Mercato 2014

Splošna debata o prestopih igralcev v Milan.

Re: Mercato 2014

OdgovorNapisal/-a gattuso dne 02. jul 2014 18:02

Me ne preseneča, vprašanje je samo kako se bodo rešili tega kložja.
gattuso
Milanov trener

OdgovorNapisal/-a capcap dne 02. jul 2014 19:14

ITURBE NA TWITTERJU: : "Pazienza che manca il colpo finale..."

"Potrpite, manjka le še zaključek."

Kot kaže gre v Juve, vsaj kar se lahko razbere iz tweeta.
Uporabniški avatar
capcap
Milan v krvi

Kraj: Wajdušna

OdgovorNapisal/-a capcap dne 02. jul 2014 19:21

capcap je napisal/-a:
ITURBE NA TWITTERJU: : "Pazienza che manca il colpo finale..."

"Potrpite, manjka le še zaključek."

Kot kaže gre v Juve, vsaj kar se lahko razbere iz tweeta.

EDIT: pomoje tudi to, da je v tako kratkem času prišla ven skorajda uradna ponudba s cifro se mi zdi malo sumljivo. Mogoče hočejo pomagati Veroni, da iztrže več od Juventusa. Ali pa blefirajo, da ne bo uprava spet izpadla kretensko pred navijači. Če tega prestopa ne zaključijo spet počepnemo pred gobbi in to me ne navdihuje z optimizmom. ejej.
Uporabniški avatar
capcap
Milan v krvi

OdgovorNapisal/-a taura dne 02. jul 2014 19:45

Pa da vidmo zdej te kvazi dobre odnose s Soglianom, če je to dejansko res in da smo ponudili 17m€+11m€ u obrokih potem nevem kaj čaka...sicer pa ja, če nam Iturbeja speljejo in da prpeljemo Lavezzija kkr alternativo potem nevem..sej nimam nč prot njemu, je igračina ne da ne samo nevem zakaj nemormo it po neke mlade talentirane ne pa da plačujemo nevem kuk za prestop in potem še 4-5m€ za plačo..magari naj grejo po Lamelo al neki

se je pa potem spet za uprašat...če dajemo 28m€ za Iturbeja, nebi blo bl smisleno povprašat za Cuadrada oz. nevem..Toni Kroos?

Drugač pa Quaglia naj si nebi želeu it v Verono tko da nevem neko upanje ostaja.

http://gianlucadimarzio.com/en/calciome ... o-on-loan/
Nocerino jutri opravlja zdravniške pri Torinu, gre se za enoletno posojo (glede odkupa ne piše nič)

[edit]
še neki
Mirko Graziano ki dela na GdS kot novinar in je u glavnem zadoužen za Juve in Torino je napisu to na twitter:
@mirkogazzetta ·
La Juve ha confermato la sua offerta: 23 milioni, zero rilanci. Il Verona prende tempo fino a domani

Torej Juventusova trenutna ponudba je 23m€, nič več in nič manj. Verona si bo uzela čas do jutri in se potem odločila kaj in kako..nevem po zdravi pameti bojo verjetno sprejeli našo ponudbo razen če dejansko rabijo 23m€ na roko ker mislem da jim Juve ponuja celoten znesek u enem obroku
Zadnjič spremenil taura, dne 02. jul 2014 19:56, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
taura
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a capcap dne 02. jul 2014 19:55

Nizozemska ima poln kufr talentov in kril. Neki pišejo o Bakaliju. Pejmo na tisti trg, samo poglejte za kak drobiž je Napoli lani Mertensa kupil.
Prosim ne mi od Kroosa, ker je vse prej kar bi mi nucali. :)
Uporabniški avatar
capcap
Milan v krvi

OdgovorNapisal/-a svarog dne 02. jul 2014 20:00

Ma kakšen croos!!! Tam naj bo kjer je sedaj! Znesek 28m je preveč, torej poiščimo dva mlajša za ta denar :)
Uporabniški avatar
svarog
Milanov predsednik

OdgovorNapisal/-a taura dne 02. jul 2014 20:08

ja nizozemska in nasploh se mi zdi trenutno da je južna amerika u razcvetu talentov..predusem kolumbija itd..no sej bomo vidli ampak usaj kar se tiče odhodov se je ta mercato začeu nenormalno dobro :)
Uporabniški avatar
taura
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a Alberto Paloschi dne 02. jul 2014 20:21

Nocerino je uradno posojen v Torino :salmilan:
Alberto Paloschi
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a gattuso dne 02. jul 2014 20:25

Tip ni vreden 28 mil, to je jasno, edino logično je, če se misli njegov prestop pokrit s prodajo Balota. To so samo špekulacije, ker, če ne prestopi k nam je vprašanje kam bomo vrgli lovke. Ne razumem nekaterih, ki se tako na veliko otepajo Lavezzija, a z veseljem bi imeli Falcaa v ekipi, ki je v istih letih. Tu ni logike, pa sta oba top igralca. Z Mertensom je Napoli zadel v polno, jaz nasploh se ne spomnim, kdaj smo mi imeli takšno srečo, da smo z dokaj nezvezdniškim igralcem zadeli v terno. Nocerino sem ne spada, btw.
gattuso
Milanov trener

OdgovorNapisal/-a Tadej dne 02. jul 2014 20:25

Brez zamere, ampak posplosujete stvari...milan isce el shaarawya na desni strani. To pomeni levicar na desni strani. Iturbe je idealen, potem so tu cerci, shaqiri, cuardado, lamela...tukaj pa se pocasi konca. Depay je odlicen, ampak identicen el shaarawyu.

Iturbe je najbolj realna opcija in najmlajsi od omenjenih. Prav tako me bo zasedel mesto tujca.
Tadej
Silvio Berlusconi

Kraj: Slovenska Bistrica

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Prestopi

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost