Mercato 2014

Splošna debata o prestopih igralcev v Milan.

Re: Mercato 2014

OdgovorNapisal/-a _IKE_ dne 12. jan 2014 00:10

morda rahlo off topic :

Čudno da tale Izraelec

http://www.transfermarkt.co.uk/en/bibras-natkho/transfers/spieler_56976.html

ni na radarju galianija.

Natkho, meanwhile, has received admiral praise for his playmaking skills in the Russian Premier League. Many consider him to be one of the most underappreciated players in Europe and he has even garnered the nickname of Circassian Xavi among fans, a reference to Barcelona and Spain’s influential midfielder.

“Natkho is the best, in my opinion, defensive midfielder in the Russian league after Igor Denisov. Among the foreigners, he’s definitely the best,” Russia U21 coach Nikolay Pisarev told Sportbox.ru last summer.

Za vezista zelo učinkovit:

honda : gol za Cska vsakih 340 min, asistenca vsakih 330 min

natkho : gol za rubin vsakih 397 min asistenca vsakih 342 min
_IKE_
Legenda Milana

OdgovorNapisal/-a mrosoner dne 12. jan 2014 09:49

@gennaro, @tadej
Kovačič je za inter, kot lesi za farso, brez njega je igra povsem drugačna. Če je to res, da Mazzari ne računa na malega, naj se galliani čimmprej zdila za menjavo. In če gre zraven še taider, ki je všečen backup igralec, bi bil lahko mercato zaključen.
Matri (12mio) + Noce(4,5mio) = Kovačič(15mio) + Taider(10mio)
Mogoče rahlo nerealno ampak takoj podpišem...sicer pa nevem kako je lahko Taider vreden 10mio
Uporabniški avatar
mrosoner
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a Penny dne 12. jan 2014 10:34

Ma Taider nikakor, ker ne gre za dobrega igralca. Dosti tekem Interja sem pogledal in je vedno delal ogromno napak, sploh proti nam pa je bil obupen. Drugače pa mene tudi Kovačič niti malo ne prepriča. Ne naredi nič posebnega, nima podaje v prostor, nima udarca, nima nekega pregleda... Pri njemu gredo žoge samo vzporedno na levo in desno in to je to. Skratka ne en ne drugi nista to, kar rabimo, ampak ajde, če se že želimo znebit Matrija, potem bi še najraje vzel Kovačiča. Ampak itak je to nerealno...
Uporabniški avatar
Penny
Milan v krvi

OdgovorNapisal/-a _IKE_ dne 12. jan 2014 10:40

Matri + noce = kovačič

Sploh nimaš kaj razmišljat, vzem pa bejž.

Kovačič ima vsaj potencial in je star šele 19 let. Igranje za Milan pa kakor zgodovina kaže, v bivših Interjevih igralcih potegne na plan najboljše.
_IKE_
Legenda Milana

OdgovorNapisal/-a smoljo dne 12. jan 2014 12:01

Penny je napisal/-a:Ma Taider nikakor, ker ne gre za dobrega igralca. Dosti tekem Interja sem pogledal in je vedno delal ogromno napak, sploh proti nam pa je bil obupen. Drugače pa mene tudi Kovačič niti malo ne prepriča. Ne naredi nič posebnega, nima podaje v prostor, nima udarca, nima nekega pregleda... Pri njemu gredo žoge samo vzporedno na levo in desno in to je to. Skratka ne en ne drugi nista to, kar rabimo, ampak ajde, če se že želimo znebit Matrija, potem bi še najraje vzel Kovačiča. Ampak itak je to nerealno...

Glede Taiderja se strinjam, Kovačič pa je vsaj meni všeč igralec. Zadnje tekme, ki sem jih gledal, se mi je zdelo, da je ravno on delal nek višek, prodiral in podobno. Plus tega je star šele 19 let in se dejansko lahko razvije v vrhunskega igralca. Takega igralca dobit za ceno dveh hlodov, ki se jih znebiš pa je itak neprecenljivo ;)
Uporabniški avatar
smoljo
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a mrosoner dne 12. jan 2014 12:29

V naslednji sezoni se nam v trenerski štab, baje pridruži še eno zveneče ime Hernan Crespo, ki naj bi bil zadolžen predvsem za napadalne različice. Torej Sedorf, Stam ter Crespo, sliši se zanimivo...
Uporabniški avatar
mrosoner
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a gattuso dne 12. jan 2014 12:32

Taider ni na nivoju, ki bi nam ustrezal, človek je preveč podvržen k napakam. Kovačič je že zdaj eden boljših mladih igralcev, mene pa mali prepriča prostora za napredek pa ima še ogromno. Za moje pojme bi to bil dober posel, če se ga pripelje.
gattuso
Milanov trener

OdgovorNapisal/-a Tadej dne 12. jan 2014 13:01

Vse vec medijev poroca, da je Milan blizu sklenitve dogovora s fernandom...bi prilepil link, ampak sem na telefonu.

Taiderja ne poznam dobro, kovacic pa je odlicen igralec, ki je igralec tipa pirlo...ne vem, koliko bi nam nucal.
Tadej
Silvio Berlusconi

Kraj: Slovenska Bistrica

OdgovorNapisal/-a Maldini_<3 dne 12. jan 2014 13:09

V naslednji sezoni se nam v trenerski štab, baje pridruži še eno zveneče ime Hernan Crespo, ki naj bi bil zadolžen predvsem za napadalne različice. Torej Sedorf, Stam ter Crespo, sliši se zanimivo...

Zanimivo, upam, da bo na koncu res nekaj podobnega. Back to the roots :devilsmoke ..manjka pa nujno še, da Maldini dobi svojo vlogo. Rabi se neka taka ekipa vzadej, ti igralci vedo kaj pomeni Milan in bi lahko zmagovalno mentaliteto prenesli na ekipo.

Kar se tiče Kovačiča, pa verjamem, da pri interju vseeno niso tako bedasti..ali pač.
Uporabniški avatar
Maldini_<3
Milan v krvi

OdgovorNapisal/-a capcap dne 12. jan 2014 13:16

Če vzamemo Kovaciča za Matrija je to kraja stoletja. Ma tudi tam niso takšni debili da nam bi ga dali... Ali pač?

FMCR pravi, da gremo močno na Parola. Če bo (bi) Essien znižal plačo na 3-4 milijone € bi bil naš (posoja).
Uporabniški avatar
capcap
Milan v krvi

Kraj: Wajdušna

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Prestopi

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost