Conte je trener (če gre verjeti Slomi) 8 let in to je kar veliko oz. preveč da bi se nekdo označeval za zelenca. Mi je pa besedna zveza "boljši od Seedorfa" precej mimo, saj njiju sploh ne moreš primerjat. Ja tip je itak da v tem momentu boljši, a to je kot bi rekel "Messi je boljši od Matsourja"...ja boljši je v tem momentu a nikoli ne veš če ga bo mali čez 10 let presegel (težko verjetno a vseeno), tako kot ne moremo vedeti, če Seedorf ne bo v petih letih presegel Conteja če bo ostal v Milanu/odšel nekam drugam. Jaz sem tudi za to, da Seedorf ostane predvsem zato ker menim da če on odide, da bomo dobili slabšega...če pride nekdo boljši, bom to lažje preživel (z vidika gledanja kaj je dobro za klub) bo mi pa hkrati žal osebe, ki je čez noč pustil vse v želji da v Milanu nekaj stori, oni pa ga potem vržejo na ulico praktično čez noč...tako se ne dela niti v NK Spodnji Duplek, kaj šele v gigantu kot je Milan...brezpotrebno mazanje ugleda, ki pa se zadnja leta nažalost že dolgo maže. Ampak kot pravim, če Seedorf odide, bo prišel nekdo hujši in zato tudi želim da Clarence ostane, vem pa da sigurno ne bo, nažalost. Po drugi strani pa (ob predpostavki da je tisto z BBCjem res) je mogoče tudi Clarence videl, da si v tem trenutku še ne želi opravljati tega dela in bi raje počel kaj drugega...sej ne moremo vedeti kaj je v resnici res, mediji pa itak nabijajo sto na uro.
Je kaj novic v italijanskih medijih o enem najboljših igralcev v letošnji sezoni na Nizozemskem, Dušanu Tadiću?? Nekaj se je poročalo, pa me zanima če so Italijani kaj o tem pisali? Letos je zabil 16 zadetkov+14 asistenc, igra pa sprednjega vezista.