Gennaro je napisal/-a:svarog kaksne tezave imas ti decko? Je kateri od igralcev, ki sem jih nastel napadalni vezist ali karkoli temu podobnega? In spet ti tvoji vrli argumenti "komedija", uuu res mocan argument, sm se kr dol moral usest pa pomoje se bom s forum odjavil.
Vsi nasteti igralci igrajo na poziciji kot De Jong, eni so seveda malce bolj nadarjeni tudi za v napad, drugi malce manj, a dejstvo je da NIHCE izmed igralcev ki igra to pozicijo, ni glavni organizator igre, edino mogoce Yaya ki je svojevrsten fenomen na tej poziciji.
De Jonga razglasat za limitiranega, potem ko je na SP odigral eno pomembnejsih vlog pri ekipi ki je bila tretja, je po mojem mnenju skrajno neresno.
In vsi vi, ki bi kar tako pocez prodajali vse kar je vredno, zanima me a ste Milan zaceli vceraj spremljati? Kaj pa bi se zgodilo s tem kesom? Vlozil bi se v nakupe? Tako kot od Balota? V situaciji kot smo in glede na poslovanjd kluba, smo lahko samo srecni da ga imamo se vedno v klubu.
Kaj tebi ni jasno, a razumeš, kaj ti pišem? De jong je odličen defenzivec(verjetno najboljši na svetu v destrukciji), enako kot gattuso, ampak je zelo omejen z doprinosom v napadu. In ti mi praviš skrajno neresno? Neresen si ti, ki primerjaš povsem različne tipe vezistov....kot da bi primerjal gattusa s pirlom, recimo no.
Še enkrat, da boš razumel, de jong je klasa v destrukciji, je leader in je bil razlog da je prišla nizozemska tako daleč ampak ZELO omejen v napadu...če tega ne vidiš, pač ne vidiš.
Obstajajo dejstva(sem jih že povedal nekajkrat), kako je začela igra nazadovat, ko se je vrnil de jong oz. kako je bila boljša brez njega.
Postavim na dmc-ja raje cristanteja in poleg njega 2 delavca, bo več efekta, kot pa z de jongom in še 2 delavca zraven ala muntari in poli. Monto pa se itak vrne predčasno, 3 tedne prej kot je blo predvideno.
Če pa ti paše gledat vezo muntari de jong poli, pol pa izvoli, samo ne pol jokat, zakaj igra ne steče...milan nima playmakerjev ala xavi in inesta, da bi to funkcioniralo, honda pa v vezi ne bo igral glede na to, kje ga je pippo uporabljal. S to vezo drvarjev je edina opcija da imaš na dmc-ju playmakerja, drugače ne gre...vsi se zavedamo kvalitet montoliva in cristanteja natančnost dolgih žog. Prodaja balotellija in de jonga bi bli ključni za igro milana.
Fanboyi, začnite mislite v dobro milana, ne pa vaših herojev, ki bojo zapustili klub slej ko prej, milan pa bo ostal, v takšnem ali drugačnem stanju.
PS: Conte je mnenja, da je torres perfekten za stil, ki ga goji pippo:
Conte promuove Torres: “Sarebbe perfetto per il calcio che vuole attuare Inzaghi”