Mercato 2014

Splošna debata o prestopih igralcev v Milan.

Re: Mercato 2014

OdgovorNapisal/-a smoljo dne 29. jan 2014 13:24

Ker najprej nabavimo tako smešnega igralca in se ga potem nikakor ne moremo rešiti ;) Zato.

EDIT: Plus tega pa se nikoli ne naučimo iz napak. Mesbah bi lahko bil dovolj dober opomin za naprej, pa evo kje smo. Najprej je Traore nekaj drkal, da ne bo šou, pa je nato vseeno šou, podobno se nam dogaja zdaj s Constantom in Zaccardom, ki nočeta oditi in posledično blokirata določene prihode, menjave oziroma kakor koli hočete. Pa mi capcap povej, če to ni res? Mesbah 2.0 all around..
Uporabniški avatar
smoljo
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a mrosoner dne 29. jan 2014 13:36

@smoljo
se povsem strinjam s tabo, ker za zacarda smo se že takrat vsi čudl, da se ga pripelje, zdj pa ga mamo. Pri 30 bo luštn naberu mesečne plače, pa se sonču na tribuni San sira, ker tudi kamorkoli drugam gre mislim da nebo dobil priložnosti.

Upam da se vsaj zdilajo za Biabianya, ker pomoje Saponara ni tok neumen, da bi grel klopco, ko pa se lahko izkaže in pokaže svoj potencial v katerikoli drugi ekipi.
Uporabniški avatar
mrosoner
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a Lovro_7 dne 29. jan 2014 14:35

Parma ma itak polovico Saponare a ne? Proti Interju je igral dobro, kaj drugega pa razen par minut proti Chievu tako ni igral, ker je imel samo neke probleme. Že velik del poletnih priprav je izgubil..Je potencial, ki je dosti pokazal v Serie B, ko je bil pri Empoliju glavna violina, ampak v Serie A moraš pokazati še več od tega, če želis ostati "živ". Po drugi strani pa je Biabany eden glavnih igralcev Parme, dobro tehnično podkovan in neverjetno hiter, vedno nevaren za gol. Sam podpiram to menjavo, ker čeprav mi je Saponara tudi pri srcu, nima smisla v nedogled čakati ali se bodo končale njegove težave ali ne.
Uporabniški avatar
Lovro_7
Častni član foruma

OdgovorNapisal/-a capcap dne 29. jan 2014 15:03

smoljo je napisal/-a:Ker najprej nabavimo tako smešnega igralca in se ga potem nikakor ne moremo rešiti ;) Zato.

EDIT: Plus tega pa se nikoli ne naučimo iz napak. Mesbah bi lahko bil dovolj dober opomin za naprej, pa evo kje smo. Najprej je Traore nekaj drkal, da ne bo šou, pa je nato vseeno šou, podobno se nam dogaja zdaj s Constantom in Zaccardom, ki nočeta oditi in posledično blokirata določene prihode, menjave oziroma kakor koli hočete. Pa mi capcap povej, če to ni res? Mesbah 2.0 all around..

Alo no... Kdo je prišel v Milan kot menjava, da smo se rešili tiste merde od Mesbahja? Je bil to mogoče Zaccardo? Na nivoju igranja sta verjetno oba podn. Pa kaj ti misliš da bomo za drek dobil kaj boljšega kot drek? Vseeno imam 100x raj Zaccarda, ki je Italijan in poln izkušenj, ki jih lahko na mlade v slačilnici prenese. Mene ta menjava, da smo dobili Zaccarda čisto nič ne moti. Motil me je posel za Mesbaha, toda zgodi se, še vedno se je. Tudi ko je bil Milan GRANDE, kot ti rad nabijaš skozi. Ko se menjuje se vedno skuša za boljše menjati, toda žal ne rata vsakič. Z 0 € na računu dvomim da lahko kdo kaj naredi. Vseeno pa smo pripeljali Ramija, Hondo in Essiena. To ni kar mi pričakujemo, toda zaenkrat se bo treba s tem sprijaznit.
Uporabniški avatar
capcap
Milan v krvi

Kraj: Wajdušna

OdgovorNapisal/-a Tadej dne 29. jan 2014 15:16

capcap

Milan še vedno ustvarja velik dobiček, samo galliani večino keša zagoni v plače igralcev in osebja. Keš je, samo galliani ima napačno politiko.
Tadej
Silvio Berlusconi

Kraj: Slovenska Bistrica

OdgovorNapisal/-a smoljo dne 29. jan 2014 15:16

capcap je napisal/-a:Pa kaj ti misliš da bomo za drek dobil kaj boljšega kot drek?

E vidiš, to je tisto. Zakaj pa sploh potrebujemo drek? Zakaj raje ne potegnemo nekoga iz primavere, ki ne more biti hujše kot da drek in vleče pol manj denarja? Pa smo tam. Namesto, da res pomladimo vse skupaj pa vemo zakaj rezultati trpijo, mi vozimo drek, ki ni nič boljši od primavere. Je tako al ni?

Pa dobro, zdaj mi mečeš naprej to nabijanje z grande Milan. Ni to samo nabijanje, sem že večkrat konstruktivno razložil in podkrepil svoje mnenje. Če je to nabijanje, potem pa res.. Nikoli nisem brez argumentov napisal, zakaj ni več to grande kot nekoč, ali? Tak da chill out malo ;)
Uporabniški avatar
smoljo
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a mrosoner dne 29. jan 2014 15:34

Po poročanju Di marzia je prestop Biabianya padel v vodo. Edina možna varianta je menjava Taarabt - Zacardo. Kolikor sem uspel razbrati, naj bi se sestala Galiani ter Sedorf ter odločila, da Cristanteja ter Gabriela umaknejo iz transferliste.
Uporabniški avatar
mrosoner
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a capcap dne 29. jan 2014 15:39

smoljo je napisal/-a:E vidiš, to je tisto. Zakaj pa sploh potrebujemo drek? Zakaj raje ne potegnemo nekoga iz primavere, ki ne more biti hujše kot da drek in vleče pol manj denarja? Pa smo tam. Namesto, da res pomladimo vse skupaj pa vemo zakaj rezultati trpijo, mi vozimo drek, ki ni nič boljši od primavere. Je tako al ni?

Pa dobro, zdaj mi mečeš naprej to nabijanje z grande Milan. Ni to samo nabijanje, sem že večkrat konstruktivno razložil in podkrepil svoje mnenje. Če je to nabijanje, potem pa res.. Nikoli nisem brez argumentov napisal, zakaj ni več to grande kot nekoč, ali? Tak da chill out malo ;)

Citiraj celo objavo. Tudi mene moti da imamo drek, toda drek je vedno bil pri Milanu: Davala, Kutzov, Javi Moreno, Zenoni, West, Pablo Garcia, Della Bona, Kalac, Grimi,...
In sedaj ti s tem ne odkrivaš tople vode.

Tadej je napisal/-a:Milan še vedno ustvarja velik dobiček, samo galliani večino keša zagoni v plače igralcev in osebja. Keš je, samo galliani ima napačno politiko.

Vsi se strinjamo, da bi morali več vlagati. Toda dokler Milan dobi 200 milijonov prihodkov manj kot Real, Bayer, Barca, Manchester, Chelsea si ne more privoščiti top igralcev s plačami kot jih imajo: Messi, Ibra, CR, Iniesta, Rooney, Hazard,.... Človek božji, ROONEY bo sedaj podpisal za 18 milijonov letne plače! To je v Italiji strošek 34ih milijonov €, ZA ENEGA IGRALCA! Tudi če bomo takšne ase sami vzgojili, se prej ali slej ne bodo zadovoljili s 3-6 milijonov letne plače. V Italiji v trenutni ekonomiji to ni mogoče. Po eni strani tudi razumem Berlusco. Recimo da ima na banki 2 miljardi €, ki jih sigurno nima. Njegovo bogastvo so nepremičnine, delnice in podobna sranja.
Če bi on hotel vlagati da bi bili mi kompetitivni, bi mu v slabih 10 letih to požrlo vsa denar. Nobeden človek na svetu ne bi tega naredil. Niti JAZ, niti TI, niti nobeden na tem forumu. Dokler bodo njegova podjetja šla slabo, se lahko obrišemo pod nosom. Razumite že to! NI ČLOVEKA NA SVETU, KI BO HODIL 200 milijonov € letno v izgubo zaradi nogometa! NE OBSTAJA!

Me zanima koliko si ti v življenju vložil v Milan?(Dresi, vstopnice, šali,...)
Uporabniški avatar
capcap
Milan v krvi

Kraj: Wajdušna

OdgovorNapisal/-a smoljo dne 29. jan 2014 15:46

Capcap, meni je jasno, da je drek vedno bil. Ampak razmerje med drekom in igralci je bilo malce drugačno kot sedaj. Meni je jasno, da Berlusca ne da keša, zato pa toliko bolj ne razumem, zakaj se zdaj ne da šansa mladim. Saj, da se nekaterim, da me ne bo zdaj spet kdo točno za jezik vlekel, ampak vseeno. Razne Mesbahe, Traoreje, Constante bi brez težav lahko nadomestili z igralci iz Primavere. Vsaj moje mnenje je tako in za njim stojim. Pika.
Uporabniški avatar
smoljo
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a Tadej dne 29. jan 2014 15:53

Ne govorim o vecjem vlaganju berlusce, govorim o bolj pametnem kadrovanju gallianija...berlusca za moje pojma vlaga dovolj.
Tadej
Silvio Berlusconi

Kraj: Slovenska Bistrica

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Prestopi

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov