mrosoner je napisal/-a:Pa to bi bil idealen scenarij. Cerci, Palosci in Santon, mercato se lahko zapre že prvi danUredit je potrebno še status Ramija ter prvega vratarja (Perin - menjava Agazzi), ter razmislit ali je Balo res tisti, na katerem se lahko gradi ekipa za prihodnost. Povdarjam - moje mnenje - je da se ga naj proda in pripelje menjavo. Mislim, da sem nekje prebral, da lahko pride do menjave Negredo - Baloteli, sam sicer bolj upam na varianto, Lukaku - Baloteli. Govori se veliko, vendar sem optimist, saj se govori o imenih, ki napovedujejo svetlo prihodnost našega Milana.
Idealen scenarij bi bil, če bi se na pomladanski skupščini naredile zamenjave v vodstvu, tako pa je ostalo vse po starem.....
Me pa tale cerci zgodba/saga katero nam vrtijo zadnje čase prav zabava. Sedorf je kot berlutova izbira dobil dva odpadnika, inzagi pa bo sedaj dobil enega najboljših igralcev lige, ki povrhu stane več kot pa prej omejena odpadnika skupaj?
Letos je SP zato bo teh govoric o nekaterih imenih še bistveno več kot običajno, na koncu pa se bo vse delalo spet na zadnji dan, ekipa pa bo rabila jesenski del se bo uigrala .....
Milan are interested in Ganso and are willing to offer €12.5m, according to reports from Brazil. He's release clause is set at €25m.
Še vedno ?