rancid je napisal/-a:Ne smete sedaj pričakovat nekaj nemogočega, da ne boste nazadnje preveč razočarani. Dejstvo je, da slabše kot stvari stojijo sedaj, enostavno ne morjo. Osebno bi se zadovoljiv, da bi ekipa začela igrat nogomet, da bi fantje uživali v igri, ker če se to zgodi tudi rezultati nebi smeli izostat. Seveda sanje o LE ali pa celo o 3 mestu niso realne, lahko se pa zgodi LE.
In katere so te nemogoče stvari? 1. korak je, da se začnejo zavedat, kateri dres nosijo in da jim bije srce za milan...mislim, da to ni nič takega, kar seedorf ne bi mogel uresničit.
Najbolj smešno pa mi je, ko berem forume in vidim imena, kot so bielsa, klopp, laudruup, martinez, prandelli, hidding, spaletti in so nekateri celo vzhičeni nad temi imeni...in to so milanisti, mnenja juventinov in interistov me pa itak ne zanimajo. Ne zavedajo se, kdo je sploh seedorf. On je človek, ki je rojen vodja, ki tekoče govori 6 jezikov, je izjemen govorec in motivator(sam sem si že izkusil, da je res težko nastopat pred množico-faks) in zato toliko bolj cenim seedorfa. Ima respect v milanu približno takšen kot maldini, s to razliko da seedorf ima željo postati trener in ne samo en trener, ampak najboljši trener. Jaz nimam NOBENIH dvomov o seedorfu, on bo spremenil mentaliteto igralcev...tako na igrišču, kot zunaj igrišča. Taktične sposobnosti pa me sploh ne skrbijo, ker je teža taktike okoli tretjina ali pa še to ne. Če bojo izklopli twitterje in fb-je, poslušali nasvete seedorfa in se posvetili nogometu, lahko naredijo velike stvari. Res mi ni jasno, zakaj je takšen poudarek nad taktiko...vse je v psihi.
Zaradi mene lahko kar danes zaključijo z mercatom...v milan je bila pripeljana najboljša okrepitev zadnjih let in to zastonj
Ju kdo prepozna?