Tadej je napisal/-a:Ne vem, koliko je smiselno vozit sem 31 letnika, sploh če vemo, da je nagnjen k poškodbam. Plača bržkone ne bi bla visoka...kolikor sem prebral, naj bi chelsea kril del njegove plače, ki je 5M na sezono oz. kar nas zanima 2.5M za pol sezone, milan bi potem plačal 1.25M.
Kakorkoli, ne podpiram tega transferja, ker milan bi se moral osredotočit na serie a, če želijo videt evropo drugo leto, ne pa zdaj kupovat igralca, ki je še samo ime, nič drugega....sicer malo boljši od muntarija in nocerina, ampak nič posebnega. V CL nimamo kaj praskat, tega se vsi zavedajo.
Zanimivo, da se že zdaj dogovarjajo za njega, medtem ko je galliani zatrjeval, da je treba najprej prodat, da bomo lahko kupovali...bomo videli, koliko drži galliani besedo.
Ne, mi bi plačevali 2.5m€ plače, anglija nima davkov za razliko od italije in gor ma 5m€ fiksne plače. Torej 5m€ / 2 = 2.5m€. In ja Galliani je reku da se bo kupovalo ko se bo prodalo koga, ampak tle ne gre za nakup ampak samo za posojo. Glede na to kaka je pri nas politika sm 99.9% da se ga ne bo odkupilo če pride, prvič ker je prestar, drugič ker ma preveč težav s poškodbami in tretjič ker enostavno bi mogli za njega plačvat 10m€ (5m€ njegove plače) kar pa je seveda absolutno preveč..tud če si zniža plačo za miljon, miljon in pou je še vedno preveč..
Sky: Essien and AC Milan have reached an agreement. Missing only agreement with Chelsea for the player wage.
Sicer pa ja, nej bi blo že skor use dogovorjeno za posojo
AC Milan News @Milanello
Milan Channel reports that Mexes won't leave Milan in January.
Trenutno za moje pojme edina pametna odločitev (razen če se ga ne proda in u tem prestopnem roku prpelje novega branilca) ker če Mexes gre nam potem ostanejo Rami, Bonera, Silvestre in Zapata. Zapata je out za 3 tedne, Silvestre je tud poškodovan in met samo 2 zdrava branilca je pa tud norost..