smoljo je napisal/-a:E vidiš, to je tisto. Zakaj pa sploh potrebujemo drek? Zakaj raje ne potegnemo nekoga iz primavere, ki ne more biti hujše kot da drek in vleče pol manj denarja? Pa smo tam. Namesto, da res pomladimo vse skupaj pa vemo zakaj rezultati trpijo, mi vozimo drek, ki ni nič boljši od primavere. Je tako al ni?
Pa dobro, zdaj mi mečeš naprej to nabijanje z grande Milan. Ni to samo nabijanje, sem že večkrat konstruktivno razložil in podkrepil svoje mnenje. Če je to nabijanje, potem pa res.. Nikoli nisem brez argumentov napisal, zakaj ni več to grande kot nekoč, ali? Tak da chill out malo

Citiraj celo objavo. Tudi mene moti da imamo drek, toda drek je vedno bil pri Milanu: Davala, Kutzov, Javi Moreno, Zenoni, West, Pablo Garcia, Della Bona, Kalac, Grimi,...
In sedaj ti s tem ne odkrivaš tople vode.
Tadej je napisal/-a:Milan še vedno ustvarja velik dobiček, samo galliani večino keša zagoni v plače igralcev in osebja. Keš je, samo galliani ima napačno politiko.
Vsi se strinjamo, da bi morali več vlagati. Toda dokler Milan dobi 200 milijonov prihodkov manj kot Real, Bayer, Barca, Manchester, Chelsea si ne more privoščiti top igralcev s plačami kot jih imajo: Messi, Ibra, CR, Iniesta, Rooney, Hazard,.... Človek božji, ROONEY bo sedaj podpisal za 18 milijonov letne plače! To je v Italiji strošek 34ih milijonov €, ZA ENEGA IGRALCA! Tudi če bomo takšne ase sami vzgojili, se prej ali slej ne bodo zadovoljili s 3-6 milijonov letne plače. V Italiji v trenutni ekonomiji to ni mogoče. Po eni strani tudi razumem Berlusco. Recimo da ima na banki 2 miljardi €, ki jih sigurno nima. Njegovo bogastvo so nepremičnine, delnice in podobna sranja.
Če bi on hotel vlagati da bi bili mi kompetitivni, bi mu v slabih 10 letih to požrlo vsa denar. Nobeden človek na svetu ne bi tega naredil. Niti JAZ, niti TI, niti nobeden na tem forumu. Dokler bodo njegova podjetja šla slabo, se lahko obrišemo pod nosom. Razumite že to! NI ČLOVEKA NA SVETU, KI BO HODIL 200 milijonov € letno v izgubo zaradi nogometa! NE OBSTAJA!
Me zanima koliko si ti v življenju vložil v Milan?(Dresi, vstopnice, šali,...)