Mercato 2014

Splošna debata o prestopih igralcev v Milan.

Re: Mercato 2014

OdgovorNapisal/-a Tadej dne 31. avg 2014 23:31

Uff...9/10 mercato. Milan pa se ni koncal, ponujajo nianga in zaccarda v zameno za biabianya.

Yes plis 8)

Res zelo dober mercato.
Tadej
Silvio Berlusconi

Kraj: Slovenska Bistrica

OdgovorNapisal/-a rancid dne 31. avg 2014 23:42

SE že kaj ve, kako je prišev Van Ginkel: na klasično posojo al na posojo z možnostjo odkupa?
rancid
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a Lovro_7 dne 31. avg 2014 23:51

Verjetno samo posoja brez možnosti odkupa. Fenomenalno se je razvil ta mercato..:)

E: Mogoče kdo ve kako je sedaj z De Jongom? Mam nek slab občutek, United čedalje bolj pritiska..
Uporabniški avatar
Lovro_7
Častni član foruma

OdgovorNapisal/-a IL DIAVOLO dne 01. sep 2014 03:49

Dzemaili in Pandev sta, hvalabogu, dokončno odpadla, saj se selita v Galatasaray, o Biabianyu bo vse dokončno znano jutri, morda pa je še kakšno ime med tistimi, ki jih Galliani skriva v rokavu za piko na i blizu prihoda. Kakorkoli že, letošnji Milanov mercato si za moje pojme zasluži oceno 8,5. Za desetko bi potrebovali res izven serijsko preverjeno ime, za katere pa vemo da ta hip niso finančno dostopni, nekaj pa jim odščipnem še zaradi tega (to se nanaša nasploh na zadnje obdobje), ker smo bili premalo odločni pri nekaterih igralcih (pa že lep čas me peče Strootman). Če pa bi se, bognedaj, zgodilo da izgubimo De Jonga (pa naj si bo 12 ali 20 milijonov) pa moja ocena zdrsne na nezadostno v hipu. Sicer pa so ta namigovanja sprožili mediji v Angliji in Milanov operativec Gandini je zadevo javno zanikal, tako da sam ne verjamem v to norost.
Pa še malo za offtopic, čisto ena moja teorija glede na poteze Gallianija v zadnjih nekaj sezonah. Občutek imam da možakar počasi a vztrajno orje ledino za prihod C.Ronalda v Milan v ne tako daljni prihodnosti.
IL DIAVOLO
Legenda Milana

Kraj: Gorica

OdgovorNapisal/-a Gennaro dne 01. sep 2014 08:35

Cristiano bo brez dvoma prisel. Ko bo mel 38 let in bo pri koncu svoje kariere, Milan pa ga bo kot nek odpadek zvabil da malce zaigra se za nas, potem ko nikjer drugje ne bo vec mogel.

Potem bo pa celavi dejal: "Ronaldo je leta 2014 stal 250 milijonov eurov, danes smo ga dobili zastonj" :P
Uporabniški avatar
Gennaro
Častni član foruma

OdgovorNapisal/-a taura dne 01. sep 2014 10:58

Van Ginkel je pršu brez možnosti odkupa, 0.4m€ za posojo + 0.2m€ če bo igrau do 20 tekm oz. 0.1m€ če jih bo igrau več. GdS in ostali pa poročajo da smo zlo blizu Biabianyu iz Parme, ponujamo Zaccarda + 4m€, Parma hoče 5m€ ampak naj bi bli blizu prestopa
Uporabniški avatar
taura
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a Maldini_<3 dne 01. sep 2014 11:08

Mal mi je škoda, da za Van Ginkla ni možnosti odkupa, ker v bistvu razvijamo zastonj igralca za Chelsea..ampak ok, recimo, če bo dobro igral in bo volja na njegovi strani, da ostane, da se bo dalo kej zdilat. Če ne pa sam upam, da pač to 1 sezono pomaga sredini in jo dvigne na višji nivo, boljše kot nič.
Uporabniški avatar
Maldini_<3
Milan v krvi

OdgovorNapisal/-a Penny dne 01. sep 2014 11:28

Ma jst pa kljub temu, da ni odkupne klavzule, mislim, da za Van Ginkla ni vse tako. Sej je samo posoja, samo pri Chealseju bo tudi naslednje leto mel veliko konkurenco na sredini igrišča. Zdej, če se bo tle ujel, če bo redno igral, če mu bo všeč mesto in atmosfera v klubu, če pridemo v ligo prvakov... Potem je čisto možno, da bo hotu ostat. Bomo vidli.
Drugače pa glede Biabianyja mi ponujamo 4 mio + Zaccarda, Parma pa hoče 5 mio + Zaccardo. Jst mislim, da bo do konca dneva naš.
Uporabniški avatar
Penny
Milan v krvi

OdgovorNapisal/-a Gennaro dne 01. sep 2014 11:39

Za Van Ginkla tudi jaz tako menim. Vazno, da je prisel in upajmo da se ujame z ekipo. Za naprej bomo pa ze videli...glede na to da je en Van Bommel ki je igral tako v Barci kot Bayernu, potocil solze ob slovesu po vsega letu in pol igranja, mislim da pove dovolj.

Edino kar me potencialno skrbi, je njegova zavzetost, glede na to da je bil neki neodlocen ves ta cas. Ampak ok, lahko da se samo ni mogu odlocit, zdej ko se je, pa bo verjetno (moral bi!) dal vse od sebe.

Biabianya tudi upam da vidim pri nas, za moje pojme vec kot soliden igralec, po desni strani lahko se kako dobro prodira+znebimo se Zaccarda kar je tudi plus.
Uporabniški avatar
Gennaro
Častni član foruma

OdgovorNapisal/-a Penny dne 01. sep 2014 11:47

Jah Van Ginkel se bo mogu kar pošteno borit. Če se želi vrnt v Cheslea, bo mogu precej garat, da prepriča Mourinha, če želi tukaj ostat, pa nas, da ga naslednje poletje vzamemo. Tako da glede tega ne bi smelo biti težav...
Uporabniški avatar
Penny
Milan v krvi

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Prestopi

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost