Napisal/-a gattuso dne 09. jan 2014 10:27
Očitno je lahko vsak svojega mnenja. Če določen odstotek ljudi meni, da je Lulič drvo, vred z mano potem imamo pač takšno mnenje, če pa nekateri tukaj mislite, da se je tipa samo pogledalo na dveh tekmah ali pa nič, pa očitno ste jasnovidci. Vsak ma nek svoj kriterij igralcev, ter gleda z druge plati na igralca. Pač meni osebno youtube posnetki nič ne povedo, kajti tam so izpostavljeni momenti, ko naredi igralec razliko, bolj dam težo na to, ko pogledam 5, 6 tekem, pa, da vidim če igralec odstopa od drugih v teh tekmah, oz v tekmah skozi celo sezono. Brez skrbi, da nekateri pogledamo več tekem, ne samo Milana. Transfermarkt..dajte no fantje, danes so cene napihnjene do onemoglosti, sploh ni več realnih cen, tako, da na podlagi cene ne moramo gledati kakšen nivo igralca je, saj vsak lastnik želi prodati igralca za največjo ceno.
Jaz rešitev za levi bok vidim Santona, ki se ga je že v preteklosti omenjalo, zraven tega, pa je v zadnjem času Urby začel kazati znake življenja. Jaz sem se vedno zavzemal, da ima ekipa čimveč domačih italijanskih igralcev, vendar sami vidimo, da se odstotek kvalitetnih nogometašev v Italiji zelo manjša, tako, da se veliko kupuje tujih nogometašev. Problem zraven še je malo priložnosti mladim, oz napačno delo z mladimi.