Mercato 2014

Splošna debata o prestopih igralcev v Milan.

Re: Mercato 2014

OdgovorNapisal/-a acerni6 dne 06. jan 2014 07:32

Saj lahko še malo počakamo, imamo Nocerina in Muntarija, kaj nam bo RAdja... Ter Constanta in Emanuelsna, kaj nam bo D'Ambrosio...

En nasvet za vse: Ne se sekirat, ne prebirat časopisov, ne upat na nič, ker nima smisla. Če ima uprava čas čakat, čakajmo tudi mi... Počakajte do konca mercata, ker drugače bo tu treba še koga v idrijo peljat, zaradi žiučnega zloma...
Uporabniški avatar
acerni6
Silvio Berlusconi

Kraj: Ajdovščina

OdgovorNapisal/-a budalcek18 dne 06. jan 2014 11:08

Komaj čakam dan ko Ta lažljivi Galliani odleti iz milana:)
budalcek18
Ljubljenec Rossonerov

OdgovorNapisal/-a Penny dne 06. jan 2014 11:26

No Sky poroča, da Napoli in Cagliari nista dosegla nobenega dogovora in da so se samo pogovarjali o Nainggolanu.

Glede D'Ambrosia je pa tako. On ma ustni dogovor z nami, da pride junija zastonj, samo ker ga je Torino izključil iz ekipe, noče bit pol leta brez nogometa. Inter je ponudil Mudingayjija v zameno za D'Ambrosia, ampak je Torino zavrnil, do pogovorov z igralcem sploh ni prišlo. Di Marzio še piše, da Inter ne želi dat denarja za njega in nima nobenega igralca, ki bi ga Ventura želel. Od naših pa si zelo želi Nocerina, samo verjetno Nocerino noče v Torino, če ne bi se že dogovorili. Ventura zelo ceni tudi Saponaro. Di Marzio piše, da hoče D'Ambrosio zdej k nam in je pripravljen še malo počakat, proti koncu januarja pa bo verjetno sprejel ponudbo Interja, ker kot rečeno, noče bit pol leta na tribuni. Vprašanje pa je, kako se bosta Inter in Torino zmenila.
Uporabniški avatar
Penny
Milan v krvi

OdgovorNapisal/-a taura dne 06. jan 2014 12:27

Carlo Laudisa ‏@carlolaudisa 2m
#Nainggolan. Asta notturna: la #Roma pareggia l'offerta del #Napoli per la comproprietà a 9 mln. Ora decide #Radja. #colpidiscena #gds

če moja italjanščina deluja pravilno potem naj bi roma izenačla napolijevo ponudbo za radjo..
Uporabniški avatar
taura
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a Penny dne 06. jan 2014 12:42

Ja, Roma je ponudla 3 mio za posojo do konca sezone + 6,5 za polovico kartona po koncu sezone. Moje osebno mnenje je, da je naša ponudba 7 mio + polovica Cristanteja še vedno najboljša za Cagliari...

Je pa problem to, da moramo mi najprej koga dat stran, če hočemo kupovat... Galliani je že dosegu dogovor s Cellinom za 7 mio + polovica Cristanteja, ampak ravno zarad prejšnjega razloga ni mogel dokončat prestopa, Cellino pa valda ne bo v nedogled čakal, tudi konkurenca ne. Enako je pri D'Ambrosiu. Edino, če si igralca res želita samo Milan. In ravno to naj bi blo pri D'Ambrosiju, piše Di Marzio, čeprav ga Mazzari baje skoz gnjavi po telefonu, naj pride raje k njim kot k nam. Bomo vidli, samo vse skupaj ne zgleda dobro in po vsej verjetnosti bomo ostali brez obeh.
Uporabniški avatar
Penny
Milan v krvi

OdgovorNapisal/-a capcap dne 06. jan 2014 13:21

V tem trenutku se jasno vidi, kako težko je prodajati naše bidone, ki so prišli k nam žal po napakah uprave. Za to pač ni opravila, zgodilo se je in sedaj se morajo čimprej sestaviti in to popraviti. Je pa dolgotrajni postopek. Upam da se dobi kakšna mona in kupi koga, da nam odpre mercato... žal je to bolj pravljica kot resničnost.
Uporabniški avatar
capcap
Milan v krvi

Kraj: Wajdušna

OdgovorNapisal/-a _IKE_ dne 06. jan 2014 13:51

capcap je napisal/-a:V tem trenutku se jasno vidi, kako težko je prodajati naše bidone, ki so prišli k nam žal po napakah uprave. Za to pač ni opravila, zgodilo se je in sedaj se morajo čimprej sestaviti in to popraviti. Je pa dolgotrajni postopek. Upam da se dobi kakšna mona in kupi koga, da nam odpre mercato... žal je to bolj pravljica kot resničnost.

Verjetno ne bo šlo drugače kot da bodo moral požret kar nekaj izgub pri teh prodajah.

Bo pa zato na dolgi rok bolje....( da te malo spet ujezim s tistim "danes - jutri" :) )
_IKE_
Legenda Milana

OdgovorNapisal/-a Penny dne 06. jan 2014 14:20

Ok malo svežih novic s strani FMCR. Pravi, da smo ne glede na pisanje medijev še vedno glavni favoriti za Nainggolana. Pravi, da je to izvedel iz vira iz Cagliarija, ki je zelo blizu igralcu. Pravi tudi, da ni slučaj, da Ninggolan ni potoval z ekipo nazaj v Cagliari, ampak se danes mudi v Milanu.

FMCR še piše, da smo še vedno v igri za Coentraa, ampak samo, če pride na posojo z možnostjo odkupa. Če bo že zdej Man Utd ponudil denar za odkup, bo šel k njim. Enako D'Ambrosio. Če bo Inter ponudil 2-3 mio, kot hoče Torino, bo šel v Inter. Samo Di Marzio piše, da Inter noče dat denarja, da hoče samo menjavo... Še bo vroče...
Uporabniški avatar
Penny
Milan v krvi

OdgovorNapisal/-a Juice dne 06. jan 2014 16:16

Pa kaj ta Radja je res tako dober ? Se pričakuje od njega da bo res WC igralec ? Jaz sem videl max 10 njegovih tekem in se mi ni zdel nek Balon d'or material.

Škoda se mi zdi izgubit Cristanteja na njegov račun. Pomoje ima Bryan veliko večji potencial.
Uporabniški avatar
Juice
Milanov predsednik

Kraj: Maribor

OdgovorNapisal/-a Maldini_<3 dne 06. jan 2014 16:56

Medtem Galliani razlaga, da smo opustili boj za Nainggolana..
Uporabniški avatar
Maldini_<3
Milan v krvi

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Prestopi

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost