capcap je napisal/-a:Imaš mogoče napade?
Zakaj bi Nainggolan bil vreden več kot 10 milijonov? Po tvojem strokovnem mnenju? Kaj je on v karieri naredil, kot da je dal par golov za Cagliari? Ne igra v reprezentanci in ima skromne mednarodne izkušnje. Pa končno konstruktivno nekaj napiši, ne se samo pačit.
Nainggolan velja že nekaj časa eden najboljših vezistov v italiji, v repki ne dobi šanse, ker igra v premajhnem klubu. Jaz napišem konstruktiven komentar, ko je to vredno, če pa pišeš takšne neumnosti, kaj ti pa naj drugega napišem.
Jaz te ne morem prepričat, če ti ne spremljaš njegovih iger, tukaj jaz res ne morem pomagat...mene boli patak za statistiko, jaz ko vidim borbenost, mirnost, da ima leaderja v sebi, to mene prepriča, kaj mene brigajo goli in statistika. De jong tudi ima bogo statistiko, pa ti ne morem dokazat da je odličen igralec, to pač moraš videt. Za jorginha si tudi govoril na pamet, pa sem ti lepo napisal, da ne moreš mešat registe in box2box igralca, še z videom sem podkrepil dejstvo, pol pa me obtožujete da nekaj nabijam, ne pišem konstruktivnih postov in ne vem kaj še vse. Lahko ti samo povem, če bo pripeljal galliani ali jorginha ali zaupal cristanteja, bo allegri igral z montolivom, ker so to vsi ppodobni igralci, milan pa potrebuje igralca z drugačnimi karakteristikami. Zdaj pa se že res ponavljam, no