Mercato 2014

Splošna debata o prestopih igralcev v Milan.

Re: Mercato 2014

OdgovorNapisal/-a Tadej dne 29. avg 2014 12:14

Gennaro je napisal/-a:svarog kaksne tezave imas ti decko? Je kateri od igralcev, ki sem jih nastel napadalni vezist ali karkoli temu podobnega? In spet ti tvoji vrli argumenti "komedija", uuu res mocan argument, sm se kr dol moral usest pa pomoje se bom s forum odjavil.

Vsi nasteti igralci igrajo na poziciji kot De Jong, eni so seveda malce bolj nadarjeni tudi za v napad, drugi malce manj, a dejstvo je da NIHCE izmed igralcev ki igra to pozicijo, ni glavni organizator igre, edino mogoce Yaya ki je svojevrsten fenomen na tej poziciji.

De Jonga razglasat za limitiranega, potem ko je na SP odigral eno pomembnejsih vlog pri ekipi ki je bila tretja, je po mojem mnenju skrajno neresno.

In vsi vi, ki bi kar tako pocez prodajali vse kar je vredno, zanima me a ste Milan zaceli vceraj spremljati? Kaj pa bi se zgodilo s tem kesom? Vlozil bi se v nakupe? Tako kot od Balota? V situaciji kot smo in glede na poslovanjd kluba, smo lahko samo srecni da ga imamo se vedno v klubu.

Kaj tebi ni jasno, a razumeš, kaj ti pišem? De jong je odličen defenzivec(verjetno najboljši na svetu v destrukciji), enako kot gattuso, ampak je zelo omejen z doprinosom v napadu. In ti mi praviš skrajno neresno? Neresen si ti, ki primerjaš povsem različne tipe vezistov....kot da bi primerjal gattusa s pirlom, recimo no.

Še enkrat, da boš razumel, de jong je klasa v destrukciji, je leader in je bil razlog da je prišla nizozemska tako daleč ampak ZELO omejen v napadu...če tega ne vidiš, pač ne vidiš.

Obstajajo dejstva(sem jih že povedal nekajkrat), kako je začela igra nazadovat, ko se je vrnil de jong oz. kako je bila boljša brez njega.

Postavim na dmc-ja raje cristanteja in poleg njega 2 delavca, bo več efekta, kot pa z de jongom in še 2 delavca zraven ala muntari in poli. Monto pa se itak vrne predčasno, 3 tedne prej kot je blo predvideno.

Če pa ti paše gledat vezo muntari de jong poli, pol pa izvoli, samo ne pol jokat, zakaj igra ne steče...milan nima playmakerjev ala xavi in inesta, da bi to funkcioniralo, honda pa v vezi ne bo igral glede na to, kje ga je pippo uporabljal. S to vezo drvarjev je edina opcija da imaš na dmc-ju playmakerja, drugače ne gre...vsi se zavedamo kvalitet montoliva in cristanteja natančnost dolgih žog. Prodaja balotellija in de jonga bi bli ključni za igro milana.

Fanboyi, začnite mislite v dobro milana, ne pa vaših herojev, ki bojo zapustili klub slej ko prej, milan pa bo ostal, v takšnem ali drugačnem stanju.

PS: Conte je mnenja, da je torres perfekten za stil, ki ga goji pippo:

Conte promuove Torres: “Sarebbe perfetto per il calcio che vuole attuare Inzaghi”
Tadej
Silvio Berlusconi

Kraj: Slovenska Bistrica

OdgovorNapisal/-a inferno1984 dne 29. avg 2014 12:51

Fantje mislim, da boste morali temo menjat, ker to je tema od prestopov :) lp
Uporabniški avatar
inferno1984
Član prve Milanove ekipe

OdgovorNapisal/-a cofko11 dne 29. avg 2014 12:55

kagawa bi bil idealna opcija v vezi , ki je naprodaj
Uporabniški avatar
cofko11
Zvezdnik Milana

OdgovorNapisal/-a svarog dne 29. avg 2014 14:22

De jong je dober v svojem delu, ampak to je tudi vse. Še 1x povem, da v dani sitiuaciji potrebujemo boljše igralce na drugih pozicijah. Včasih se mi zdi, da ga imate kot motor ekipe, kaj se bo zgodilo, ko se bo poškodoval? Razpad sistema? Ne!
Uporabniški avatar
svarog
Milanov predsednik

OdgovorNapisal/-a Lovro_7 dne 29. avg 2014 14:31

Fak, vi ste bolani. Pa kaj boš De Jonga prodajal, če je edini od defenzivnih vezistov, ki zna razbijati igro pa tudi narediti kaj drugega (npr. podati soigralcu) kot pa vsi ostali, ki samo nabijajo v pičkematerne. Prodati verjetno lansko leto najboljšega igralca v klubu je kriminal. Sprijaznite se, De Jongove naloge so razbijanje igre nasprotniku in hitro oddajanje žoge na kratko. To je to, ne pričakujte nekih evrogolov pa driblingov pa ne vem česa, ker tega ne boste dočakali. Včasih me zaradi določenih prav prime, da ne bi več kaj napisal na forum. Pametni vsak dan bolj, škoda, ko ne sedite namesto Inzaghija na klopi, ko tak znate.
Uporabniški avatar
Lovro_7
Častni član foruma

OdgovorNapisal/-a capcap dne 29. avg 2014 14:33

Žalostno mi je, da nekateri mislijo da je De Jong problem. To je res žalostno.
Uporabniški avatar
capcap
Milan v krvi

Kraj: Wajdušna

OdgovorNapisal/-a Lovro_7 dne 29. avg 2014 15:05

Torres bo v kratkem ufficale. Chelsea je že potrdil, da je Torres pristal na prihod. Upajm, da najde samega sebe.
Uporabniški avatar
Lovro_7
Častni član foruma

OdgovorNapisal/-a Baruca98 dne 29. avg 2014 15:46

Slika
Uporabniški avatar
Baruca98
Član Kluba navijačev

Kraj: Koper

OdgovorNapisal/-a IL DIAVOLO dne 29. avg 2014 15:47

Poleg vratarja je pozicija zadnjega veznega najpomembnejša v sodobnem nogometu, ker celotno težišče igre sloni tam, tako da ne mi prosim o destruktorju itd, ker De Jong je še kaj več kot zgolj razbijač. Je taktično izjemno pomembna figura, ki pokrije ogromno igrišča in skrbi za neko ravnovesje v igri.
Sicer pa, kar se Conteja tiče, on je naš nesojeni trener, ki ne more skriti dejstva, da je želel priti v Milano. Milan ima kar nekaj mladih igralcev, ki so kapital za prihodnost, če se bo z njimi znalo delati (tukaj v Pippa ne dvomim) in na nek način prihod Torresa niti ni taka bedarija - prihod pa je siguren. Če pride v vlogi sidraša, bi glede na vse celo pasal v koncept igre. Mogoče pa ga obudimo od mrtvih - čeprav za kaj takega bo moral dati sam 110% od sebe. Zna priti tudi kak Van Ginkel, medtem ko sem sam za Rabiota obupal. Še vedno pa upam na tradicijo presenečenj 31 avgusta 8)
Zadnjič spremenil IL DIAVOLO, dne 29. avg 2014 20:00, skupaj popravljeno 1 krat.
IL DIAVOLO
Legenda Milana

Kraj: Gorica

OdgovorNapisal/-a Baruca98 dne 29. avg 2014 15:59

IL DIAVOLO je napisal/-a:Poleg vratarja je pozicija zadnje vezista najpomembnejša v sodobnem nogometu, ker celotno težišče igre sloni tam, tako da ne mi prosim o destruktorju itd, ker De Jong je še kaj več kot zgolj razbijač. Je taktično izjemno pomembna figura, ki pokrije ogromno igrišča in skrbi za neko ravnovesje v igri.

Seveda, ampak nekateri na tem forumu tega pač ne razumejo. Kaj češ. Takim ni pomoči.
Uporabniški avatar
Baruca98
Član Kluba navijačev

Kraj: Koper

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Prestopi

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost