Mercato 2014

Splošna debata o prestopih igralcev v Milan.

Re: Mercato 2014

OdgovorNapisal/-a vsemogočni dne 16. maj 2014 13:49

Mi smo Nula v svetu nogometa, ničla, zero ;) Tako bo dokler bo tu Berlusconi in Galliani. NE si delat utvar!!!
Uporabniški avatar
vsemogočni
Član Kluba navijačev

Kraj: blizu Ptuja

OdgovorNapisal/-a Boban dne 16. maj 2014 14:04

dokler je bilo denarja je bila uprava OK. zdej pa ko ni pa udri po njej. Se mi ne zdi fer, da se tko na hitro pozabljajo prejšnje zasluge.

Ne me narobe razumet, jaz se tudi ne strinjam s sedanjo politiko, ampak še skos se mi ne zdi fer pljuvat po ljudeh ki so v ne tako daljni preteklosti prinesli mnogo uspehov. Najboljše za klub in navijače bi bilo prodat nekomu ki ima denar.
Uporabniški avatar
Boban
Milanov mladinec

OdgovorNapisal/-a malitadi dne 16. maj 2014 15:20

Boban je napisal/-a:dokler je bilo denarja je bila uprava OK. zdej pa ko ni pa udri po njej. Se mi ne zdi fer, da se tko na hitro pozabljajo prejšnje zasluge.

Ne me narobe razumet, jaz se tudi ne strinjam s sedanjo politiko, ampak še skos se mi ne zdi fer pljuvat po ljudeh ki so v ne tako daljni preteklosti prinesli mnogo uspehov. Najboljše za klub in navijače bi bilo prodat nekomu ki ima denar.

ni stvar v temu, da se pozabljajo prejšnje zasluge. stvar je v temu, da na starih lovorikah NE SMEŠ zaspat. če sta berlusca in čelavi sposobna vodit klub samo takrat ko je dovolj denarja (čeprav še vedno mislim, da ga je dovolj), naj vodenje (pa ni nujno treba prodajat kluba) prepustita drugim, bolj sposobnim ljudem. tudi brez ogromnih količin denarja se da imeti super klub (primer Borussia), treba je samo spreminit način in pripeljati prave ljudi.
malitadi
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a capcap dne 16. maj 2014 15:56

Vsi tisti, ki govorite da ni potreben denar za velike ekipe se krepko motite. Izjemi sta trenutno Dortmund in Atletico, toda to so muhe enodnevnice. Takšne ekipe so na vrhu par sezon, potem pa čez nekaj let gredo spet v povprečje. Potreben je denar in Milan ga ima, toda izjemno slabo je uporabljen. Treba je narediti "esame di coscenzia" in se pogledati v ogledalo. Če nisi več sposoben odidi, če misliš drugače naredi nekaj da boš popravil stvari. Ne moremo vreči proč treh let in nato še 5,6,7,...
Uporabniški avatar
capcap
Milan v krvi

Kraj: Wajdušna

OdgovorNapisal/-a Maldini_<3 dne 16. maj 2014 21:38

Boban je napisal/-a:dokler je bilo denarja je bila uprava OK. zdej pa ko ni pa udri po njej. Se mi ne zdi fer, da se tko na hitro pozabljajo prejšnje zasluge.

Se je pa treba tut vprašat, če ni morda ta ista uprava sama kriva, da sedaj denarja ni in se pogajajo s škatlami banan. Veselo podpisovanje dragih pogodb z odsluženimi igralci.. enostavno so falili smer kako naprej, so jih zanesli uspehi preteklosti in so mislili, da bo to kar trajalo, no danes smo pa tukej kjer smo in glede na to kako kaže, bomo na tej točki še nekaj časa. Žalostno.

Pa ta izjava Berluja, da se morajo dogovorit kakšno bo razmerje uprava-Seedorf oz. nekaj v tem smislu. Nevem, res mam občutek, da je taka štala v tem klubu, ne ve se 'kdo pije, kdo plača'. Milan si podajajo, kot da je neka igračka..čist zgubili kompas. Ene jasne smernice se ne morejo dogovrit za prihodnost in se je dejansko držati, en resen plan ne speljejo. Kako dolgo še..
Uporabniški avatar
Maldini_<3
Milan v krvi

OdgovorNapisal/-a Crudeli dne 16. maj 2014 23:38

Jst sm zadnje čase ratal precej pesimističen in mislim da upravičeno glede naslednjega mercata. Situacija glede trenerja naj se čimprej razjasni (naj bi se naslednji teden). Prav tako naj se preveri stanje in želje, če ni možno pred svetovnim pa takoj po, nekaterih igralcev (Abate, Kaka in ostali o katerih še niso čisto jasni plani za naslednjo sezono) in se začrta koga želijo v ekipi obdržat in koga ne.

Sam mislim, da če se poleti večine od naslednjih naštetih igralcev ne znebimo (z vsem spoštovanjem do nekaterih predstav, ki so jih pokazali v Milanu/karieri): Nocerino, Matri, Robinho, Constant, Silvestre, Zaccardo, Nocerino, Traore, Birsa, Muntari, Mexes, Amelia/Abbiati + še kakšen, ne znebimo (ker se mislim da vsi, kateri niso trenutno v klubu vračajo iz posoj + ostalih nevem koliko mladincev) bo nam zelo težko organizirat nek konkreten mercato in naredit neke spremembe katere si navijači želimo, ker bodo drugače morali v klubu resno razmislit še o nabavi dodatnega avtobusa za igralce, da bodo lahko vsi prišli na tekmo.

Upam, da se glede mojih skrbi motim in bo 31. avgusta ob 19.00 stanje v klubu veliko boljše kot je trenutno. Aja, ko smo že pri tem datumu.., pa da ne pride 90% igralcev v zadnjem tednu, ker potem bo tako kot vedno treba čakat, da se ekipa zalaufa do januarja (letos se je še pozneje).
Uporabniški avatar
Crudeli
Administratorji strani

OdgovorNapisal/-a 12lenart21 dne 17. maj 2014 11:40

ma men že kuj postane jasno da bo mercato spet takšen kot vedno (veliko govora, nič akcije), ko vidim da bomo podaljšali z abbiatijem...bi še rekel OK za menjavo je uredu, ampak k vidm da bi bil še naprej prvi golman :puke: :puke: :puke: :puke:
Uporabniški avatar
12lenart21
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a corleone dne 17. maj 2014 23:53

Glede na druge položaje Abbiati niti ni tako kritičen.
Uporabniški avatar
corleone
Milanov mladinec

OdgovorNapisal/-a capcap dne 19. maj 2014 11:31

Danes se odloča o Ramiju. Bronzetti je v Valenciji, kjer bo skušal pripeljati do dogovora.
Uporabniški avatar
capcap
Milan v krvi

OdgovorNapisal/-a capcap dne 19. maj 2014 12:01

Barcelona naj bi hotela s profesionalno pogodbo speljati Mastoura, Galliani ga je uvrstil v kader za Sassuolo in ga tako uspel obdržati.
Uporabniški avatar
capcap
Milan v krvi

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Prestopi

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost