Mercato 2014

Splošna debata o prestopih igralcev v Milan.

Re: Mercato 2014

OdgovorNapisal/-a _IKE_ dne 17. jan 2014 14:31

4-2-3-1 je glede na kader še najbolj smiselna....Če že imamo :muscle: , zakaj jih ne bi uporabili ;)
_IKE_
Legenda Milana

OdgovorNapisal/-a capcap dne 17. jan 2014 14:54

Penny je napisal/-a:Pellegati piše, da bo Seedorf igral 4-2-3-1. Na sestanku naj bi Seedorf reku Gallianiju, da okrepitve niso potrebne. V primeru, da bomo res igrali 4-2-3-1 se s tem strinjam. Za dve mesta na sredini imamo sede igralcev (De Jong, Montolivo, Poli, Cristante, Nocerino, Emanuelson in Muntari), kar je več kot dovolj. V napadu pa mamo tudi toliko robe, da ne rabimo okrepitev. Špica Balo in Pazzini, pa še Petagna, za tri mesta za špico pa Kaka, Honda, Robinho, Saponara, Birsa, El Shaarawy. Seedorf naj bi se predvsem osredotoču na obrambo, da bo večja koncentracija in zbranost.

Jst se s tem strinjam. Naj Seedorf lepo najprej vsem skupaj vlije nazaj samozavest, potem pa vidi, kdo je sposoben igrat na ravni Milana in kdo ne. Naj se rošade potem dela poleti. Seveda pa če se pojavi kakšna možnost lepa na mercatu, se ne sme čakat. Pelegatti še piše, da Fernando sigurno pride, ampak poleti.

Ja, tudi jaz se strinjam s tem. Naj se raje naredi kakšen pameten nakup poleti.
V gazzetti danes pišejo nekaj v tem stilu: Galliani bo v bodoče lahko kupil igralca za največ 25 € odškodnine in 5 milijonov plače. Če bodo više zahteve mora poklicati lastnike za zeleno luč. OK, sej je mogoče res, sam pomoje to so sam neka šalabajzenja novinarjev, da imajo kaj pisati.

Pri mediasetu so danes rekli, da smo zelo zainteresirani za Siema De Jonga od Ajaxa. Mogoče pride poleti za cca. 6 milijonov, ker mu potem pogodba poteče 2015.

Maher je baje imel incident (slikali so ga) v lokalu za "odrasle", tako da bi želel zbežati vsemu pompu.
Slika
Uporabniški avatar
capcap
Milan v krvi

Kraj: Wajdušna

OdgovorNapisal/-a Tadej dne 17. jan 2014 17:25

Se absolutno strinjam z IKE-jem....galliani je prevelik ego, da bi priznal svojo napako in dal igralca na transfer listo. Če noče odit, pa na tribuno z njim, tako se to dela...kaj bojo nekaj izsiljevali. Verjamem, da je zelo težko prodat igralca z visoko plačo, ampak kot sem rekel, če igralec ne igra in še kljub temu noče odit, pač na tribuno z njim. Galliani je delal napake, ampak zdaj je treba položit karte na mizo in treba te igralce sterat vsaj iz ekipe, če že ne iz kluba. Jaz bom zelo zadovoljen z mercatom, če se rešimo plačancev. Ni treba nobene okrepitve...naj se naredi poleti pameten mercato, ne pa zdaj neke bv transferje.

Kot sem videl na twitterju, naj bi seedorf forsiral sistem 4-2-3-1? Meni je sicer bolj všeč 4-3-3, nekako je več lepote v nogometni igri, 4-2-3-1 je bolj kot ne igra na kontre. Bo pa vsekakor zelo tvegano igrat čisto nek nov sistem, če je seveda to res...bi vseeno raje videl, da se gre v smeri 4-3-2-1/4-3-1-2, so le vajeni tega sistema. Vse novice do zdaj so poročale o sitemu 4-3-2-1 ali 4-3-1-2 tako me kar preseneča.

Jaz verjamem, da seedorf ne bo delal drastičnih sprememb, ker milan je deloval dobro na zadnji tekmi....meni je recimo tale postava zelo všeč:

Balotelli
Kaka Honda
Cristante Montolivo De Jong

Na klopi sta še muntari in poli.

Kaj pa pomeni 4-2-3-1?

Balotelli
Robinho Kaka Honda
Montolivo De Jong

Montolivo in de jong bosta po mojem učinkovala zelo dobro, ampak kdo ju lahko zamenja? Muntari, poli, cristante? Muntari zaradi fizike verjetno ja, polija nekako zmanjka po uri igre, cristante pa je še očitno premlad. Nekaj se sicer govori o essienu(poleti fernando?) in hernanesu, ampak to so govorice(za zdaj). Napadalni trio pa me ne impresionira...milan nima wingerjev, ampak ofenzivne veziste(kaka, honda, saponara, birsa). No, urby in robinho sta wingerja, ampak urby bo verjetno v obrambi, robinho pa naj bo čim dlje od prve ekipe. Velika prednost te formacije je definitivno to, da ustreza montolivu in de jongu, ker če pogledamo bolj podrobno njuno gibanje in stil igranja, je njuno gibanje vertikalno.

Osebno me bolj prepriča 4-3-2-1, ampak ne bom že zdaj kurcal, kako je sistem 4-2-3-1 napačen, se bom pustil presenetiti...verjamem, da je milan v dobrih rokah.

FIGC have given Seedorf dispensation to coach Milan for the rest of the season (he will get the UEFA Pro coaching license in April/May).
Tadej
Silvio Berlusconi

Kraj: Slovenska Bistrica

OdgovorNapisal/-a Crudeli dne 17. jan 2014 18:05

Tadej je napisal/-a:Se absolutno strinjam z IKE-jem....galliani je prevelik ego, da bi priznal svojo napako in dal igralca na transfer listo. Če noče odit, pa na tribuno z njim, tako se to dela...kaj bojo nekaj izsiljevali. Verjamem, da je zelo težko prodat igralca z visoko plačo, ampak kot sem rekel, če igralec ne igra in še kljub temu noče odit, pač na tribuno z njim....

Kdo pa pravi da izsiljujejo? Samo upoštevajo pogodbo s katero sta se strinjala tako klub kot igralec. Prej klub izsiljuje v tem primeru.In kaj boš imel od tega če bo na tribuni ali pa v ekipi? Prišparal ne boš čisto nič, še več, prej boš poskrbel za kakšno slabo vzdušje v ekipi. Če je nekdo proti koncu kariere in nima več nekih velikih izzivov se mu bo res jebalo, po domače povedano. Lahko probaš na lep način in to je to.

Še spodaj je nekaj za prebrat, kar spada tukaj zraven.

capcap je napisal/-a:Če ne bodo imeli res dobrega razloga za odhod, ne bo odšel nobeden. Ne moreš vse posploševati iz papirja, to je življenje in človeški odnosi.
Zakaj oditi, če si lahko vsak dan lepo v Milanellu, ki je TOP traning center in te tam vsi strežejo...
Uporabniški avatar
Crudeli
Administratorji strani

OdgovorNapisal/-a Tadej dne 17. jan 2014 18:46

Seveda izsisljujejo...robinha bi že zdavnaj zdrmali v santos ali bešiktaš. Če ne gre zlepa, pa pač mora it zgrda...saj se pa tega poslužujejo vsi največji. Robinho, nocerino in podobni tipi so plačani v vsakem primeru ali na tribuni ali pa spodaj na klopi, kjer odžirajo mesto mladincem željnim dokazovanja in še vzdušje kvarijo z neinteresom. Res ne vem, kaj je tukaj treba sploh debatirat. Te igralce je treba držat čim dlje od 1. ekipe in upat da jim dopizdi....ko se bojo počutili nezaželjene, bojo verjetno že šli.
Tadej
Silvio Berlusconi

Kraj: Slovenska Bistrica

OdgovorNapisal/-a korencek66 dne 17. jan 2014 18:51

Eni ste tudi optimisti. Če bo pol ekipe na tribuni, kdo bo pa igral?
Pa pomislite malo, da je verjetno Nocerinu, Muntariju, Silvestreju, Boneri,... bolj pomembno, da še v teh par letih zaslužijo čimveč, kot pa da igrajo vse tekme po 90 min in s tribunam ne boste naredili ničesar. Kritizirate jih pa (verjetno) ravno tisti, ki bi na njihovih mestih ravnali enako in vlekli miljončke od Milana. Poleg tega imam sam zadnje tekme raje Nocerina v ekipi, kot pa Balotellija. Nocerino se vsaj trudi (pa četudi mu ne uspeva) in se žene naprej za rezultate, medtem ko se Balotelli jajca po kazenskem prostoru, pa valja za vsak dotik po tleh. Pa mi je vseeno če Ballo zabije gol, Nocerino pa izgubi 90% žog. Važen je tudi odnos in trud. FORZA!
Uporabniški avatar
korencek66
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a _IKE_ dne 17. jan 2014 19:36

.

Ko bo Milan pri zahtevah za navlako krepko popustil ( dal 40-50% popusta ), bodo te igralce pokupili mid-table klubi in se z njimi tudi dogovorili glede plač.

Zanimanje za navlako namreč JE, samo trenutna cena ki jo Milan zahteva je previsoka.

Za nocerina, constanta,muntarija, zacarda, in amelio bi ob totalni razprodaji dobili nekje 10-12M, z njihovim plačami bi prihranili še enkrat toliko.

Tukaj pa se, kot že stotič omenjam zaplete : Galiani ne pozna : cut your loses and move on....

ker dobiti samo 10-12M za 5 igralcev, če pa je samo za constanta dal 8M pač ne gre.

Glede zajedavcev pa mislim da je od vse navlake edini robinho tak, deloma še muntari , ostali pa mi ne delujejo tako ....lahko pa se motim.

Conte: I'm sorry that Matri didn't well in Milan.

ja to bo....

Glede na to da je pazzini spet poškodovan , me zanima če ima Juve še kakega napadalca naprodaj :devil:
_IKE_
Legenda Milana

OdgovorNapisal/-a Penny dne 17. jan 2014 19:56

Ti res ne dojemaš... Pa a misliš, da Galliani ne bi dal Nocerina, če bi prišla ponudba zanga? Tudi zastonj bi ga dal, samo da se znebi njega in njegove plače. Ker bi že s tem, da ga ne bi več plačevali, profitiral. Samo ne gre. Kolkokrat je Noce že zavrnil odhod, ker pač hoče isto plačo, kar mu noben ne bo dal. Pa on si je dejansko s tisto prvo sezono tisto plačo prislužil, noben pa ni mogu predivdet, da bo tip tako padu v formi. Sej mogoče ga pa Seedorf spet dvigne, nikoli se ne ve. Pa sej drugače je daleč od tega, da smo edini pri tem. Kolko časa se Juve ni uspel rešit Iaquinte, tudi Roma se ne more Borriella in tako naprej...
Uporabniški avatar
Penny
Milan v krvi

OdgovorNapisal/-a capcap dne 17. jan 2014 20:18

IKE, čitaš ti? Ali znaš le pisati?

LEPO smo ti navedli razloge, zakaj NOCERINO ne more nikamor k drugim klubom, ker ima preveliko plačo. DI NATALE ima 1,3 milijona plače pri UDINESEJU in ti misliš da bi oni dali (ali kakšn drug klub na sredini lestvice) NOCERINU 1,5 milijona plače!? Si ti nor???? In še enkrat ti povem, NE BO SI ZNIŽAL PLAČE! TUDI TI SI JE NE BI!
Uporabniški avatar
capcap
Milan v krvi

Kraj: Wajdušna

OdgovorNapisal/-a _IKE_ dne 17. jan 2014 20:51

Bi ga dali zastonj / ni ponudb zanj je nabijanje prve vrste...oziroma pravljica za lahko noč

Članek nogomanije v zvezi z matrijem :

Pri AC Milanu govoric niso želeli potrditi, toda vse več italijanskih medijev piše, da želijo rdeče-črni že po pol leta prodati Matrija. Toda poraja se dvom, ali jim bo to dejansko uspelo, saj je postavljena cena menda enaka znesku, ki so ga sami odšteli zanj.

Kaj bi se zgodilo če bi dali matrija na trg za 6M ? Kupec zanj bi se našel bistveno prej. Ja samo 6M pomeni da bi BUBU pač moral požret izgubo 6M....To pa ne gre saj Bubu NE dela napak!

Ista zgodba velja za ves ostali šoder, le da si nekateri tega ne daste dopovedat.....
_IKE_
Legenda Milana

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Prestopi

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost