Mercato 2014

Splošna debata o prestopih igralcev v Milan.

Re: Mercato 2014

OdgovorNapisal/-a capcap dne 09. jan 2014 00:41

Tadej je napisal/-a:Slika

:$

Če namiguješ na ceno: kaj si pa mislil? Pred petimi meseci je bil vreden kao 14 milijonov, misliš da bo padlo na nič po par mescih??? On je že vreden tistih 8-9 milijonov, sam v trenutni situaciji je na dnu in golov ne bo dosegal. Ob tem bo igral še slabo seveda.

Brad Pitt Di Marzio poroča, da je Robinho dal euro Bešiktašu.
Uporabniški avatar
capcap
Milan v krvi

Kraj: Wajdušna

OdgovorNapisal/-a Tadej dne 09. jan 2014 00:43

Ne capcap :)

Navezovalo se je na zadnji stavek gennara:

Aja pa se to: Lulic je taksno drvo, da ga transfermarkt na 10 mio ocenjuje tko mal zarad lepsga.
Tadej
Silvio Berlusconi

Kraj: Slovenska Bistrica

OdgovorNapisal/-a capcap dne 09. jan 2014 00:49

Tadej je napisal/-a:Ne capcap :)

Navezovalo se je na zadnji stavek gennara:

Aja pa se to: Lulic je taksno drvo, da ga transfermarkt na 10 mio ocenjuje tko mal zarad lepsga.

BINGO Sherlock!
Uporabniški avatar
capcap
Milan v krvi

OdgovorNapisal/-a Gennaro dne 09. jan 2014 09:38

Ze ko sem pisal ta zadnji stavek, sem vedel da mi bo nekdo pomolil ceno Matrija, a sem bil namerno tiho da vidim kdo bo. Vse lepo in prav, a sam menim (pa lahko da se motim) da ni primerljivo primerjat levega bocnega (kar Lulic za mene je) in napadalca, ki imajo ze v startu visje cene...moje mnenje pac...bolj kot ceno pa je treba gledat krivuljo in ta pri Lulicu cel cas raste, medtem ko pri Matriju ze lep cas pada.
Uporabniški avatar
Gennaro
Častni član foruma

OdgovorNapisal/-a gattuso dne 09. jan 2014 10:27

Očitno je lahko vsak svojega mnenja. Če določen odstotek ljudi meni, da je Lulič drvo, vred z mano potem imamo pač takšno mnenje, če pa nekateri tukaj mislite, da se je tipa samo pogledalo na dveh tekmah ali pa nič, pa očitno ste jasnovidci. Vsak ma nek svoj kriterij igralcev, ter gleda z druge plati na igralca. Pač meni osebno youtube posnetki nič ne povedo, kajti tam so izpostavljeni momenti, ko naredi igralec razliko, bolj dam težo na to, ko pogledam 5, 6 tekem, pa, da vidim če igralec odstopa od drugih v teh tekmah, oz v tekmah skozi celo sezono. Brez skrbi, da nekateri pogledamo več tekem, ne samo Milana. Transfermarkt..dajte no fantje, danes so cene napihnjene do onemoglosti, sploh ni več realnih cen, tako, da na podlagi cene ne moramo gledati kakšen nivo igralca je, saj vsak lastnik želi prodati igralca za največjo ceno.
Jaz rešitev za levi bok vidim Santona, ki se ga je že v preteklosti omenjalo, zraven tega, pa je v zadnjem času Urby začel kazati znake življenja. Jaz sem se vedno zavzemal, da ima ekipa čimveč domačih italijanskih igralcev, vendar sami vidimo, da se odstotek kvalitetnih nogometašev v Italiji zelo manjša, tako, da se veliko kupuje tujih nogometašev. Problem zraven še je malo priložnosti mladim, oz napačno delo z mladimi.
gattuso
Milanov trener

OdgovorNapisal/-a mrosoner dne 09. jan 2014 11:30

Omenil bi še dva igralca, ki sta po mojem mnenju povsem primerna za Milan, in nista cenovnega ranga Lulić (tudi po kvaliteti ne ;) ), Dodo iz Rome ter Gabriel Silva - Udinese. Oba mlada, hitra, imata potencial in lahko se razvijete v vrhunska igralca. Seveda povdarek na "lahko", da nebo spet imel kdo kakšne težave...

@sloma27
vedno sem se zavzemal, da se v Milan pripelje kakšnega novega igralca, ki kaže potencial in je lahko boljši od sedanjega. Če igralca nisem poznal, tako kot recimo Fernanda, ne komentiran in si ne ogledujem youtub posnetkov. Prepustim to drugim. Npr. Lulić-a pa sem gledal kar nekajkrat in res me ni priprepričal, zato imam pač o njem svoje mnenje... S takšnimi, da pojdi navijat za PSG ali City, to pa rajš ne komentiram, precej otročje....
Uporabniški avatar
mrosoner
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a _IKE_ dne 09. jan 2014 12:44

Luliča se spomnim z nekaj redkih tekem katere sem pogledal ( 5-6 max ), ni nek presežek a dobil sem vtis da gre za solidnega igralca.

Če gre menjava lulič -matri skozi, potem je lulič še vedno manjše zlo, še se tako izrazim, samo da se rešimo matrija. Luliča pa lahko bistveno lažje prodaš ker ima švicarski potni list....

mrosoner je napisal/-a:Omenil bi še dva igralca, ki sta po mojem mnenju povsem primerna za Milan, in nista cenovnega ranga Lulić (tudi po kvaliteti ne ;) ), Dodo iz Rome ter Gabriel Silva - Udinese. Oba mlada, hitra, imata potencial in lahko se razvijete v vrhunska igralca. Seveda povdarek na "lahko", da nebo spet imel kdo kakšne težave....

Od udineseja bi se splačalo kupiti tudi alana:
http://bleacherreport.com/articles/1830 ... in-janaury

Galliani: "Matri is not for sale."

Pr kakaju in SIlvi to ni držalo v primeru matrija pa zna biti celo res....max je zagotovo proti prodaji idealnega partnerja baloteliju
_IKE_
Legenda Milana

OdgovorNapisal/-a budalcek18 dne 09. jan 2014 13:38

Dokler bo Alegri trener bo Matri ostal.Boste videli:)
budalcek18
Ljubljenec Rossonerov

OdgovorNapisal/-a capcap dne 09. jan 2014 13:59

Evo zej je prišla ena vest, ki pa ni še potrjena:

Matrija v Sampdorio, Milan pa bo pomagal Sampdoriji pri plači Matrija. V Milan gredo Petagna in druga polovica Polija, ocenjena na 3 milijone €. Milan bo dobil tudi polovico Obianga in Krističič, ki ima ta oba dobre noge. Predvsem Obiang je na poti da postane odličen igralec.
Uporabniški avatar
capcap
Milan v krvi

OdgovorNapisal/-a smoljo dne 09. jan 2014 14:11

capcap je napisal/-a:Evo zej je prišla ena vest, ki pa ni še potrjena:

Matrija v Sampdorio, Milan pa bo pomagal Sampdoriji pri plači Matrija. V Milan gredo Petagna in druga polovica Polija, ocenjena na 3 milijone €. Milan bo dobil tudi polovico Obianga in Krističič, ki ima ta oba dobre noge. Predvsem Obiang je na poti da postane odličen igralec.

Tole pa se ne sliši slabo. Vem, da se je za Obianga že v preteklosti nekaj omenjalo ;)
Uporabniški avatar
smoljo
Član Kluba navijačev

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Prestopi

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost