Mercato 2014

Splošna debata o prestopih igralcev v Milan.

Re: Mercato 2014

OdgovorNapisal/-a Tadej dne 22. jan 2014 16:28

Nisem prepričan, če ima vsak pravico napisat svoje mnenje...včasih dobim občutek, kot da ima osebje vedno prav(ali pa vsaj po večini). Če greš preveč v podrobnosti v nogometni igri, si obtožen da preveč nabijaš managerja, če so ti številke blizu in rad filozofiraš o ekonomiji, te označijo za doktorja ekononije. Po novem je označevanje za pozicijami s kraticami(RB, LB...) pokazatelj, da si odvisen od managerja. Če pa pove kateri od osebja vse v detajle pa je na novo izumil nogomet, bog ne daj da rečeš kaj na pamet, potem pa je to že nova stopnja....nabijanje.

Da pa bi sam spisal svoje mnenje in na ta način argumentirano dal repliko, pa je očitno višek inteligence, ampak ja, lažje se je norčevat in izpadit smešen.

_IKE_ je napisal/-a:Osebno, če se z nekom v zvezi z nečim ne strinjam, ga zaradi tega ne napadam. Če pa mu že repliciram, potem to naredim brez cinizma,sarkazma ali posmehovanja.

Nekateri takemu načinu komuniciranja pravijo spoštovanje do drugače mislečih....

Če se smem podpisat...Tadej.
Tadej
Silvio Berlusconi

Kraj: Slovenska Bistrica

OdgovorNapisal/-a capcap dne 22. jan 2014 16:45

Dobro ne zej bit vi neke jokice no... Kam smo prišli?
Če hoče 10 ljudi nekomu nekaj dopovedat in brezobzira piše nekaj naprej, kar je očitna brezveznost.
Se vi zavedate kolikokrat se napiše neumnosti na ta forum?
Včasih se zdi kot da je forum za 12 letne debate. Vsi vemo kateri so zanesljivi viri in kopirati novice in dodajati :swear: :bandiera: :salmilan: :worthy :emo: :devil: :envy: :@ :$ izjemne smejkote je res balzam...

Vsak ima pravico do svojega mnenja, to je prioriteta foruma, toda če bo kakšna neumnost bo pač tudi replika na to neumnost. Tudi jaz sem napisal že kakšno neumnost in bil nato tarča heca...toda to je del foruma. Problem nekaterih je, da se ne sprejme dobro argumentirane kritike oz. mnenja in se nato odgovarja z navadnimi brez smiselnimi bedarijami.

Osebje nima vedno prav, to ni nobeden rekel. Vsak, ki je napisal inteligentno kritiko je bil pohvaljen oz. se je z njim delilo to mnenje. Mogoče moramo/morate nekateri dvigniti nivo pisanja. Večkrat se je po tem forumu le psovalo in nič drugega. Za Allegrija smo vsi vedli, da ne bo glih prihodnost kluba, toda vseeno se ga je podpiralo. Ko so šle stvari h koncu pa smo si vsi oddahnili.
Uporabniški avatar
capcap
Milan v krvi

Kraj: Wajdušna

OdgovorNapisal/-a Alberto Paloschi dne 22. jan 2014 16:51

Kdaj se je nazadnje zbrisalo kakšno sporočilo z mnenjem? Brišejo se neproduktivni posti, ki so namenjeni izključno žaljenju igralcev/trenerjev/uprave Milana, pa še to dokaj redko zadnje čase, tako da ne vem če res kdo nima pravice izražat mnenja... Kritika je dovoljena in tudi dobrodošla, za žaljenje Milana pa imate več kot dovolj drugih forumov, tega tle res ne rabimo. Seveda pa gre to v obe smeri, ne moreš pričakovat, da se bodo vsi, ali celo večina, strinjala s tabo, če (pretirano) kritiziraš njihovo ekipo na njihovem forumu...

Žaljenje in napadanje drugih uporabnikov tudi ni dovoljeno, ampak morate vedet, da se je zelo težko na drugačen način pogovarjat z nekom, ki zna samo pljuvat po drugih ljudeh, tudi če niso uporabniki. Pač, pride zraven, če gre čez mejo pa se sankcionira, ne glede na to od kod prihaja. Najlepše je pričakovat, da lahko uporabljaš vse sorti oblike žaljenja in posmehovanja proti Gallianiju (primer), hkrati pa boš sam deležen samo kulturnih odgovorov...
Alberto Paloschi
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a marko_vip dne 22. jan 2014 18:09

mislim da nas je na tem forumu vsaj 90% ki stiska pesti za AC Milan in mogoče nekaj, ki so tukaj iz radovednosti, zato predlagam da se konča to odvečno kritiziranje drug drugega ter se nadaljuje naprej pogovor glede mercata 2014, ali pa rešujete spore v kakšni drugi temi! Mislim da se vsi strinjate z menoj zato si podajte roke :D
od spodnje črte dalje pa naj se nadaljuje pogovor v smeri mercata :salmilan:
_________________________________________________________________________________________________________
Uporabniški avatar
marko_vip
Član Kluba navijačev

Kraj: Ptuj

OdgovorNapisal/-a Penny dne 22. jan 2014 18:59

Dej IKE ne seri! Pri vsakem postu maš skoraj neke sarkastične opazke, ob prvi, ki je letela nate, pa jokaš zdej tle neki. Mene osebno boli, če je kdo sarkastičen, tudi žaljiv, pač forumi so za to, včasih se je tudi dobro malo spričkat, samo da se debatira in da ni dolgočasno :) Samo ne bit pa zdej neke užaljene jokice. Pizda če napišeš, da je okrepitev nujno pripeljat, ampak samo na polletno posojo in ob tem to še podčrtaš, kaj lahko pričakuješ?
Uporabniški avatar
Penny
Milan v krvi

OdgovorNapisal/-a Gennaro dne 22. jan 2014 19:14

marko_vip nekako te folk ne posluša :D Sam tudi menim da je brezpredmetno govoriti o temu, ker skupaj nikoli ne bomo prišli. Tisti ki s(m)o dolgo na forumu vemo katere osebe imajo en pogled na dogajanje okrog kluba, katere osebe pa pač drugačnega in če forum ves ta čas (po mojem mnenju precej uspešno) funkcionira, ne vidim razloga zakaj temu ne bi bilo tako še naprej. Moje mnenje je sicer tako, da se folk prek foruma precej hitreje zapiči v drugo osebo (če se z njo ne strinja), če jo v živo ne pozna, če pa nekoga poznaš pa potem (četudi se z njim ne strinjaš), ne bruhaš ravno ognja proti njemu, ampak probaš malce bolj obzirno mu razložit svoje mnenje.

Z moje strani se ne mislim več oglašat glede tega (razen če me kdo direktno replicira =) ), tko da čakam na poste o mercatu =)

Evo še črta od mene :D _________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Uporabniški avatar
Gennaro
Častni član foruma

OdgovorNapisal/-a _IKE_ dne 22. jan 2014 21:02

Penny je napisal/-a:Dej IKE ne seri! Pri vsakem postu maš skoraj neke sarkastične opazke, ob prvi, ki je letela nate, pa jokaš zdej tle neki. Mene osebno boli, če je kdo sarkastičen, tudi žaljiv, pač forumi so za to, včasih se je tudi dobro malo spričkat, samo da se debatira in da ni dolgočasno :) Samo ne bit pa zdej neke užaljene jokice. Pizda če napišeš, da je okrepitev nujno pripeljat, ampak samo na polletno posojo in ob tem to še podčrtaš, kaj lahko pričakuješ?

Moje sarkastične, cinične, posmehljive tudi včasih žaljive opazke letijo na člane uprave Milana. Na tem forumu sem enkrat enemu od članov napisal da gre za nabijanje prve vrste, drugače pa mojega posta ki bi bil posmehljiv, ciničen ali sarkastičen in bi letel na drugega člana na tem forumu ne boš našel. Forum kot je nogomania je morda namenjen/ zlorabljen za podjebavanje in žaljivke, a tale forum je, vsaj upam na višjem nivoju.

Bom pa z odgovorom glede okrepitve na posoji zaključil tole debato in se vrnil na naslov tele teme :

V čem se primer posoje Matrija v Fiorentino za pol leta razlikuje od
_IKE_ je napisal/-a:Toda prodaja muntarija in nocerina bi pomenila da bi za CL na voljo bili le : de jong, poli in cristante, zaradi česar bi potrebno pripeljat še nekoga. Kdorkoli bi to že bil bi moral priti samo na posojo za pol leta.

Morda rahlo offtopic: angleški the times ima članek o tem da naj bi lamela želel na posojo v juventus. Morda bi lahko Milan, ki je pod sedorfom igral 4-2-3-1 vskočil v tole dirko za posojo. Če ne že zaradi drugega, da vsaj juventusu malo štrene zmešajo...
_IKE_
Legenda Milana

OdgovorNapisal/-a taura dne 23. jan 2014 01:45

@MilanEye: #Lequipe claims that Mexes will surely leave Milan, as he told them by himself that he is leaving, tomorrow we'll find who's the club.
Uporabniški avatar
taura
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a mrosoner dne 23. jan 2014 12:01

Nova možna okrepitev na poziciji branilca je po poročanju The telegraf, River platov Eder Balanta, Kolumbijec s komaj 20 leti. Problem vidim v višini odškodnine, ki znaša 15mio, to se mi pa zdi za takšnega igralca kar precej, čeprav so se zanj zanimali tako Bayern kot Farsa. Žal ga ne poznam, vendar se mi veliko bolj dopade na tej poziciji Toloi, za katerega Sedorf točno ve kakšne ima kvalitete.
Glede Nocerina pa je tako, da se zanj zanimata West ham ter West Brom (ne morš verjet) in je ogromno možnosti, da nas zapusti še do konca januarja. Bo pa stem naredil veliko uslugo Muntariju, ki naj bi ga ob prodaji Nocerina, odstranili s transfer liste. Potem kot kaže res nebo v vezi nobene okrepitve več.

Mexes naj bi pa poročanju Lequip, bil zelo blizu prestopa v Turčijo k Trabsonspor. Kot kaže ne bo nič z Monacom.

Vse bomo prodal, ampak ali bo kdo še prišel? Za CL nujno potrebujemo vsaj dva-tri igralce, drugače bo polom......ubistvo še slabš najbrž nemore bit....
Zadnjič spremenil mrosoner, dne 23. jan 2014 12:11, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
mrosoner
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a AlexandrePato dne 23. jan 2014 12:08

Eder Alvarez Balanta je eden najbolj talentiranih branilcev na svetu, ki se bo razvil v top branilca, še boljšega kot je Thiago Silva. No, vsaj v Football managerju je tako, da se malce pošalim. :D
AlexandrePato
Član Kluba navijačev

Kraj: Prekmurje

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Prestopi

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost