Mercato 2014

Splošna debata o prestopih igralcev v Milan.

Re: Mercato 2014

OdgovorNapisal/-a Gennaro dne 14. maj 2014 20:11

Conte je trener (če gre verjeti Slomi) 8 let in to je kar veliko oz. preveč da bi se nekdo označeval za zelenca. Mi je pa besedna zveza "boljši od Seedorfa" precej mimo, saj njiju sploh ne moreš primerjat. Ja tip je itak da v tem momentu boljši, a to je kot bi rekel "Messi je boljši od Matsourja"...ja boljši je v tem momentu a nikoli ne veš če ga bo mali čez 10 let presegel (težko verjetno a vseeno), tako kot ne moremo vedeti, če Seedorf ne bo v petih letih presegel Conteja če bo ostal v Milanu/odšel nekam drugam. Jaz sem tudi za to, da Seedorf ostane predvsem zato ker menim da če on odide, da bomo dobili slabšega...če pride nekdo boljši, bom to lažje preživel (z vidika gledanja kaj je dobro za klub) bo mi pa hkrati žal osebe, ki je čez noč pustil vse v želji da v Milanu nekaj stori, oni pa ga potem vržejo na ulico praktično čez noč...tako se ne dela niti v NK Spodnji Duplek, kaj šele v gigantu kot je Milan...brezpotrebno mazanje ugleda, ki pa se zadnja leta nažalost že dolgo maže. Ampak kot pravim, če Seedorf odide, bo prišel nekdo hujši in zato tudi želim da Clarence ostane, vem pa da sigurno ne bo, nažalost. Po drugi strani pa (ob predpostavki da je tisto z BBCjem res) je mogoče tudi Clarence videl, da si v tem trenutku še ne želi opravljati tega dela in bi raje počel kaj drugega...sej ne moremo vedeti kaj je v resnici res, mediji pa itak nabijajo sto na uro.

Je kaj novic v italijanskih medijih o enem najboljših igralcev v letošnji sezoni na Nizozemskem, Dušanu Tadiću?? Nekaj se je poročalo, pa me zanima če so Italijani kaj o tem pisali? Letos je zabil 16 zadetkov+14 asistenc, igra pa sprednjega vezista.
Uporabniški avatar
Gennaro
Častni član foruma

OdgovorNapisal/-a Penny dne 14. maj 2014 20:41

Če bi dobro prebral, bi vidu, da sem napisu, da je bil bolj ali manj zelenc. Pač ni imel izkušenj z vodenjem na najvišji ravni. Poleg tega ni bil niti približno igralec, kot je bil Seedorf, ki si je med igranjem s svojo vlogo in sodelovanjem s trenerji najvišjega kova lahko nabral še precej več izkušenj.

Kar se tiče Clarenca in BBC. Je lepo sam reku, da z njimi sodeluje že par let in da bo komentiral tiste tekme, ki bo sam hotu in kadar bo sam hotu. Itak bodo pa v Braziliji med svetovnim prvenstvom več ali manj vsi trenerji, skavti, direktorji... tako da ne vidim, kje je problem, če bo Clarence zraven odkomentiral še kakšno tekmo.
Uporabniški avatar
Penny
Milan v krvi

OdgovorNapisal/-a svarog dne 14. maj 2014 20:56

Res je, da vsak 1x zelenec, res je tudi, da bo lahko sedorf čez pet let tata mata, pa imamo mi čas čakat? V predpostavki, da pripeljemo izkušenega in ja boljšega trenerja, mislim, da ne. Če pa ga imajo namen zamenjati s pipom, potem se naj grejo gladko jebat. Bomo videli. Še par tednov.
Uporabniški avatar
svarog
Milanov predsednik

OdgovorNapisal/-a acerni6 dne 14. maj 2014 21:08

Penny je napisal/-a:Pa dobro kaj nabijate eni no... Tudi Conte je bil več ali manj zelenec, ko je prišel v Juve! Ali pa Sacchi in Capello, ko sta se usedla na klop Milana! Kaj ma to veze? Si ali nisi! In Seedorf je v tem času naredu ogromno. Vzel je razbito ekipo brez samozavesti in ji dal neko identiteto ter smisel v igri. BREZ PRIPRAV! To je tukaj ključno. Dokler ne bo imel priložnost dat enih poletnih priprav skupaj z ekipo čez, ne moremo resno ocenjevat njegovega dela. Je pa njegova filozofija in pogled na nogomet v liniji z modernimi smernicami in enostavno moralo bi se mu dat priložnost za naslednjo sezono. To, da ekipa ne stoji za njim, je navadno sranje. Poglejte malo, kaj se je dogajalo po zmagi proti Interju... Praktično vsi igralci so ga objemali. Tolko o tem. Je pa sigurno nekaj nezadovoljnih, samo tisti pa lahko gladko odjebejo, ker nimajo kej iskat v tem klubu. Clarence je ambiciozen človek, po mojem mnenju preveč ambiciozen za Berlusconija in Gallianija, ki želita še naprej mešat drek z zastonj nakupi in metat pesek v oči navijačem. Seedorf pa si tega ne bo dovolil. In tukaj vidim največji prepad med upravo in trenerjem. Ne pa v metodi dela Seedorfa. Pizda zaradi mene če cel teden meditirajo na treningih, samo da ko pride tekma nekaj pokažejo in so rezultati, to pa pri Seedorfu je.

Dajte si vsi še enkrat to prebrat preden greste spat danes prosim. Pa če še vedno ne boste razumeli dobro, si preberite še enkrat. Pa ne se obešat na to ali je Opica Conte zelenec ali ne, raje se posvetite delu, ki govori o Seedorfu.

Bravo Penny ! :worthy
Uporabniški avatar
acerni6
Silvio Berlusconi

Kraj: Ajdovščina

OdgovorNapisal/-a svarog dne 14. maj 2014 21:21

Identitete in smisla je dal mišji kurac, priznam pa, da so se izboljšali rezultati. Kakšnega velikega preskoka v taktiki ali miselnosti pa ni bilo. Verjetno za to, ker je pol ekipe drvarjev, druge pol pa primadon. Z izjemo redkih posameznikov in po 15 min na tekmo cele ekipe. Če pustimo trenerja in isto ekipo, višje od 5 mesta ne moremo, še to je vprašanje. Če menjamo za špico trenerja, lahko prilezemo kakšno mesto višje. Če napravimo dober mercato, se losamo gnojev in magari pustimo trenerja ali ga menjamo za boljšega, se lahko borimo za top 3. Preprosto ko pasul. Kaka,bonera,konstant, de jong, mexes,monti,abate,abiati,silvester,birsa,esjen in podobni po moje forme ne morejo več dvigniti. Nekateri zaradi starosti, drugi pač nikoli ne bodo špica, sam vidim možnost v napredku tarabta,polija,ramija,šeravija,balota,de šilja ampak očitnega napredka ne bo. Torej potrebno bo odpreti denarnico, ali pa potegnit bisere iz mladinske šole, žal pa jih milan ne zna več narediti.
Uporabniški avatar
svarog
Milanov predsednik

OdgovorNapisal/-a Gennaro dne 14. maj 2014 22:23

A nekdo spet De Jonga omenja ko se govori o igralcih v zatonu??? Clovek Z NASKOKOM najboljsi pri nas letos, se 30 ni dopolnil, clovek z glavo na pravem mestu in da ne nastevam naprej, eni ga pa v skupino s Contantom, Bonero in podobnimi dajejo...brez besed
Uporabniški avatar
Gennaro
Častni član foruma

OdgovorNapisal/-a smoljo dne 14. maj 2014 22:34

svarog, saj drugače si čisto ok, ni problem brat tvoje poste, ampak kaj te tok muči De Jong? Je kak poseben razlog, da si ga vzel na piko, ali tipa pač enostavno ne maraš, kot jaz ne Matrija? Samo jaz imam za to podlago, ti pa na žalost ne :P
Uporabniški avatar
smoljo
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a svarog dne 15. maj 2014 05:07

Se opravičujem, vendar de jonga in še koga nisem dal v skupino za to, ker bi bil slab ali v zatonu, ampak zato ker ne vidim, da bo še napredoval. Tip je dober, tip je borec in se strinjam eden najboljših letos. Nimam nič proti njemu in nimam nič proti sedorfu. Seveda bi pa rajše videl trenerja, ki je "boljši". Močno pa upam, če ostane, da se bom lahko po pol sezone posipal s pepelom.
Uporabniški avatar
svarog
Milanov predsednik

OdgovorNapisal/-a capcap dne 15. maj 2014 10:23

De jongu ni treba da napreduje. On naj igra še 5 let tako in bo vse ok. Izboljšati je treba druge.
Uporabniški avatar
capcap
Milan v krvi

Kraj: Wajdušna

OdgovorNapisal/-a smoljo dne 15. maj 2014 10:27

Kaj to berem, da smo za Ramija ponudili 3,5 mio.. Spet nas bojo odjebal zaradi takih smešnih ponudb..
Uporabniški avatar
smoljo
Član Kluba navijačev

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Prestopi

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost