_IKE_ je napisal/-a:Kupil ne bi nobenega, bi si pa sposodil Ranochio iz interja za 1,5M ......
Me pa zanima kdo bo panični nakup na branilskem položaju ......
here we go:
Parma want €8m + Saponara and Zaccardo on loan in order to sell Paletta [Mediaset]
boban#10 je napisal/-a:Edino za kar bi bilo vredno, da pride je to, da bi ga slišal rečt: "Vedno sem želel prestopit v ta klub. Zdaj so se mi uresničile otroške sanje"
Da to reče, mu takoj naj nek novinar mal spomin obudi:
"Milan aren’t going through a glorious period now, and they’re no longer a part of the top clubs
However, if I joined Milan then it would open up the doors for me to great clubs like Real Madrid and Barca.
My friend [Kevin Prince] Boateng is also at Milan. When we were at Tottenham he was often in the stands, so I think that I have a chance too."
Gennaro je napisal/-a:boban#10 tko neumn, da bi kaj takega izjavil (če pride) pa vendarle ni, ali pač?
Kaká_girl je napisal/-a:Taarabt je že v Milanu.
EDIT: Taarabt: "Sono onorato di poter giocare nel miglior Club del mondo." (Počaščen sem, da lahko igram v najboljšem klubu na svetu.)

SAPONARA ne bo del nobene menjave s Parmo. Ostaja pri Milanu na željo Seedorfa. - Gazzetta dello Sport
capcap je napisal/-a:_IKE_ je napisal/-a:Kupil ne bi nobenega, bi si pa sposodil Ranochio iz interja za 1,5M ......
Me pa zanima kdo bo panični nakup na branilskem položaju ......
here we go:
Parma want €8m + Saponara and Zaccardo on loan in order to sell Paletta [Mediaset]
Sposodil bi si Ranocchio za 1,5 milijona €. hahahaha
Enkrat pišete, da le posoje nimajo smisla, zej bi si od mestnih rivalov sposodili igralca za 1,5 mil. €, ki ga prodajajo za 10+ mil. €.
Če bomo do branilca prišli po panični poti, ga nočem. Ne na takšen način.
_IKE_ je napisal/-a:.
Glede na članek na nogomaniji o zanimanju galatasaraja za ranochio ( posoja +možnost odkupa ) me prav čudi da se Milana ne povezuje z njim....
EDIT: glede na footbal italio NAJ BI cena ranochije za BVB bila 8-9M, poletna posoja za turke pa 1,5M
http://www.football-italia.net/44418/in ... ice-report
http://www.football-italia.net/44468/ga ... -ranocchia
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost