Mercato 2014

Splošna debata o prestopih igralcev v Milan.

Re: Mercato 2014

OdgovorNapisal/-a ElGuapo dne 30. jan 2014 12:38

Koga bi mi kupili? En dan pred koncem prestopnega roka res raje nobenega. Nevem pa kaj so delal cel januar da niso mogl že v začetku zimskega mercata enega dobrega štoperja nabavt, verjetno so glihal kje za pol miljona in na koncu ostal praznih rok z Bonero v prvih enajst, ko da smo res financno na nivoju Sassuola in podobnih.
Uporabniški avatar
ElGuapo
Zlata žoga

OdgovorNapisal/-a rancid dne 30. jan 2014 12:42

Rabmo enga branilca, in verjamem da ga bomo dubl. Sam zakaj vedno zadnji dan, je pa drugo vprašanje.
rancid
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a mrosoner dne 30. jan 2014 13:17

Fantje, meni se zdi da bo tale Taarabt eksplodiru v našem dresu. Sicer je hitro obrnil izjave o prestopu v Milanu, vendar vseeno se mi zdi da je bila to dobra poteza uprave. Z njegovim prihodom bo Birsa obtičal na klopi ali celo tribuni.
Glede branilcev je pa tako, da bomo težko kaj konkretnega pripeljali v tem prestopnem roku. Če pride Paleta o.k., samo pomoje je bolje, da ostane kombinacija Zapata- Mexes - Rami, kot pa če se sedaj še enega notr uvaja samo za LP. Pri branilskem paru je vseeno drugače kot na drugih pozicijah. Igralci se morajo prilagodit eden na drugega in negre to kar čez noč. Sam sem še vedno za prihod Astorija, samo mislim, da to ni izvedljivo predvsem s strani Cagliarija in seveda denarja.
Upam, da v tem dnevu, dveh uspejo poosodit oz. prodat še kakšnega našega talenta - Zacardo, Robinho, Constant, mogoče Saponara(pri nas žal nebo dočakal priložnosti), Amelia
Uporabniški avatar
mrosoner
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a _IKE_ dne 30. jan 2014 13:57

Kupil ne bi nobenega, bi si pa sposodil Ranochio iz interja za 1,5M ......

Me pa zanima kdo bo panični nakup na branilskem položaju ......

here we go:

Parma want €8m + Saponara and Zaccardo on loan in order to sell Paletta [Mediaset]
_IKE_
Legenda Milana

OdgovorNapisal/-a capcap dne 30. jan 2014 15:06

_IKE_ je napisal/-a:Kupil ne bi nobenega, bi si pa sposodil Ranochio iz interja za 1,5M ......
here we go:
Parma want €8m + Saponara and Zaccardo on loan in order to sell Paletta [Mediaset]

Sposodil bi si Ranocchio za 1,5 milijona €. hahahaha
Enkrat pišete, da le posoje nimajo smisla, zej bi si od mestnih rivalov sposodili igralca za 1,5 mil. €, ki ga prodajajo za 10+ mil. €.
Če bomo do branilca prišli po panični poti, ga nočem. Ne na takšen način.
Uporabniški avatar
capcap
Milan v krvi

Kraj: Wajdušna

OdgovorNapisal/-a smoljo dne 30. jan 2014 15:09

Ne eno, ne drugo zame ni nobena rešitev. Raje trpim še pol sezone pa gledam Bonero, ampak ob predpostavki, da poleti nabavimo CB-ja in to takšnega kot se šika. Ne spet neki drek od dreka, ampak igralca kot se šika. Pa če ne pride nobeden več in samo za branilca damo 15 mio, ki jih itak nimamo, bom zadovoljen. Samo ne mi spet šajz produkt vozit v sveti klub.
Uporabniški avatar
smoljo
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a acerni6 dne 30. jan 2014 15:16

Točno tako... Namesto za neko menjavo / brez vezni nakup, za milijon ali dva, naj se raje ta denar spravi na stran, pa se poleti da še 2 milijona zraven in se ga porabi za malenkost boljšega igralca... Brez vezez je šrot vozit. Vsak €, ki ga porabimo za Zakarde, Mesbahe, Konstane in take flope, je boljše da se ga da na en kup in se pripelje enega malo bolj konkretnega igralca. Očitno pa je važna kvantiteta in ne kvaliteta...
Uporabniški avatar
acerni6
Silvio Berlusconi

Kraj: Ajdovščina

OdgovorNapisal/-a boban#10 dne 30. jan 2014 16:01

boban#10 je napisal/-a:Edino za kar bi bilo vredno, da pride je to, da bi ga slišal rečt: "Vedno sem želel prestopit v ta klub. Zdaj so se mi uresničile otroške sanje"

Da to reče, mu takoj naj nek novinar mal spomin obudi:

"Milan aren’t going through a glorious period now, and they’re no longer a part of the top clubs

However, if I joined Milan then it would open up the doors for me to great clubs like Real Madrid and Barca.

My friend [Kevin Prince] Boateng is also at Milan. When we were at Tottenham he was often in the stands, so I think that I have a chance too."

+

Gennaro je napisal/-a:boban#10 tko neumn, da bi kaj takega izjavil (če pride) pa vendarle ni, ali pač? :D

=

Kaká_girl je napisal/-a:Taarabt je že v Milanu.

EDIT: Taarabt: "Sono onorato di poter giocare nel miglior Club del mondo." (Počaščen sem, da lahko igram v najboljšem klubu na svetu.)

:D
Uporabniški avatar
boban#10
Član prve Milanove ekipe

OdgovorNapisal/-a capcap dne 30. jan 2014 16:28

SAPONARA ne bo del nobene menjave s Parmo. Ostaja pri Milanu na željo Seedorfa. - Gazzetta dello Sport
Uporabniški avatar
capcap
Milan v krvi

Kraj: Wajdušna

OdgovorNapisal/-a _IKE_ dne 30. jan 2014 16:49

capcap je napisal/-a:
_IKE_ je napisal/-a:Kupil ne bi nobenega, bi si pa sposodil Ranochio iz interja za 1,5M ......
here we go:

Sposodil bi si Ranocchio za 1,5 milijona €. hahahaha
Enkrat pišete, da le posoje nimajo smisla, zej bi si od mestnih rivalov sposodili igralca za 1,5 mil. €, ki ga prodajajo za 10+ mil. €.
Če bomo do branilca prišli po panični poti, ga nočem. Ne na takšen način.

Eden izmed mojih prejšnjih postov v tej temi:

_IKE_ je napisal/-a:.

Glede na članek na nogomaniji o zanimanju galatasaraja za ranochio ( posoja +možnost odkupa ) me prav čudi da se Milana ne povezuje z njim....

EDIT: glede na footbal italio NAJ BI cena ranochije za BVB bila 8-9M, poletna posoja za turke pa 1,5M
http://www.football-italia.net/44418/in ... ice-report
http://www.football-italia.net/44468/ga ... -ranocchia

Če se dva dni prek koncem prestopnega roka išče branilca, potem je bolje da se nekoga sposodi kot pa kupi.

Torej če bodo nekoga res pripeljali je v tem primeru je še vedno bolje dati 1,5M interju kot pa 8M parmi.
Zadnjič spremenil _IKE_, dne 30. jan 2014 17:06, skupaj popravljeno 2 krat.
_IKE_
Legenda Milana

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Prestopi

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost