Napisal/-a Gennaro dne 29. avg 2014 01:48
Zarad mene ce ga omenjas trikrat na dan, a kvaliteta foruma se kaze tudi v argumentih, stavek "nic nimam proti De Jongu a zarad mene lahko gre" ni noben argument.
Je De Jong kriv, ce je on kot defenzivni vezist, najboljsa figura nase smesne ekipe? To le pomeni, da je on prakticno edini, ki je na nivoju, ki se je za Milan nekoc zahteval in da so ostali okrog njega blede kopije velikanov, ki so igrali pred desetimi leti.
In ja izjemno cudno je, da se De Jongu ocita to da je pac na nivoju za svojo pozicijo...ce bi se obramba igrala na svojem nivoju, napadalni vezisti in napadalci, potem bi Milan danes sodeloval pri zrebanju za LP in bi se boril za naslov. Kako si ti predstavljas igranje resnega nogometa, brez enega destruktorja (vrazje dobrega!) na sredini igrisca, pa meni (verjamem da nisem edini) niti malo ni jasno.
Nastel bom le nekaj ekip, ki veljajo za vrh v Evropi in kdo pri njih igra na teh pozicijah: Xabi Alonso (RM), Busqets (Barca), Javi Martinez/Lahm (Bayern), Yaya Toure (City), Matic (Chelsea),...
Vse te ekipe imajo na tej poziciji izjemne igralce, ti bi pa prodal igralca, ki igra pozicijo, kjer se Milan edino lahko kosa z najvecjimi v tem trenutku.