Mercato 2014

Splošna debata o prestopih igralcev v Milan.

Re: Mercato 2014

OdgovorNapisal/-a Tadej dne 13. jan 2014 18:11

capcap je napisal/-a:
FMCR: Una voce clamorosa dal Brasile dice che Seedorf vorrebbe riportare al Milan @pato7oficial a giugno.

Upam da je to šala... Seedorf naj bi hotel pripeljati Pata nazaj v Milan.

Zakaj pa ne...že dolgo ne slišim o poškodbah. Enkrat je imel nekaj z gležnjem, mišice pa ma OK.
Tadej
Silvio Berlusconi

Kraj: Slovenska Bistrica

OdgovorNapisal/-a Penny dne 13. jan 2014 18:12

Ne vem, kaj je s Patom narobe. Pri njemu je bil pač problem poškodbe, ki so ga zjebale psihološko, zdej pa, kolkor vem, je zdrav. Ne bi mel nič proti, če se vrne... Pa sej drugače je bilo ob njegovem odhodu rečeno, da ima Milan dve leti opcijo ga odkupit nazaj za določeno vsoto, a ni blo takrat to rečeno? Al se je samo tako špekuliralo?
Uporabniški avatar
Penny
Milan v krvi

OdgovorNapisal/-a Tadej dne 14. jan 2014 01:21

Matristuta je zelo blizu posoje v fiorentino, ki ima velike tezave v napadu po poskodbah rossija in gomeza.
Tadej
Silvio Berlusconi

OdgovorNapisal/-a capcap dne 14. jan 2014 01:24

Matri gre najbrž v Fiorentino ja. Galliani je Laziu ponudil Matrija za Hernanesa, toda prejel je seveda "NE" za odgovor.
Posoja Matrija v Firence bo brezplačna, mogoče pa se vstavi kakšno klavzulo za odkup.

Upam sedaj, da vsi tisti, ki ste toliko qrcali Matrija, ne boste sedaj pametni glede tega, da gre v Firenze zastonj.

EDIT: Petagna se vrača, Gabriel pa gre na transfer listo, ker ima Seedorf dobre odnose z Amelio, ki torej ostane.

Za vse to je vir SKY SPORTS (Di Marzio)
Uporabniški avatar
capcap
Milan v krvi

Kraj: Wajdušna

OdgovorNapisal/-a Sloma27 dne 14. jan 2014 03:04

capcap je napisal/-a:Matri gre najbrž v Fiorentino ja. Galliani je Laziu ponudil Matrija za Hernanesa, toda prejel je seveda "NE" za odgovor.
Posoja Matrija v Firence bo brezplačna, mogoče pa se vstavi kakšno klavzulo za odkup.

Upam sedaj, da vsi tisti, ki ste toliko qrcali Matrija, ne boste sedaj pametni glede tega, da gre v Firenze zastonj.

EDIT: Petagna se vrača, Gabriel pa gre na transfer listo, ker ima Seedorf dobre odnose z Amelio, ki torej ostane.

Za vse to je vir SKY SPORTS (Di Marzio)

Lep drek ja hahaha
Uporabniški avatar
Sloma27
Član Kluba navijačev

Kraj: PIRAN

OdgovorNapisal/-a Gennaro dne 14. jan 2014 11:01

Mi razlozi nekdo, kaj je fora tega "brezplacna posoja"? Ali mu bodo vsaj placo placevali oni, ker ce niti tega ne bodo, pol isti drek ce pri nas greje klop...moje mnenje :-)
Uporabniški avatar
Gennaro
Častni član foruma

OdgovorNapisal/-a svarog dne 14. jan 2014 11:16

Po moje mu plačajo dajejo oni, samo dobijo ga free. Zakaj bi pomagal drugače klubu, ki nam ni najbolj pri srcu.
Uporabniški avatar
svarog
Milanov predsednik

OdgovorNapisal/-a Tadej dne 14. jan 2014 11:18

Gennaro je napisal/-a:Mi razlozi nekdo, kaj je fora tega "brezplacna posoja"? Ali mu bodo vsaj placo placevali oni, ker ce niti tega ne bodo, pol isti drek ce pri nas greje klop...moje mnenje :-)

Plačujejo ga oni, ampak ni klavzule, ki bi določala odkup ob koncu sezone...včasih je treba plačat posojo, tako kot je recimo roma plačala samo za posojo radje 3M. Očitno so se zmenli za free posojo, ampak krijejo celotno plačo, kar je dobro :)
Tadej
Silvio Berlusconi

OdgovorNapisal/-a capcap dne 14. jan 2014 11:54

Plačuje ga Fiorentina, tako je. Šel bo na brezplačno posojo, kot je bilo že omenjeno.

Plusi:
- Milan ga ne bo plačeval. Veliko tudi ne bi igral.
- Igra v drugem klubu mu bo mogoče spet povrnila vrednost na mercatu in tako ga bomo lažje prodali
- Niža se število igralcev pri Milanu, zato je opcija za novo okrepitev.
- Pokopali bomo bojno sekiro s Fiorentino.

Minusi:
- Pomagamo Fiorentini, ki je poleti non-stop napadala Milan.
- Za posojo ne bomo iztržili niti eura.
- Verjetno ne bo vključene klavzule za odkup. V tem primeru Fiorentina ne bo bila primorala kupiti Matrija.
- Bonusi za zadetke niso vključeni. To ni še potrjeno, toda ob izredno dobrih igrah Matrija lahko fiorentina zelo profitira, mi pa bomo ob tem ostali brez evra + to da smo okrepili rivala na lestvici.

Večina (vsaj tisti, ki ste pretirano pljuvali po njem) vsa bi morala biti s to operacijo zadovoljna. Rešili smo se visoke plače in igralca, ki ni v planu za prihodnost. Sam s to potezo nisem glih zadovoljen, ker bi pomoje lahko iztržili veliko več. Smo komaj 14. januarja in ekipe bodo potrebovale napadalca. Bilo je nekaj zanimanja tudi iz Anglije, toda Matri verjetno ni bil pripravljen na selitev, potem ko je obstajalo zanimanje Fiorentine in Lazia. Sam bi bil izredno zadovoljen, če bi dobili zanj recimo 5 milijonov: 2,5 posoja + 2,5 odkup po koncu sezone. Zdaj je kar je, brezveze se živcirati zaradi tega. Matri je bil napaka, sedaj pa jo moramo čim bolj ugodno rešiti.
Uporabniški avatar
capcap
Milan v krvi

Kraj: Wajdušna

OdgovorNapisal/-a Gennaro dne 14. jan 2014 12:16

No, sej se mi je zdelo, da ga plačujejo oni, ker potem ne bi mela logike posoja :D Jaz bom rekel tako, ni idealno, je pa spet bolje kot nič, tako zanj, kot za nas verjetno. Pa še če zgladimo odnos z Fioro ne bo slabo, ker imajo tam vedno dobre igralce in s takšnim klubom ni dobro biti "skregan". Če bi imeli 10 let nazaj tak odnos z njimi, kot je bil letos poleti, Rui Coste verjetno nikoli ne bi videli v našem dresu, tako da je treba kdaj tut kej požret (čeprov so bli gnili do amena Toskanci poleti).
Uporabniški avatar
Gennaro
Častni član foruma

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Prestopi

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost