Mercato 2014

Splošna debata o prestopih igralcev v Milan.

Re: Mercato 2014

OdgovorNapisal/-a mrosoner dne 08. jan 2014 23:04

Pa nevem kaj ste tok navalil na tega Luliča, pa to je še huj drvo kot Matri, pa čeprav na različnih položajih. Super bi blo, da se znebimo Matrija in zamenjamo za kja bolj konkretnega oz z našim Petagno, ne pa da prpelemo tega hloda. Res da je Constant svoh in ga je treba z nekom zdilat, ampak absolutno ne znjim. Bolš da igra Urby....
Uporabniški avatar
mrosoner
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a _IKE_ dne 08. jan 2014 23:30

taura je napisal/-a:nevem kako je glede plače matrija, pomoje bi se mu plačevalo del plače samo prvo leto..

Če bi ugibal bi dejal da bi moral Milan plačevat tisto razliko do konca pogodbe katero ima Matri sklenjeno z Milanom, torej do junija 2017.

Sicer gre "le" za 0,7M kar pa se z davki pretvori v ~1.4M , letno kar je za klub kot je doria veliko.

Tistih 5M se praktično izniči z plačevanjem razlike v plači z strani Milana. Razlika 0,8M pa se doda k vrednosti matrija.

Ni šans da bo doria dala veliko več kot 5-6M ( kar je nekje vrednost 50% polija), če ne druga že zgodovina njenih nakupov kaže na to. Tistih 5M je samo kozmetika

capcap je napisal/-a:Tisti ki mogoče upate na 50% polija in 5 milijonov ste preveč optimistični :)
Sampdoria dvomim, da nam bo dala kakšen cekin. Prej se zmenimo za vrnitev Petagne in kak drug deal. V takšnih poslih ponavadi ni veliko gotovine.

EDIT: Mauro Suma, direktor Milan Channela je namignil, da bi znal pridet v januarju še nekdo za sredino, z dobrimi nogami. Potrebno se je znebiti Nocerina. Verjame da bo Fernando prišel junija... bomo videli. V klubu baje računajo na Cristanteja, tako da verjetno ne bo del nobenega prestopa.

upam tale z dobrimi nogami ne potem na koncu ne bo kak parolo.......
_IKE_
Legenda Milana

OdgovorNapisal/-a smoljo dne 08. jan 2014 23:37

Same lepe novičke danes. Če se vsa nekaj od tega izkaže za pravilno, bom zadovoljen ;)

Če Matrija vključimo v deal za Polija, jaz podpišem že to. Pa če nam dajo še kaj keša al ne. Samo me zanima, kaj bo drvoje povedal na ta prestop, če bo hotu it. Jasno mu je, da ga tukaj nočemo. Plus tega, da ne bo veleum Allegri zaviral prestopa.

Monaco bi se dalo za Mexesa konkretno nategniti, vsaj po moje. Constant v Lazio, Zaccardo v WBA, pa je dovolj daril za letos :)
Uporabniški avatar
smoljo
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a Baruca98 dne 08. jan 2014 23:43

mrosoner je napisal/-a:Pa nevem kaj ste tok navalil na tega Luliča, pa to je še huj drvo kot Matri, pa čeprav na različnih položajih. Super bi blo, da se znebimo Matrija in zamenjamo za kja bolj konkretnega oz z našim Petagno, ne pa da prpelemo tega hloda. Res da je Constant svoh in ga je treba z nekom zdilat, ampak absolutno ne znjim. Bolš da igra Urby....

Hahaha res res! Se strinjam s tabo. :D
Lulič, ne hvala!
Uporabniški avatar
Baruca98
Član Kluba navijačev

Kraj: Koper

OdgovorNapisal/-a Sloma27 dne 09. jan 2014 00:02

Za vas so itak vsi hlodi al pa drva...ko nobenega ne kupijo jočete ko male dete...ko koga pripeljejo spet jokcate...nikoli prav :envy:

Tam maste šejike pa pejte navijat za Psg pa City :worthy
Uporabniški avatar
Sloma27
Član Kluba navijačev

Kraj: PIRAN

OdgovorNapisal/-a _IKE_ dne 09. jan 2014 00:06

smoljo je napisal/-a:Same lepe novičke danes. Če se vsa nekaj od tega izkaže za pravilno, bom zadovoljen ;)

Če Matrija vključimo v deal za Polija, jaz podpišem že to. Pa če nam dajo še kaj keša al ne. Samo me zanima, kaj bo drvoje povedal na ta prestop, če bo hotu it. Jasno mu je, da ga tukaj nočemo. Plus tega, da ne bo veleum Allegri zaviral prestopa.

Monaco bi se dalo za Mexesa konkretno nategniti, vsaj po moje. Constant v Lazio, Zaccardo v WBA, pa je dovolj daril za letos :)

Če zacardo in mexes gresta, ter se poleti slivestre vrne nazaj v inter, bo potrebno pripeljati novega CB ( poleg ramija če se bo le ta izkazal )

Z monacom se glede mexesa kljub ruskemu lastništvu osebno ne bi veliko nategoval ( 4-5M takoj vzel ), glavno da ga se rešim, enako v primeru constanta in zacarda.

V tem roku pa bi naredil bi menjavo nocerino - d ambrosio....
_IKE_
Legenda Milana

OdgovorNapisal/-a Baruca98 dne 09. jan 2014 00:09

Sloma27 je napisal/-a:Za vas so itak vsi hlodi al pa drva...ko nobenega ne kupijo jočete ko male dete...ko koga pripeljejo spet jokcate...nikoli prav :envy:

Prvo kot prvo, nikoli nisem izjavu da je kdo pri Milanu hlod. Lahko pogledas vse moje pretekle poste...
Drugo kot drugo, glede Luliča je tako, meni ni všeč kot igralec in se v tem primeru strinjam z @mrosonerom. Raje vidim da igra Urby.

Sloma27 je napisal/-a:Tam maste šejike pa pejte navijat za Psg pa City :worthy

Umiri se dej. Calma...
Uporabniški avatar
Baruca98
Član Kluba navijačev

Kraj: Koper

OdgovorNapisal/-a Gennaro dne 09. jan 2014 00:26

Kot prvo: nihce ne onanira na Lulica, le menimo da je precej boljsi od Constanta in je kot tak napredek v ekipi ce pride. Gledal ste ga mogoce dve tekmi pa ga ze oznacujete za drvo...precej neresno za moje pojme. Imate par posnetkov na youtubu (na enem izmed njih rola tudi nasga Abateja) pa si poglejte...tipson je izjemno hiter, hiperaktiven kjer ga je povsod dovolj, tehniko ma pa za svoj polozaj solidno. Sploh pa ce Constant ocitno letos pocne sranja, zakaj ga potem ne zamenjati za Lulica?

Aja pa se to: Lulic je taksno drvo, da ga transfermarkt na 10 mio ocenjuje tko mal zarad lepsga.
Uporabniški avatar
Gennaro
Častni član foruma

OdgovorNapisal/-a costacurta dne 09. jan 2014 00:26

Do neke mere se strinjam s tabo , samo zadnje cajte lahko v Milanu špila res že vsak , ki ma 5 min cajta , razumem da ni keša KAO, vsako ime ki se pojavi se ga prvo hvali, a ko nam ga spelje konkurenca pa se plata obrne , ogrodje ekipe je , ne razumem pa zakaj se konkretno ne pojača obrambe in sredine , ker se z marsa vidi , kje je problem ...moje mnenje je da se treba losat Matrija , Nocerina , Robinha,Constanta , Zacarda , Urbija , Bonere , pa vsaj dveh golmanov in ALEGRIA v prvi vrsti , največja napaka pa je bila prodaja Boatenga in Flaminija.... Včasih so se igralci odločali za Milan brez nekih dilem , danes nam pa taki smešni klubi speljujejo igralce , da več ne vem kdo je tu nor oziroma kam je to zalutal moj Milan ...
Uporabniški avatar
costacurta
Kapetan Milana

OdgovorNapisal/-a Tadej dne 09. jan 2014 00:39

Gennaro je napisal/-a:Kot prvo: nihce ne onanira na Lulica, le menimo da je precej boljsi od Constanta in je kot tak napredek v ekipi ce pride. Gledal ste ga mogoce dve tekmi pa ga ze oznacujete za drvo...precej neresno za moje pojme. Imate par posnetkov na youtubu (na enem izmed njih rola tudi nasga Abateja) pa si poglejte...tipson je izjemno hiter, hiperaktiven kjer ga je povsod dovolj, tehniko ma pa za svoj polozaj solidno. Sploh pa ce Constant ocitno letos pocne sranja, zakaj ga potem ne zamenjati za Lulica?

Aja pa se to: Lulic je taksno drvo, da ga transfermarkt na 10 mio ocenjuje tko mal zarad lepsga.

Slika

:$
Tadej
Silvio Berlusconi

Kraj: Slovenska Bistrica

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Prestopi

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost