Napisal/-a Penny dne 22. apr 2014 17:33
Jst mislim, da je bilo teh sedem milijonov danih na stran v trenutku, ko smo si sposodili Ramija z možnostjo odkupaj. Zdej ne vem, če niso celo takrat govorili, da je obveza odkupa. Takrat je zagotovo mogla padet kakšna obljuba ali celo obveza, ker v nasprotnem primeru Rami sigurno ne bi hotu k nam. Ker on se je na polno skregal v Valencii in je sigurno iskal opcijo, kjer bo vedel, da se v Valencio več ne vrača. Tako da to je po mojem spet klasično nabijanje medijev. V vsakem primeru imamo pa mi prvo in zadnjo besedo, tako da tem raznim zgodbicam, da nam ga bo United speljal za 12 mio, ne nasedat. Šele če mi rečemo, da ga nočemo, lahko United karkoli mešetari okoli Ramija, do takrat pa ne. Sicer se bo pa kmalu vedelo kaj in kako, saj moramo do srede maja odkupit tako Ramija kot Taarabta. In če se je lani brez problemov našlo 6,5 mio za Zapato, pa se je pred tem tudi na veliko pisalo, kako da ga ne bomo odkupli in da Villarrealu težimo za popust in ne vem kakšne klobase se, sem prepričan, da se bo našlo tudi 7 mio za Ramija.