Mercato 2014

Splošna debata o prestopih igralcev v Milan.

Re: Mercato 2014

OdgovorNapisal/-a Crudeli dne 02. jul 2014 10:16

Tadej je napisal/-a:Pričakovano...nesposobneži ne znajo dat konkretne ponudbe tudi po obljubah, da se morajo znebit plače kakaja. One of these days...
...

Nihče ni tega obljubil. Vse se je samo govorilo in pisalo v medijih.

Glede Iturbeja: Tako kot vsaka cena igralca na zadnjih mercatih, je tudi ta pretirana. Lodetti, nekdanji igralec, bi težko boljše povedal (vir). To ne pomeni, da ga ne želim pri nas.. Res pa je, da plače ne bi imel take, kot če bi pripeljal nekega "uveljavljenega" igralca.
Uporabniški avatar
Crudeli
Administratorji strani

OdgovorNapisal/-a acerni6 dne 02. jul 2014 10:40

Tadej je napisal/-a:Pričakovano...nesposobneži ne znajo dat konkretne ponudbe tudi po obljubah, da se morajo znebit plače kakaja. One of these days...

Daj si menjaj sliko ker sem se ustrašil, da se je Paloschiju poslabšalo...

Težka bo ta z Iturbejem, bomo videli, kaj nam pripravlja uprava, upam, da ga ne dobi Juve res na koncu..
Uporabniški avatar
acerni6
Silvio Berlusconi

Kraj: Ajdovščina

OdgovorNapisal/-a il pazzo dne 02. jul 2014 11:58

balo pomojem ostane tudi če ga noben ne mara :) ni mi pa jasno zakaj so takrat podaljšali pogodbo z brazilskim klovnom...
pa diva boateng si želi nazaj v milan :P
il pazzo
Ljubljenec Rossonerov

OdgovorNapisal/-a Penny dne 02. jul 2014 12:33

Res je zanimivo, kako določeni pisanje v medijih potem kar posplošite na to, da je Galliani to obljubljal :tmi:

Drugače pa je cena igralca takšna, kot jo določa trg. Če je Juve pripravljen dat 23 milijonov in mi 25, potem je igralec tok vreden in pika.
Uporabniški avatar
Penny
Milan v krvi

OdgovorNapisal/-a vsemogočni dne 02. jul 2014 13:00

Točno tako, igralec je vreden toliko kolikor nek klub plača zanj. Bale je pač vreden 100 miljonov, nič več, nič manj. Mi pa imamo seveda drugi problem in to je ta da ne moremo konkurirat največjim klubom za najboljše in najbolj talentirane igralce.
Uporabniški avatar
vsemogočni
Član Kluba navijačev

Kraj: blizu Ptuja

OdgovorNapisal/-a acerni6 dne 02. jul 2014 13:09

Tako je.. in Matri je vreden 12.. Nič več in nič manj :devil: :*
Uporabniški avatar
acerni6
Silvio Berlusconi

Kraj: Ajdovščina

OdgovorNapisal/-a Rossonero dne 02. jul 2014 14:00

haha tale je pa smešna. Vrednost igralca je cena ki jo ima glede na kvaliteto, starost in pa še par drugih meril. Potem je Montolivo vreden 0m, Rami 3, Matri 12??? Cena 25m za igralca kot je Iturbe je ogromna, glede na njegove kvalitete je njegova realna vrednost 10m€ in zato jaz nisem ravno za njegov prihod ker bi za 25 oz. še malo zraven lahko dobili veliko boljšega igralca, ampak po drugi strani pa dobro vem da če ne pride Iturbe bo zgodba enaka kot zadnjih 5 let, 25m bo "izginilo", mi pa bomo lahko uživali v predstavah super Robinha.
Uporabniški avatar
Rossonero
Zvezdnik Milana

OdgovorNapisal/-a svarog dne 02. jul 2014 15:00

Se ne najde nič boljšega od iturbeja za 25-30m?
Uporabniški avatar
svarog
Milanov predsednik

OdgovorNapisal/-a taura dne 02. jul 2014 15:06

ma po eni strani me moti to ker naši vidijo samo wingerje v Serie A, torej Iturbe in Cerci. Če bi gledli še po kakih drugih ligah se sigurno dobijo cenejše alternative u primeru da Iturbeja nebo...recimo Griezmann je meu vrhunsko lansko sezono in tud u dresu francije kr naudušuje, ma 23 let in njegova vrednost je okol 22m€..potem so tu še razni nizozemski mladi talenti npr. Narsingh, Depay ka so vredni okol 10-15m€. Že u bundesligi se da dobit super wingerje, Volland je u zadnji sezoni odigrau vrhunsko 11 golov in 9 asistenc pri dokaj bogemu Hoffenheimu (star je 21 let, ocenjujejo ga na 15m€). Alternativ je dosti samo bo treba še u kako drugo državo poslat kakga scouta :)

Milan have given up on Juan Iturbe, he costs too much for them. Iturbe is on his way to becoming Juventino. [Di Marzio]
obljube pa take :clap: :clap: :clap:
Uporabniški avatar
taura
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a mrosoner dne 02. jul 2014 15:37

taura je napisal/-a:ma po eni strani me moti to ker naši vidijo samo wingerje v Serie A, torej Iturbe in Cerci. Če bi gledli še po kakih drugih ligah se sigurno dobijo cenejše alternative u primeru da Iturbeja nebo...recimo Griezmann je meu vrhunsko lansko sezono in tud u dresu francije kr naudušuje, ma 23 let in njegova vrednost je okol 22m€..potem so tu še razni nizozemski mladi talenti npr. Narsingh, Depay ka so vredni okol 10-15m€. Že u bundesligi se da dobit super wingerje, Volland je u zadnji sezoni odigrau vrhunsko 11 golov in 9 asistenc pri dokaj bogemu Hoffenheimu (star je 21 let, ocenjujejo ga na 15m€). Alternativ je dosti samo bo treba še u kako drugo državo poslat kakga scouta :)

Milan have given up on Juan Iturbe, he costs too much for them. Iturbe is on his way to becoming Juventino. [Di Marzio]
obljube pa take :clap: :clap: :clap:

se povsem strinjam, je pa res, da je nekdo že pred časom napisal na forumu mislim da ravno ti, da je iturbe le kost za novinarje in da se zadaj dela na prestopu Cercija, ki je bil kot prvo omenjen v planu Inzagija. To novico je že takrat izjavil novinar Cristian Ruiu, ki ima kot kaže zelo dobre informacije, omenil pa je tudi Cisokoja in pa odhod desciglia in balota.
Uporabniški avatar
mrosoner
Član Kluba navijačev

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Prestopi

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost