Mercato 2014

Splošna debata o prestopih igralcev v Milan.

Re: Mercato 2014

OdgovorNapisal/-a Penny dne 02. sep 2014 18:32

No, tole sem si pa kar mislil, da je kaj takšnega v igri. Skratka, v primeru, da bo Benfica prodala Cristanteja, imata Rui Costa in Galliani verbalni dogovor, da ima prvo možnost odkupa Milan. Sicer vprašanje, kakšna bo cena, ampak vseeno je to dobro.
Uporabniški avatar
Penny
Milan v krvi

OdgovorNapisal/-a Gennaro dne 02. sep 2014 18:38

Itak da ga bo Rui nam ponudil a ce se razvije v igracino bo njegova cena za Milan previsoka (kot tudi za ostale italijanske klube).

A kot sem rekel, ce je sam zelel oditi in biti prodan, nimamo kej prevec obzalovati.
Uporabniški avatar
Gennaro
Častni član foruma

OdgovorNapisal/-a capcap dne 02. sep 2014 19:47

Galliani: "Skupaj s Pippom smo se odločili za Jacka Bonaventuro, ki ima drugačne karakteristike kot Taarabt. Menili smo da potrebujemo bolj lastnosti Bonaventure."

"Van Ginkel ni bil prepričan za prhod v Milan, toda nato sta mi ga pomagala prepričati De Jong in Torres."
Uporabniški avatar
capcap
Milan v krvi

Kraj: Wajdušna

OdgovorNapisal/-a capcap dne 04. sep 2014 14:13

Baje smo zelo naprej za Suso, ki bi 2015 prišel k nam zastonj...
Uporabniški avatar
capcap
Milan v krvi

Kraj: Wajdušna

OdgovorNapisal/-a IL DIAVOLO dne 04. sep 2014 14:15

Ta Suso zna priti k nam že januarja v kolikor ne bo podaljšal z Liverpoolom, sicer pa se bo počakalo do konca sezone, po kateri bo prost igralec in vsi vemo, kdo je mojster št. 1 za "costo zero" (beri 0 €) posle. Vsekakor mlad obetaven vezist, ki bi prišel še kako prav naši zvezni vrsti. Kondorji letijo tudi pozimi ;)
IL DIAVOLO
Legenda Milana

Kraj: Gorica

OdgovorNapisal/-a Tadej dne 04. sep 2014 17:31

Dober mercato, ampak ni pa to mercato za "desetko". Nakupi so bli speljani glede na vložek res odlično, to priznam staremu, ampak še vedno so preveč naloženi z nesnago ala mexes, zaccardo, essien, če bi še te zdilal, pol bi to bil perfekten mercato, še enkrat poudarjam, glede na investiranje. Ne pozabimo, da je še vedno VELIKO nesnage zgolj na posoji. Drugače je tole še vedno pesek v oči, milan mora začet zapravljat, ne pa samo iskat poceni ali zastonj rešitve, pa ne podpiram mega nakupe, ampak nek signal, da imajo namen investirat.

Jaz ocenim mercato 9/10.
Tadej
Silvio Berlusconi

Kraj: Slovenska Bistrica

OdgovorNapisal/-a Penny dne 04. sep 2014 19:27

Če smo za Susa premagali konkurenco Atletica Madrida in Borussie Dortmunda, potem je jasno, za kakšnega igralca gre. Drugače pa se je ltos naredil zelo dober mercato, naredili so se odlični temelji, ki se jih bo naslednje leto samo nadgradilo. Treba je vedet, da naslednje leto pogodbe potečejo Abbiatiju, Abateju, Boneri, Mexesu, De Jongu in Essienu. Ostal bo De Jong, s katerim so pogajanja za podaljšanje pogodbe zelo v napredni fazi (tip je sam klical Gallianija, kdaj se bodo vsedli, čeprav bi tudi mi itak začeli pogajanja za podaljšanje). Potencialno tudi Abateju, ostali štirje bodo skoraj 100% šli. Ne vem, če ne poteče tudi Zaccardu. Se pravi se bomo res dokončno znebili smeti in upam da pripeljali kaj pametnega. Prihodnost kar naenkrat izgleda veliko bolj svetla, kot je še mesec dni nazaj.
Uporabniški avatar
Penny
Milan v krvi

OdgovorNapisal/-a boban#10 dne 04. sep 2014 22:29

Prav smešno mi je kako se časi spreminjajo. Nekoč smo bili klub, kateri je kupil skorajda kogarkoli je želel. Bili smo klub v katerega so igralci hoteli it. Zdaj smo pa klub iz katerega igralci nočejo it :D

P.S.
Treba se je znebit še ostale navlake...
Uporabniški avatar
boban#10
Član prve Milanove ekipe

OdgovorNapisal/-a Lovro_7 dne 05. sep 2014 23:10

Pozimi bi se splačalo podpisati Bakallija iz Psvja. 18 letnik, kar nekaj dobrih tekem, eden večjih nizozemskih talentov. Danes se je odločil, da ne bo podaljšal pogodbe s Psvjem, ki mu poteče poleti.
Uporabniški avatar
Lovro_7
Častni član foruma

OdgovorNapisal/-a Tadej dne 06. sep 2014 14:45

Eh, so boljše rešitve, tale bo moral narest en sezonski premor in naredit generalko na podstrešju, nasploh ima psv kar nekaj problematičnih potencialov ala depay, willems, pa vemo, da so odlični pri delu z mladimi. Jaz bi se jih izogibal.

Bo poleti kar nekaj boljših alternativ, katere velja spremljat, ki bojo seveda zastonj.

Ta 2 mi padeta na misel, ker sta levičarja in znata igrat na desnem krilu, kar hoče pippo:

-Suso
-Yarmolenko

Bolj se nagibam k prvemu.
Tadej
Silvio Berlusconi

Kraj: Slovenska Bistrica

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Prestopi

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost