Mercato 2014

Splošna debata o prestopih igralcev v Milan.

Re: Mercato 2014

OdgovorNapisal/-a capcap dne 03. jun 2014 18:46

Jp, če bomo do konca junija naredili cel mercato bo to plus za uigravanje.
Mogoče se proda Balotellija (če nam ponudijo cca. 30 milijonov ga Galliani sam pelje) pa pride kakšen dober vezni igralec. Bomo videli kaj bo.
Berlusconi je v teh dneh imel dva sestanka glede Milana in obiskal je tudi Montoliva... toliko aktivnosti ni bilo že od vekomaj. Mogoče se kaj odpira...
Uporabniški avatar
capcap
Milan v krvi

Kraj: Wajdušna

OdgovorNapisal/-a Lovro_7 dne 03. jun 2014 19:01

Od 5 do 20 junija se menda rešujejo solastništva, evo naše igralce:

Michelangelo Albertazzi: Verona - Milan
Luca Bertoni: Carpi - Milan
Gianmario Comi: Milan - Torino
Stefano Gori: Milan - Brescia
Filippo Lora: Cittadella - Milan
Davide Pacifico: Milan - Novara
Alberto Paloschi: Chievo - Milan
Filippo Perucchini: Lecce - Milan
Riccardo Piscitelli: Benevento - Milan
Andrea Poli: Milan - Sampdoria
Bartosz Salamon: Sampdoria - Milan
Riccardo Saponara: Milan - Parma
Lorenzo Saporetti: Milan - Cesena
Mattia Valoti: Milan - Albinoleffe
Simone Verdi: Torino - Milan

Upam, da v Milanu ostanejo Gori, Paloschi, Poli, Saponara, Saporetti.
Uporabniški avatar
Lovro_7
Častni član foruma

OdgovorNapisal/-a Maldini_<3 dne 03. jun 2014 19:24

Alex je vredu, problem je samo starost ampak ok, pričakujem, da drugih starejših igralcev ne bodo vozili. Menez je pa druga zgodba, povprečen igralec in ekipa ne bo zaradi njega boljša. Če ne bi bil zastojn ga ne bi niti pipali..ampak ja, vemo kako je. Če pa res pride, pa vseeno treba mu dat šanso, tudi Taarabt je presenetil. Vseeno pa bodo morali še fino delat na prestopih, če se želimo izboljšat.
Uporabniški avatar
Maldini_<3
Milan v krvi

OdgovorNapisal/-a Penny dne 03. jun 2014 19:25

Jst sem glede Alexa napisal svoje že pred časom. Gre za obrambnega igralca, ki je vedno igral v Chelseaju in PSG. Star je 31 let in ma pred seboj še dve do tri sezone na vrhunski ravni. Mi bi ga podpisali za dve leti, tako da ni bojazni, da bi pri 35 sedel na klopi in se ga ne bi mogli znebit. Meni zgleda centralni par Rami - Alex odlično! Kar se tiče Meneza... Dejstvo je, da moramo okrepit tudi klop. Menez sigurno ne bi bil pripeljan kot nosilec, niti kot menjava za Taarabta. Bolj ga vidim kot menjava za Robinha. Od Robinha je veliko boljši, se pravi bomo nadgradili ekipo. Vsaj tak je moj pogled...
Uporabniški avatar
Penny
Milan v krvi

OdgovorNapisal/-a taura dne 03. jun 2014 19:42

Baselli's agent: "Milan really like my client, but it's too soon to talk about negotiations."
Basellija bi tud rad vidu pr nas, zlo talentiran mladenič, tud nekdanji član italjanske u-18 in u-19 reprezentance, trenutno pa igra tud v u-21.

Kar se tiče Meneza me niti ne moti preveč, je hiter, dobro tehnično podkovan edino problem je ker dostkrat egoisti, tko da podajanje in tud pregled nad igro..to je za njega španska vas.

Se pa zanimamo še za kr precej obetavnih igralcu med drugim tud:
Milan interested in Hamburger SV midfielder, Milan Badelj. His agent "I can say both Atlético Madrid & Milan are on the trail of Badelj."
Takoj ko je pršu u Hamburg se je zacementiru u prvi, igra deep-lying playmakerja. Sicer bundeslige nism dost spremlju tko da težko rečem a je kvaliteta al ne samo ga usi opisujejo kkr dobrga igralca (pa še Milan mi je ime ;) )
Uporabniški avatar
taura
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a mrosoner dne 03. jun 2014 20:41

Corriera della sport je v današnji izdaji poročala, da se ob primeru podpisa z Menzom ter da ostane Tarabt, na transfer listo pošlje Saponara (posoja) ter Hondo... Dons pa je enih informacij. Mal zmede na trgu, sem pa optimist, saj se že dolgo časa ni tako delalo na merkatu, ki se ubistvo sploh še ni začel.... Ampak Hondo prodat po pol leta? Dec se še dobr ni uklopu, pa bo že šel. V CSKaju in reprezentanci kaže oz je kazal izjemne predstave, zato nevem zakaj bi se mu kar odrekli... Meneza pa premalo poznam, da bi lahko kaj konkretnega napisu.
Uporabniški avatar
mrosoner
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a svarog dne 04. jun 2014 00:07

Jaaa hondaš gre :) no malo za hec, malo pa za res :)
Pozitivno je to, da je veliko dogajanja in to zelo hitro.
Uporabniški avatar
svarog
Milanov predsednik

OdgovorNapisal/-a Lovro_7 dne 04. jun 2014 00:57

Naši naj bi bili zelo zagreti za napadalca Andreo Belottija, ki je bil letos iz AlbinoLeffeja posojen v Palermo in je na 24 tekmah zabil 10 golov. Je pa letnik 1993.
Uporabniški avatar
Lovro_7
Častni član foruma

OdgovorNapisal/-a acerni6 dne 04. jun 2014 10:06

Ufff kaka igračina res! Na jutjubu kar mrgoli njegovi skillz & goalz komplikacij!
Noro!

#YT #make #me #famous :smoke:
Uporabniški avatar
acerni6
Silvio Berlusconi

Kraj: Ajdovščina

OdgovorNapisal/-a budalcek18 dne 04. jun 2014 10:30

Ta je po tem videju kot Messi;)
budalcek18
Ljubljenec Rossonerov

PrejšnjaNaslednja