Mercato 2014

Splošna debata o prestopih igralcev v Milan.

Re: Mercato 2014

OdgovorNapisal/-a Maldini_<3 dne 01. sep 2014 22:33

AC Milan News @Milanello · 7s
Galliani: "Cristante asked to be sold. We wanted to loan him out, but he didn't want that."
@bryan_cristante

Okej, pol pa razumem. Se mi je zdelo neumno, zakaj ne vsaj na posojo...

Pa bravo Giacomo! :worthy

AC Milan News @Milanello · 1m
Galliani: "Cristante wanted to join a foreign club. He didn't want to play against Milan."
@bryan_cristante

...
Uporabniški avatar
Maldini_<3
Milan v krvi

OdgovorNapisal/-a kelcinho dne 01. sep 2014 22:39

Dober prestopni rok. Za Balotellija mi ni žal, dosti bolj mi je za Cristanteja in Biabianya. Ampak sem hkrati zelo zadovoljen z Bonaventuro. Predstavljajte si, kaj bi Galliani naredil z 100 milijoni, ko pa je z 11 (al koliko že) pripeljal zelo dobre igralce. #Don't #fuck #with #Galliani

Govno od Zaccarda pa skinit, čimprej.
Uporabniški avatar
kelcinho
Zlata žoga

OdgovorNapisal/-a Rossonero dne 01. sep 2014 22:41

Hvala bogu da smo se znebili Balotellija, "smilijo" se mi navijači Liverpoola ki bodo morali gledati njegovo nezainteresiranost. Biabiany bi bil povsem nepotreben ker ni dovolj kvaliteten pa wingerjev je že dovolj, upam da nam uspe januarja za Susota ki bi bil veliko boljša izbira. Za Cristanteja so mešani občutki, po eni strani dvomim da bo postal res top igralec, po drugi strani bi ga pa lahko kam posodili za vsak slučaj. Bonaventura res dobra okrepitev, sedaj imamo ogromno vezistov, kar je vbistvu še boljše, da bodo še bolj željni dokazovanja da si zaslužijo prvo enajsterico. Edina uganka ki je še odprta je Torres, ampak glede na trenutno razpoloženje v klubu se preprosto mora odpreti tudi njemu :D Po 10ih letih imamo končno v ekipi zanesljivega golmana, edino kar me še vedno zelo skrbi so bočni branilci, kateri razen De Sciglia preprosto niso na nivoju. Aja pa še De Jong kot kaže ostaja, mercatu tako lahko po dolgih letih končno damo pozitivno oceno.
:bandiera:
Uporabniški avatar
Rossonero
Zvezdnik Milana

OdgovorNapisal/-a Gennaro dne 01. sep 2014 23:01

Galliani je izjavil da je prepriceval Cristanteja da ostane a slednji ni zelel...zelel ga je le posoditi, tudi Benfici je blo to kul a on je insistiral na prodaji.

Ce je to res, pol si nimamo kej ocitat, mi pa dejanje igralca ni ravno jasno. Zdej edino ce se s Pippom ne steka ravno najbolje, ker pozna ga sigurno dlje casa, ker mu je bil trener v Primaveri.

Kakorkoli ze, srecno v nadaljevanju kariere, upam samo da se cez leto ali dve ne bomo tepli po glavi, ker mali ni dobil prave sanse.
Uporabniški avatar
Gennaro
Častni član foruma

OdgovorNapisal/-a IL DIAVOLO dne 01. sep 2014 23:03

Dobro Mario je Rossonero, ne moremo ga spljuvat, pač jasno nam je mislim da vsem, da s prihodom Inzaghija zanj ni bilo več prostora v ekipi in njegov odhod je pomagal klubu, za kar smo mu lahko hvaležni. Drugo kot drugo, ne razumem kaj se nekateri bunijo glede odhoda Cristanteja. Ja ok, tip je bil mvp Viareggia dobro leto nazaj, je potencial ampak dobili smo Bonaventuro, ki je produkt zame osebno najboljše mladinske šole v Italiji (Atalanta), ki je dal skozi mlado reprezentanco in v njej bil nosilec, debitiral je za člansko repko proti San Marinu in spada med tiste igralce, ki so v Italiji pod posebnim drobnogledom v optiki bodočih reprezentantov. Kaj je torej pametnejšega kot podpisati takega igralca zdaj, ko smo v reformaciji in gradimo Milan za povratek v Evropo in v vrh domače lige?! Imamo torej ekipo željno dokazovanja, brez dominantnega ega v slačilnici, ki bi vnašal nemir in mislim, da je ta mercato bil za nas naravnost fantastičen. Biabiany se nam kot kaže izmika iz leta v leto, ampak na wingerjih smo pokriti in lahko si privoščimo, da ga čakamo do naslednjega prestopnega roka. So pa neke smernice že bile začrtane, ni več tistega šablonskega Milana, ki so ga sestavljali rutinerji in "pilastri" ampak je Milan v razvoju in dejansko rabi ekipa samo tekme, da raste in napreduje kar se tiče uigranosti in rezultatov.
IL DIAVOLO
Legenda Milana

Kraj: Gorica

OdgovorNapisal/-a capcap dne 01. sep 2014 23:29

GALLIANI za 10ko. Glede na to da ni imel denarja je naredil čudeže.
Priponke
odhodi.jpg
odhodi.jpg (70.7 KiB) Videno 1568 krat
prestopiprihodi.jpg
prestopiprihodi.jpg (72.59 KiB) Videno 1568 krat
postava.jpg
postava.jpg (35.32 KiB) Videno 1568 krat
Uporabniški avatar
capcap
Milan v krvi

Kraj: Wajdušna

OdgovorNapisal/-a Baruca98 dne 01. sep 2014 23:51

GIACOMO BONAVENTURA!!!!! To je to, to je to kar smo rabli! Vrhunski igralec, preveč sem vesel. Hvala Galliani, še enkrat več je dokazal česa vse je sposoben. Mercato za 10. FORZA! :salmilan:
Uporabniški avatar
Baruca98
Član Kluba navijačev

Kraj: Koper

OdgovorNapisal/-a svarog dne 02. sep 2014 00:11

Ljubili,sovražil,ljubili :) veselim se sezone!
Uporabniški avatar
svarog
Milanov predsednik

OdgovorNapisal/-a smoljo dne 02. sep 2014 00:16

Lepa, lepa, lepa je bila tale z Bonaventuro zdaj ;) Saka čast čelavemu, čeprav ga še vedno ne maram :D

Mislim, da je tale ekipa zdaj lepo popolnjena in to na mestih, kjer smo bili najbolj tanki. Mislim, da ni pretirano, če se pove, da lhako začnemo SANJAT o scudettu ;) Bomo videli kako se bodo stvari na igrišču obnesle. Najprej napokat Parmo, potem zgazit Juve doma pa je to to ;)
Uporabniški avatar
smoljo
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a Gennaro dne 02. sep 2014 00:19

Milan ima sodec po transfermarktu sesto mostvo po vrednosti (nekaj vec kot 200 milijonov). Prvi je Juve, sledi Napoli, pa Inter (zahvaljujoc predvsem balkanskemu triu Sarma-Vida-Kova :D), pa nato sele Roma, Fiora pa potem mi.

Zanimivo bo videti kako bo vrednost ekipe rasla ko in ce (v to sem preprican!) Pippo z njimi zacne osvajat tocke.
Uporabniški avatar
Gennaro
Častni član foruma

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Prestopi

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost