Napisal/-a IL DIAVOLO dne 01. sep 2014 03:49
Dzemaili in Pandev sta, hvalabogu, dokončno odpadla, saj se selita v Galatasaray, o Biabianyu bo vse dokončno znano jutri, morda pa je še kakšno ime med tistimi, ki jih Galliani skriva v rokavu za piko na i blizu prihoda. Kakorkoli že, letošnji Milanov mercato si za moje pojme zasluži oceno 8,5. Za desetko bi potrebovali res izven serijsko preverjeno ime, za katere pa vemo da ta hip niso finančno dostopni, nekaj pa jim odščipnem še zaradi tega (to se nanaša nasploh na zadnje obdobje), ker smo bili premalo odločni pri nekaterih igralcih (pa že lep čas me peče Strootman). Če pa bi se, bognedaj, zgodilo da izgubimo De Jonga (pa naj si bo 12 ali 20 milijonov) pa moja ocena zdrsne na nezadostno v hipu. Sicer pa so ta namigovanja sprožili mediji v Angliji in Milanov operativec Gandini je zadevo javno zanikal, tako da sam ne verjamem v to norost.
Pa še malo za offtopic, čisto ena moja teorija glede na poteze Gallianija v zadnjih nekaj sezonah. Občutek imam da možakar počasi a vztrajno orje ledino za prihod C.Ronalda v Milan v ne tako daljni prihodnosti.