svarog je napisal/-a:Gennaro je napisal/-a:Glede plač...kolikor jaz vem, ko mediji pišejo "Ibra je v Milanu plačan 9 milionov letno" to pomeni da on ta denar dobi na svoj račun, potem ko se vsi davki in vse zadeve odtrgajo...torej on hoče v enem letu toliko na svoj račun, za ostalo ga ne zanima in zato ostala bremena padajo na klub....če se motim naj me pa nekdo popravi. Me pa preseneča tisti angleški članek, ker kolikor vem vsi govorijo da je v Italiji nenormalno dražje glede plač in teh zadev, kot drugod...
Ja tudi mene malo mede. Še najbolj verjetno je tisto bruto od ibre, in klub plača še dodatni davek, če držijo govorice o tem, da je italija draga. Vendar po drugi strani, je to že skoraj too much. Če ibra potem še pol plača davka od 19 ostane 5m, kar pa je že malo absurdno.
Zdej si pa predstavlji francijo in 75% davek..Ibra jih stane tkaj kkr recimo..polovica naše ekipe
sicer pa ja .. je ble uprašanje časa kdaj se bo ki takga zgodilo:
Paris Saint-Germain now a big risk. According to what has been revealed to Le Parisien , the Parisian club would come under fire for some violations of the UEFA now known rules of the Financial Fair Play. According to what we read, the suspicion is that the sponsor of Qatar has covered about 50% of the losses of the club, so further investigations were necessary.
drugač pa kar se tiče Essiena, nimam prou nč prot če se nam pridruži s tem da upam da nebojo spet pretiraval s plačo..u primeru da pride Essien lahko začnemo polet tud razmišlat o prodaji Muntarija..drugač kar se tiče poškodb Essiena, mogoče je to problem ma potrebno je vedet da zadnja večja poškodba je bla decembra leta 2011 in od takrat naprej odigral polovico sezone pri čelsiju in potem šu na posojo k realu kjer je bu celo sezono brez poškodb. In ja da neboste mislni da ni nč igrau...
12/13 La liga (skupno je 38 tekm):
Michael Essien was part of the club's lineup 28 times. He was 19 times in the starting team, got substituted in 2 time(s) and stayed on the bench 7 time(s).
12/13 Liga prvakov:
Michael Essien was part of the club's lineup 8 times. He was 6 times in the starting team, got substituted in 1 time(s) and stayed on the bench 1 time(s).
12/13 Copa del Rey:
Michael Essien was part of the club's lineup 7 times. He was 6 times in the starting team, got substituted in 1 time(s).
Skupno je tko u lanski sezoni odigrau 2689 minut, dvakrat zadel, enkrat podal za gol, dobu 7 rumenih in 0 rdečih kartonu. Skupno je odigral 35 tekm..