taura je napisal/-a:nevem kako je glede plače matrija, pomoje bi se mu plačevalo del plače samo prvo leto..
capcap je napisal/-a:Tisti ki mogoče upate na 50% polija in 5 milijonov ste preveč optimistični![]()
Sampdoria dvomim, da nam bo dala kakšen cekin. Prej se zmenimo za vrnitev Petagne in kak drug deal. V takšnih poslih ponavadi ni veliko gotovine.
EDIT: Mauro Suma, direktor Milan Channela je namignil, da bi znal pridet v januarju še nekdo za sredino, z dobrimi nogami. Potrebno se je znebiti Nocerina. Verjame da bo Fernando prišel junija... bomo videli. V klubu baje računajo na Cristanteja, tako da verjetno ne bo del nobenega prestopa.
mrosoner je napisal/-a:Pa nevem kaj ste tok navalil na tega Luliča, pa to je še huj drvo kot Matri, pa čeprav na različnih položajih. Super bi blo, da se znebimo Matrija in zamenjamo za kja bolj konkretnega oz z našim Petagno, ne pa da prpelemo tega hloda. Res da je Constant svoh in ga je treba z nekom zdilat, ampak absolutno ne znjim. Bolš da igra Urby....

smoljo je napisal/-a:Same lepe novičke danes. Če se vsa nekaj od tega izkaže za pravilno, bom zadovoljen![]()
Če Matrija vključimo v deal za Polija, jaz podpišem že to. Pa če nam dajo še kaj keša al ne. Samo me zanima, kaj bo drvoje povedal na ta prestop, če bo hotu it. Jasno mu je, da ga tukaj nočemo. Plus tega, da ne bo veleum Allegri zaviral prestopa.
Monaco bi se dalo za Mexesa konkretno nategniti, vsaj po moje. Constant v Lazio, Zaccardo v WBA, pa je dovolj daril za letos
Sloma27 je napisal/-a:Za vas so itak vsi hlodi al pa drva...ko nobenega ne kupijo jočete ko male dete...ko koga pripeljejo spet jokcate...nikoli prav![]()
Sloma27 je napisal/-a:Tam maste šejike pa pejte navijat za Psg pa City
Gennaro je napisal/-a:Kot prvo: nihce ne onanira na Lulica, le menimo da je precej boljsi od Constanta in je kot tak napredek v ekipi ce pride. Gledal ste ga mogoce dve tekmi pa ga ze oznacujete za drvo...precej neresno za moje pojme. Imate par posnetkov na youtubu (na enem izmed njih rola tudi nasga Abateja) pa si poglejte...tipson je izjemno hiter, hiperaktiven kjer ga je povsod dovolj, tehniko ma pa za svoj polozaj solidno. Sploh pa ce Constant ocitno letos pocne sranja, zakaj ga potem ne zamenjati za Lulica?
Aja pa se to: Lulic je taksno drvo, da ga transfermarkt na 10 mio ocenjuje tko mal zarad lepsga.

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost