Mercato 2014

Splošna debata o prestopih igralcev v Milan.

Re: Mercato 2014

OdgovorNapisal/-a Penny dne 20. maj 2014 14:35

Informacije čisto iz prve roke, prosim, ne me spraševat kdo je vir, ampak vam lahko povem, da bolj kredibilen je težko. Denar za Ramija in Taarabta ni problem. Bi se dalo tolko, kot sta odkupni klavzuli, ker obadva igrata odlično in sta ga vredna. Problem je tu, da sta oba pač posebna primera, ne najlažja za slačilnico, pač po domače povedano sta malo nora. Zdej če se jih bo dobilo pod ceno, se jih bo vzelo, v nasprotnem primeru pač ne.
Uporabniški avatar
Penny
Milan v krvi

OdgovorNapisal/-a smoljo dne 20. maj 2014 14:45

Penny je napisal/-a:Informacije čisto iz prve roke, prosim, ne me spraševat kdo je vir, ampak vam lahko povem, da bolj kredibilen je težko. Denar za Ramija in Taarabta ni problem. Bi se dalo tolko, kot sta odkupni klavzuli, ker obadva igrata odlično in sta ga vredna. Problem je tu, da sta oba pač posebna primera, ne najlažja za slačilnico, pač po domače povedano sta malo nora. Zdej če se jih bo dobilo pod ceno, se jih bo vzelo, v nasprotnem primeru pač ne.

Vse skupaj je lahko dvorezno. Dokler na igrišču kažeta to, kar kažeta, mi je vseeno če sta drugače več kot nora. Če pa to dejansko vpliva na slačilnico v taki meri, da škoduje, potem pa ne vem. Vseeno še vedno verjamem, da se glavo da poštimat s pravimi ljudmi. Seveda pa je najlažje potem povedat, da sta problem v slačilnici in se ju zato ne vzame. Pač, moje mnenje.
Uporabniški avatar
smoljo
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a Alberto Paloschi dne 20. maj 2014 15:44

Ma ne rabiš bit lih nek genij, da ugotoviš, da je Rami problem v slačilnici. Valencia ga ni zastonj vrgla iz ekipe in na sploh se je o tem govorilo že praktično od začetka, da preveč pije in nima pravega odnosa. Taraabt pa tudi ne deluje kot najbolj uravnovešena oseba, ni za brez veze izginu it ekipe po porazu v Madrirdu... Na igrišču sta bil sicer odlična, ampak po mojem bi mi bolj rabli eno urejeno, delovno slačilnico, ki ve kaj hoče, kot pa dva talentirana alkoholika. Tako da če sta res problem in se potem teh 14 milijonov porabi za druge igralce, ki lahko ekipi nekaj dodajo, hkrati pa niso problematični (lep primer je recimo Poli), potem je to kar se mene tiče OK. Ne moreš pa porabit potem tega denarja za enega kekca tipo Matri.

Včasih smo lahko vozili noter igralce, ki niso imeli vseh čistih pod streho, ampak takrat so bili v ekipi Maldini, Gattuso, Ambro, Seedorf, Nesta,... ki so jih lahko kontrolirali in mirili. Ne moreš pa tega pričakovat od Montoliva in Abateja, na primer :D
Alberto Paloschi
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a smoljo dne 20. maj 2014 16:33

Problem je to, da če ne vzamemo Taarabta, enega redkih, ki zna narediti razliko in preigrat dva, tri igralce, bomo ostali na tem kot smo. Me zanima koga bi naš čelavec potem pripeljal, da nadomesti Taarabta.. Konec koncev pa na koncu spet smešno izpademo mi, ker se odpovemo igralcema, ki sta bila med najboljšimi v letošnji sezoni. Glede pitja itd, mene boli k.. če onadva pijeta vsak dan po gajbo piva ali 3 litre viskija. Dokler bosta na igrišču dajala vse od sebe, kot do sedaj, me briga samo to!
Uporabniški avatar
smoljo
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a Gennaro dne 20. maj 2014 16:43

Po mojem skromnem mnenju gre tu le za iskanje izgovorov, zelo slabih ce se mene vprasa. Pa mi imamo v klubu dalec najvecjega bad assa, ki se v klubu obnasa kot serif od prvega dne. Ime mu je Balotelli in prenasamo vse njegove muhe. Taarabt po Atleticu ni igral ker je tip pred tem igral prakticno ritem sobota-sreda pred tem pa pol leta nic, itak da je rabil pavzo, tudi uradna razlaga je taka, vse ostalo so le ugibanja in nic vec. Odkar sta v Milanu mediji niso porocali niti o enem ekscesu tko da nwm od kod te famozne zgodbe, kar se spora Ramija tice pa: skregal se je z danes ze bivsim trenerjem o nacinu dela. Glede na to da gre za bivsega, povsem mozno da je imel Rami prav.
Uporabniški avatar
Gennaro
Častni član foruma

OdgovorNapisal/-a capcap dne 20. maj 2014 17:05

Ja imamo Balotellija ja, toda zelo lažje se je rešiti Taarabta kot njega. Jaz sem za vse tri, če bo Mario sprejel igrati pravo špico, če bo Taarabt rolal še naprej in če bo Rami zid. Toda to da pije okoli in dela kraval dolgoročno ni dobro. Lahko on pije tri vikende in da gol, sam dolgoročno gledano še noben pijanec ni bil na koncu uspešen. Pustite Babe Rutha in Meazzo, to sta izvenserijske legende. Glede na kaos v klubu, je prioriteta "čista" slačilnica. Bi me pa zabolelo, če bi izpustili za to ceno Taarabta. V klubu imaš lahko enega klovna, mi jih imamo sigurno pol ducata.
Uporabniški avatar
capcap
Milan v krvi

Kraj: Wajdušna

OdgovorNapisal/-a il pazzo dne 20. maj 2014 17:21

Na okoli pišejo, da se brazilski klovn seli v flamengo. Upam da je res :lol:
il pazzo
Ljubljenec Rossonerov

OdgovorNapisal/-a smoljo dne 20. maj 2014 18:46

il pazzo je napisal/-a:Na okoli pišejo, da se brazilski klovn seli v flamengo. Upam da je res :lol:

Jaz ga peljem, če je treba. Samo, da gre.
Uporabniški avatar
smoljo
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a acerni6 dne 21. maj 2014 06:47

Za tega indijanca itak pišejo že 3 leta da gre v Brazilijo nazaj. Upam, da mu je letos padla toliko cena, da si ga bojo lahko privoščili.

Seedorf ostaja trener Milana!!! :bandiera: :bandiera: :bandiera:
Uporabniški avatar
acerni6
Silvio Berlusconi

Kraj: Ajdovščina

OdgovorNapisal/-a Tamb dne 21. maj 2014 12:35

acerni6 je napisal/-a:Seedorf ostaja trener Milana!!! :bandiera: :bandiera: :bandiera:

Potrjeno? jaz namreč nism nikjer zasledil tega podatka..

Še kr se namreč omenja Inzaghi, Donadoni, in Spalletti kot njegova zamnejava

Upam da Seedorf ostane
Uporabniški avatar
Tamb
Član prve Milanove ekipe

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Prestopi

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost