Napisal/-a boban#10 dne 22. jan 2014 00:33
Sam sem čez upravo zadnji dve sezoni glede mercata rekel mnogo slabega. Tudi v mojem prejšnjem prispevku na forumu.
Ampak, ko pogledam nazaj od tistega trenutka, ko so odšli takoimenovani "senatorji" ter Ibra in Silva se mi zdi, da so pripeljali tudi nekaj zelo kvalitetnih igralcev. Igralcev, ki bi morali na svoj najslabši dan "povozit" razno razne Atalante in podobne klube.
Recimo: De Jong, Montolivo, Balloteli, Kaka, Rami (???), Pazzini, Honda se znebili odvečne robe (pa naj se še tako grdo sliši) in tako tudi prispevali k "prisilnem" poizkušanju z nekaterimi zelo mladimi igralci tipa ELS, Poli, De Sciglio itd. Kar hočem rečt je, da če zdaj pogledam mal večjo sliko zadnjih dveh sezon se mi zgoraj naštete poteze uprave zdijo zelo dobre. OK, mogoče trenutno Naš Milan ni na nivoju osvojitve LP, ampak vsaj kako četrtfinale LP ter borba za 3 mesto v Serii A bi morala tej ekipi biti nekaj realnega.
Ampak poglejte nas kje smo zdaj...v drugi polovici lestvice. Menim, da naš bivši trener ni nekako bi dorasel tej vlogi rekonstrukcije ekipe in se mi zdi to, da so že zdaj pripeljali Clarenca super, saj bomo lahko šli v naslednjo sezono na polno pripravljeni. Upam!!
Ampak to, da so pripeljali Matrija in s tem Juventusu financirali Teveza jim pa ne oprostim...Pa naj Matri v Fiori zabije zaradi mene vsak teden 3 gole.