Mercato 2014

Splošna debata o prestopih igralcev v Milan.

Re: Mercato 2014

OdgovorNapisal/-a belinho15 dne 24. maj 2014 13:34

capcap nevem če je cisoko gli nek upgrade če nadomestimo constanta, tk da obramba mattia, rami alex cisoko, je bol al majn enaka matia rami mexes constant,
mislim da če nebo nekih vlkih "posodobitev" v ekipi se bomo kr borili za ista mesta ko pa smo se letus.
Uporabniški avatar
belinho15
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a Gennaro dne 24. maj 2014 14:13

Mi moramo najprej iz igralcev ki so pri nas izvleci maksimum, sele kasneje lahko govorimo o tem kdo je ali ni za klub. Dejstvo je da ce bi imeli normalnega trenerja da bi sezono gladko koncali v top 5, kar za Milan se vedno nic posebnega a spet bolje peti kot osmi. V obrambi se vse zacne od vratarja in Marcheti/Perin, namesto Abbiatija je ze precejsenj napredek.

Kar se obrambe tice, je Alex igralec z obilo izkusenj, igralec ki je osvajal lovorike in sigurno lahko doda ekipi vec kot pa to pocne Mexes...z njim vemo da lep cas ni igral ker je glumil primadono+njegova bolna placa, dva vec kot mocna atributa da se ga proda. Zapato bi jaz kot rezervo obdrzal, ker pac potrebujes vsaj 4 stoperje. Kar se bocnih tice pa takole: Constant in Cisokho niti slucajno ne moreta biti isti nivo...za prvega nihce ni slisal dokler ni prisel v Milan, drugi pa je vsaj igral v velikih klubih, konec koncev je letos igral v Liverpoolu 15 tekem v mocni angleski ligi. Abateja bi obdrzal ce se uspe spravit v normalno formo, drugace ga prodat in pripeljat Santona...ce se od dvojca Cisokho/Santon izkaze vsaj 1, se pa na drugi bok da pac De Sciglia (lahko igra oboje) in smo zmagal.

Po teh rosadah bi glede kesa moral bit nekje na 0 ali celo v rahlem plusu.

Kar se tice vezne linije jo bo treba okrepit...srcno upam da bo Honda po oddelanih pripravah boljsi, da se Pazo vrne v lansko formo, da se Montolivo tudi koncno zbudi,...dejavnikov ki odlocajo o tem ali bomo naslednje leto spremljali se eno sezono za pozabo ali pa bomo koncno delovali kot ekipa (pa cetudi ne za prvo ali drugo mesto), je veliko sam pa upam da se jih vsaj 70% poklopi.
Uporabniški avatar
Gennaro
Častni član foruma

OdgovorNapisal/-a svarog dne 24. maj 2014 23:49

Se skoraj strinjam z vsem, razen veza je v pizdi. Kaka, honda in montolivo? Lepo prosim, saj se hecate :) Vse tri prodat in kupit nekaj na nivoju.Pa še vse ostale papke na klopi. No če že koga, bi obdržal kaka-ja. Montoliva sem sit, honde pa ne bom več komentiral. Sem pa vesel, da smo prišparali 4m.

Pa še realnost. Rami bo naš, za tarabta bo še borba, obramba ostaja več ali manj ista, mogoče dobimo golmana, sredina bo svetovna :) ( de jong, monti, honda,kaka...) špica pa spet neizkoriščen in res tudi ne motiviran balo.
Uporabniški avatar
svarog
Milanov predsednik

OdgovorNapisal/-a budalcek18 dne 25. maj 2014 08:41

Danes je dan D za Sedorfa?;)
budalcek18
Ljubljenec Rossonerov

OdgovorNapisal/-a svarog dne 25. maj 2014 09:47

Ker ančelotija sigurno ne bo, naj ostane še eno leto. Kdaj bo ura resnice?
Uporabniški avatar
svarog
Milanov predsednik

OdgovorNapisal/-a Penny dne 25. maj 2014 11:44

Jst bi pa res Hondo probal v vezi z De Jongom, bi znalo funkcionirat. Ne bit preveč pametni glede Honde, ker kot sem že reku, eni pač rabijo več časa za se privadit na novo okolje. Spet bom izpostavil primer Llorenteja, ki je bil v prvi polovice sezone obup za Juve in so ga hotli mediji že prodajat, v drugem delu je pa raztural.

Pa tudi Mexesa ne bi tako hitro odpisal. Seedorf je rekel, da mu je v veliko pomoč, ker da je ful velik motivator, poleg tega je, odkar je pršu Seedorf, odigral skor brez napake. Izkušnje ma, znanje tud, lahko da pač samo z Allegrijem ni funkcioniralo in je pač pod Seedorfom začel igrat tako, kot zna. Zato bi jst Mexesa obdržal, če bi seveda zmanjšal plačo. Se pravi Rami, Mexes, Alex in potem recimo Bonera ali mogoče celo Doria, ki smo ga naenkrat vsi pozabli, bi blo po moje več kot dobro.
Uporabniški avatar
Penny
Milan v krvi

OdgovorNapisal/-a svarog dne 25. maj 2014 15:17

Ker res top branilcev ne bomo kupili, je mexses seveda za obdržat. Meni osebno je dober, vmes je bilo nekaj res hudo narobe, verjetno ne bomo nikoli izvedeli, ampak z ramijem,mexesom, šiljom in nekom namesto konstanta bi bila obramba povsem na nivoju. Za pomoč pa še zapata,bonera.
Se ti zdi, da bi bil honda ok v postavitvi z dejongom, sam nisem najbolj navdušen, ker tip je švohko, mogoče me bo letos demantiral, vendar redko redko dobi kakšen duel, podaje so tko jebiga nekam, ne vem no. Ne da bi favoriziral birso, ker pač tip ni ravno za klub kot Milan, sam zame osebno je letos pokazal več kot honda. Oba skupaj pa nista za enga dobrega. Za obrambo in napad me niti tako ne skrbi, močno pa upam, da na sredi kupimo dva kvalitetna in hitra. Obdržal bi dejonga in polija, vse ostale pa mogoče za rezervo.
Uporabniški avatar
svarog
Milanov predsednik

OdgovorNapisal/-a budalcek18 dne 25. maj 2014 15:22

Zdaj se pa omenja za naslednika Sedorfe tener od Benfice.A ta pa nebo zahteval okrepitev ali kako,tega enostavno ne razumem.
budalcek18
Ljubljenec Rossonerov

OdgovorNapisal/-a Lovro_7 dne 25. maj 2014 16:00

Je res, da se je Galliani včeraj sestal z Jorge Jesusom (trener Benfice)?
Uporabniški avatar
Lovro_7
Častni član foruma

OdgovorNapisal/-a Gennaro dne 25. maj 2014 16:00

Honda nihče ne odpisuje, le pravimo (vsaj jaz), da pač upamo tako za njegovo dobro kot dobro kluba da bo po oddelanih pripravah z ekipo, tisti pravi. On definitivno zna igrat nogomet in ni ga čez noč pozabil...recimo lani na pokalu konfederacij počel, pa mi nihče ne bo rekel da ima v japonski reprezentanci ful neki boljše soigralce kot v Milanu. Pač lahko da Italija enostavno ni zanj (upam da ne), lahko pa samo da potrebuje več časa. Odgovor bo dala naslednja sezona.

Kar se tiče Mexesa, ok če ga Seedorf hoče a tu je potem tudi vprašanje ali bo Seedorf ostal+vprašanje plače, ker si je Mexes mislim da ne bo zmanjšal.

Če bo Seedorf že odšel (srčno upam da ne), pa se res ne bi branil trenerja Benfice. Benfica igra lep, všečen nogomet, v teh letih so osvojili kopico lovorik pod njegovo taktirko, tut Conteja je pelou scat v medsebojnem dvoboju...bi blo seveda lepo da bi z njim prišel tut kakšen igralec iz Benfice (tam jih je kar nekaj vrhunskih) a z njimi se pač ne da poslovati na način kot se posluje z Genovo...tam igra le denar, če ga maš si dobrodošel, če ga nimaš pa briši odkud si došao...pri nas pa vemo kako je.

P.S. alternativa Chisokhoju naj bi bil mladi Murru iz Cagliarija. Sicer ga nisem gledal čisto nič a če je kot 19 letnik odigral že 20 tekem v Serie A, ravno slab ne more biti, slabši od Constanta gotovo ne...gre za Italijana pa še cenejši je od Chisokhoja.
Uporabniški avatar
Gennaro
Častni član foruma

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Prestopi

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost