Mercato 2014

Splošna debata o prestopih igralcev v Milan.

Re: Mercato 2014

OdgovorNapisal/-a Baruca98 dne 01. sep 2014 15:31

Če bi vsaj Van Ginkel prišel na kakšno posojo z možnostjo odkupa, ajde potem nebi imel nič proti prodaji Cristanteja. Ampak tako ... no comment.
Uporabniški avatar
Baruca98
Član Kluba navijačev

Kraj: Koper

OdgovorNapisal/-a buldog5 dne 01. sep 2014 15:32

Butasta poteza do konca, se strinjam. Ampak me ne preseneča. Kupili smo Biabiany, zanj dali 4.5 mil€. In kje smo dobili denar??? Od prodaje Cristanteja. In kar je najbolše, Berlusconi je v svoj žep pospravil 1,5mil€.

Na kura* mi gredo take poteze uprave. Vsakega igralca katerega pride zanimaje se ga proda. Resno me skrbi kaj bo z De Sciglijem v zimskem prestopnem roku. Če bo prikazoval solidne predstave sem prepričan da če ne pozimi poleti pa zagotovo gre. Jebe*i Berlusconi porodaj celotni klub če rabiš denar, ne pa da prodajaš najbolše igralce in s tem z vsakim prestopnim rokom prodajaš ugled. Marššš

Res me zanima kdo je naslednji De Sciglio?, El Shaarawy?

V tem prestopnem roku smo pripeljali nekaj igralcev kateri, vsaj do sedaj videnem lahko pripomorejo k ekipi. Apak spet smo bili nategnjeni in je Berlusconi prodal kakovostenga igralca, da je spet nekaj pospravil v žep. Vsi igralci kateri so pri šli v Milan pa so spet prišli zastoj. Nevem koliko časa nam bodo klubi še "šenkavali" igralce.
Uporabniški avatar
buldog5
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a budalcek18 dne 01. sep 2014 15:33

Edino kar mi ni jasno zakaj Inzaghi ni blokiral tega prestopa:/
budalcek18
Ljubljenec Rossonerov

OdgovorNapisal/-a Tamb dne 01. sep 2014 15:44

a ni že pred kakšnim tednom al dvema berlusconi sam zablokiral prodajo Cristanteja? Al je šlo za katerega drugega igralca? sam dovmim, sm 90% da je bil Cristante.. ahh kr neki
Uporabniški avatar
Tamb
Član prve Milanove ekipe

OdgovorNapisal/-a capcap dne 01. sep 2014 15:55

pomoje mora biti nekaj za tem prestopom. Sigurno se ga nismo "znebili" le za teh 6 milijonov. Kakor poznam Gallianija ima sigurno asa v rokavu, durgače ta prodaja nima nobenega smisla.
Uporabniški avatar
capcap
Milan v krvi

Kraj: Wajdušna

OdgovorNapisal/-a Gennaro dne 01. sep 2014 15:57

Ma duvaj ga uprava!!! Sem vedel da je blo vse skupaj prelepo da bi blo res. Na koncu bo se De Jong sel, pol se pa lahko gladko jebejo!

Komaj cakam da ga Benfica cez par let proda za vsaj 20 milijonov €, po moznosti se v kaksen Juve. In o kaksnih klavzulah sanjate fantje. To je Benfica, oni se grejo cisti biznis, brez polovicarstva. Primer: Par let nazaj v Chelsea poslali Davida Luiza, v zameno dobili pri Chelseaju odpisanega Matica+mislim da ene 10 al 15 milijonckov...minilo par let, Matica razvili v super igralca in ga prodali nazaj v Chelsea za 25.
Uporabniški avatar
Gennaro
Častni član foruma

OdgovorNapisal/-a Baruca98 dne 01. sep 2014 15:57

capcap je napisal/-a:pomoje mora biti nekaj za tem prestopom. Sigurno se ga nismo "znebili" le za teh 6 milijonov. Kakor poznam Gallianija ima sigurno asa v rokavu, durgače ta prodaja nima nobenega smisla.

Mogoče pa imaš prav. Še je časa. Bomo videli...
Uporabniški avatar
Baruca98
Član Kluba navijačev

Kraj: Koper

OdgovorNapisal/-a IL DIAVOLO dne 01. sep 2014 15:58

Inzaghi je dal ok za prodajo Cristanteja, medtem ko je recimo Niang ostal, ker Inzaghi ni želel da odide. Mislim da je dokaj jasno, da Cristante letos ne bi dobil veliko priložnosti in če upoštevamo še, da sta Preziosi in Galliani velika prijatelja in da je os Genova-Milano kar se tiče dilanja igralcev vedno bila vroča me ne bi čudilo, če bi v bližnji prihodnosti naredili kakšno menjavo v obliki kakšnega igralca in nekaj drobiža za Lestienna. Pa tudi Benfica je tak klub, ki redno ustvari kakšnega zanimivega igralca, zato ta posel lahko pomeni tudi da ima Galliani gor nekaj nagledanega za bližnjo prihodnost. Seveda nisem vesel ker smo se znebili Bryana ampak mislim, da imamo v Van Ginklu vendarle tistega mladega igralca od katerega si lahko obetamo, da nas preseneti, upoštevajoč, da on v Chelseaju v bližnji prihodnosti težko pride v ekipo, ker vemo kako operira Mourinho.
Sicer pa smo dobili še Biabianya, ki je zelo hvaležen igralec in ima vse potrebne karakterisike za Inzaghijevo igro, ki temelji na hitrih prehodih v protinapade. Pozna ligo, je uveljavljen igralec, pobrali smo ga Interju pred nosom in mislim, da imamo zdaj dovolj širine tudi v vezni liniji, ki bo (po povratku Montoliva pa sploh) za ligaško tekmovanje dovolj močna in kvalitetna.
Če upoštevamo 2 milijončka čistega dobička z današnjega dne, smo pripeljali dobesedno vse za borih 8 milijonov €. Če pa to ni dober mercato...Januarja pa pride v poštev še kakšna low cost rešitev in pa seveda igralci, ki se jim iztekajo pogodbe.
IL DIAVOLO
Legenda Milana

Kraj: Gorica

OdgovorNapisal/-a taura dne 01. sep 2014 16:08

mah useeno je bla ta prodaja Cristanteja tko nepotrebna, mulo je definitivno zlo talentiran in zdej se ga znebit za take male pare...nevem no nism ravno naudušen :) je pa res da se zna še kak transfer zgodit dans
Zadnjič spremenil taura, dne 01. sep 2014 16:26, skupaj popravljeno 2 krat.
Uporabniški avatar
taura
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a Tamb dne 01. sep 2014 16:18

Cristante je zahteval nej ga prodajo, zaradi premal igralnega časa ki bi jih dobil v Milanu
Uporabniški avatar
Tamb
Član prve Milanove ekipe

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Prestopi

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost