Mercato 2014

Splošna debata o prestopih igralcev v Milan.

Re: Mercato 2014

OdgovorNapisal/-a Sloma27 dne 14. apr 2014 14:56

Če je res to kar se govori da bo Berlusconijev Fininvest vložil 50 mil € v Milan za rebalas zaradi neigranja v Ligi Prvakov pol zagotovo nebojo pradaji najboljših igralcev,ampak samo tiste ki niso v planu za naslednjo sezono.
Uporabniški avatar
Sloma27
Član Kluba navijačev

Kraj: PIRAN

OdgovorNapisal/-a HighUser dne 14. apr 2014 15:08

če letos slučajno prodajo dešilja ali šaravija u istem trenutku neham supportat milan.

drgač pa srčno upam da strošimo ene 10mil za kakovostnga golmana, ki ga nujno nujno potrebujemo za naslednje sezone.
HighUser
Milanov junior

OdgovorNapisal/-a Lovro_7 dne 14. apr 2014 15:44

kakšno pa je kaj stanje z Paloschijevo pogodbo, našim deležem in to? So razmišljali kaj, da bi se ga vrnilo v ekipo? :)
Uporabniški avatar
Lovro_7
Častni član foruma

OdgovorNapisal/-a mrosoner dne 14. apr 2014 17:40

Glede na vse Sedorfove trditve se mi zdi, da bo poletni mercato eden od najzanimivejših v zadnjih nekaj letih. Sama uvrstitev v Evropo ali ne, kot kaže nebo imela velikega vpliva, razen nekaj finančnega vložka. Postavil si je sistem, ki mu načeloma ustreza ter bo ob tem poizkušal dodati še nekaj mlajših, prespektivnih igralcev, ki bodo prihodnost Milana. Absolutno je prva naloga, da se znebimo odvečne krame, ki se šlepa na plačah ter jih nadomestimo z novimi, ki bodo vedeli kaj pomeni borba za ta dres. Kot prvo podpiram takojšnjo prodajo (če jih bo kdo za ta denar želel) Balotelija, Mexsesa, Constanta, Birso, Muntarija, Abate, Robinha saj bi z njimi priteklo precej denarja (cca 50-60mio po transfermarktu). S tem denarjem pa se lahko pripelje marsikaj, skoraj vse kar smo tukaj že pisali... Absolutno sta na mojem prvem mestu Cerci ter Perin, želja pa Richards, Vidmer, Maher, Sakho, ter eden od napadalcev, ki bo nadomestil Balotelija. Mogoče Ba/Benteke/ Lukaku/Džeko.
Resnično si želim, da se bo kaj takega poleti uresničilo, saj res že fajn težko gledam nekater face, ki se vsako tekmo vlečejo po igrišču......
Uporabniški avatar
mrosoner
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a capcap dne 14. apr 2014 17:51

mrosoner je napisal/-a:Absolutno je prva naloga, da se znebimo odvečne krame, ki se šlepa na plačah ter jih nadomestimo z novimi, ki bodo vedeli kaj pomeni borba za ta dres. Kot prvo podpiram takojšnjo prodajo (če jih bo kdo za ta denar želel) Balotelija, Mexsesa, Constanta, Birso, Muntarija, Abate, Robinha saj bi z njimi priteklo precej denarja (cca 50-60mio po transfermarktu). S tem denarjem pa se lahko pripelje marsikaj, skoraj vse kar smo tukaj že pisali... Absolutno sta na mojem prvem mestu Cerci ter Perin, želja pa Richards, Vidmer, Maher, Sakho, ter eden od napadalcev, ki bo nadomestil Balotelija. Mogoče Ba/Benteke/ Lukaku/Džeko.

Ja sam po transfermarktu. Če dobimo za vse 35 mil bo to več kot SUPER. Bonus je to da se jih rešiš. Glede Balotellija nisem še prepričan, toda dejstva govorijo zase. Ne vem zakaj nočem in nočem dokončno obupati nad njim.

Polovica Paloschija je naša, polovico je potrebno plačati. Sigurno bodo želeli 7 mil.. Alberto je dosegel 13 golov v tej sezoni.
Pomoje prej kot Balota prodamo Pazzinija, ki se bi ga seveda lažje prodalo. Sigurno za kakih 10-14 mil. Potem bi imeli Balo, Paloschi, Petagna napad. Matri itak vija.
Uporabniški avatar
capcap
Milan v krvi

Kraj: Wajdušna

OdgovorNapisal/-a mrosoner dne 14. apr 2014 18:21

capcap je napisal/-a:
mrosoner je napisal/-a:Absolutno je prva naloga, da se znebimo odvečne krame, ki se šlepa na plačah ter jih nadomestimo z novimi, ki bodo vedeli kaj pomeni borba za ta dres. Kot prvo podpiram takojšnjo prodajo (če jih bo kdo za ta denar želel) Balotelija, Mexsesa, Constanta, Birso, Muntarija, Abate, Robinha saj bi z njimi priteklo precej denarja (cca 50-60mio po transfermarktu). S tem denarjem pa se lahko pripelje marsikaj, skoraj vse kar smo tukaj že pisali... Absolutno sta na mojem prvem mestu Cerci ter Perin, želja pa Richards, Vidmer, Maher, Sakho, ter eden od napadalcev, ki bo nadomestil Balotelija. Mogoče Ba/Benteke/ Lukaku/Džeko.

Ja sam po transfermarktu. Če dobimo za vse 35 mil bo to več kot SUPER. Bonus je to da se jih rešiš. Glede Balotellija nisem še prepričan, toda dejstva govorijo zase. Ne vem zakaj nočem in nočem dokončno obupati nad njim.

Polovica Paloschija je naša, polovico je potrebno plačati. Sigurno bodo želeli 7 mil.. Alberto je dosegel 13 golov v tej sezoni.
Pomoje prej kot Balota prodamo Pazzinija, ki se bi ga seveda lažje prodalo. Sigurno za kakih 10-14 mil. Potem bi imeli Balo, Paloschi, Petagna napad. Matri itak vija.

Ja, o.k., cene na transfermarketu so povsem nekaj drugega, kot je dejanska vrednost, ampak realno kakšen Monaco oz Chelsea lahko ponudi za Balota tudi 35mio, in smo zmagal. Na Paloscija nisem pozabil niti na Nianga, ki se bo vrnil, če se ne motim, ampak vseeno se mi zdi, da v sistemu z enim pravim napadalcem potrebuješ tisto pravo špico s skokom, kateri ima moč na žogi in je vseskozi nevaren. Idealen zato je Balo, vendar me nejgovo bedno obnašanje ter voljo do igre, res izjemno moti. Petagno bi zaenkrat še prečrtal s tega seznama, saj se mi zdi da potrebuje še kakšno tekmo več na posoji, gleda Pazinija pa mislim, da je pri nejmu ravno ta težava, da se igra z samo eno špico in se ensotavno ne znajde. Zanj bi bilo idelano igranje v paru z napadalcem ,kjer bi lahko iztržil precej več.
Uporabniški avatar
mrosoner
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a svarog dne 14. apr 2014 18:36

Kdor ima iq nad številko noge dobro ve, da se BALO-ta ne prodaja. Treba mu je omogočit, da se dokončno razvije v pravega tigra. In to se lahko naredi samo z dobrimi žogami na njega. Ko bo dobil še voljo, potem veste kaj sledi. Da ne omenjam, kaj vse tip naredi tudi v obrambi. Nekateri pa bi ga kar prodali. Dobili smo ga poceni in ekipo je treba zgraditi okoli njega. Je pa ta njegovo odnos na igrišču posledica tega, da se sekira in mu ni vseeno, kaj se dogaja s klubom.. nekateri pa vidijo samo miljončke. No jokajte kolikor koli želite, verjamite, da Balo ostaja.
Uporabniški avatar
svarog
Milanov predsednik

OdgovorNapisal/-a Juice dne 14. apr 2014 19:09

Balota jaz tudi nebi prodajal, ker ded se res spreminja na boljše. Letos (koledarsko) se več ne meče za vsak kurac, ne pizdi se ko mu ni dosojen prekršek, ne provocira, IGRA !, KOMBINIRA !, ASISTIRA ! vsem pa je jasno da je močan na žogi, super strel, ampak da pride on do izraza mora biti celotna ekipa uigrana. On sploh nima nekih pravih šans za gol, oz ne dobi podaj s katerih bi lahko streljal. Ko mu bo sredina to zmožna dati jih bo zabijal po tekočem traku.
Uporabniški avatar
Juice
Milanov predsednik

Kraj: Maribor

OdgovorNapisal/-a svarog dne 14. apr 2014 19:42

E tako je!
Uporabniški avatar
svarog
Milanov predsednik

OdgovorNapisal/-a mrosoner dne 15. apr 2014 10:31

svarog je napisal/-a:Kdor ima iq nad številko noge dobro ve, da se BALO-ta ne prodaja. Treba mu je omogočit, da se dokončno razvije v pravega tigra. In to se lahko naredi samo z dobrimi žogami na njega. Ko bo dobil še voljo, potem veste kaj sledi. Da ne omenjam, kaj vse tip naredi tudi v obrambi. Nekateri pa bi ga kar prodali. Dobili smo ga poceni in ekipo je treba zgraditi okoli njega. Je pa ta njegovo odnos na igrišču posledica tega, da se sekira in mu ni vseeno, kaj se dogaja s klubom.. nekateri pa vidijo samo miljončke. No jokajte kolikor koli želite, verjamite, da Balo ostaja.

Mislim, da je ta tvoj post, posledica tvojega IQ-ja. Forum je namenjen, da se stvar obrazloži in pove svoje mnenje, če pa imaš ti težave z drugače mislečimi, je potem to tvoj problem. Deluješ precej otročje.
Vse skupaj sem obrazloživ in ne ne vidim samo miljonov, ampak če ti bo ratalo še enkrat vse prebrat, sem lepo napisal, da ima kvaliteto, ampak me izjemno moti njegov pristop, ki ruši ekipo. Ni potrebe, da izvaja vse proste strele iz 30m (pa vem da mi boš naprej vrgel zadnjo tekmo ko je podal montolivo ter mexcesu), saj imamo po mojem mnenju še nekaj dobrih izvajalcev (Kaka, Monty, Honda). Bistvo je želja, ki jo pokažeš, pa če imaš poleg sebe slabe ali pa dobre igralce. Če spremeni to in svoje obnašanje, bo postal top špica, drugače žal nikoli....
Uporabniški avatar
mrosoner
Član Kluba navijačev

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Prestopi

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost