Mercato 2014

Splošna debata o prestopih igralcev v Milan.

Re: Mercato 2014

OdgovorNapisal/-a svetec17 dne 26. jan 2014 11:50

Mogoče nam ne bo tako težko v Lp z Atletico Madridom, ker želi Chelsea na vse pretege do konca januarja kupiti Diega Costo... sedaj majo denar od prodaje žuana mate...
Uporabniški avatar
svetec17
Ljubljenec Rossonerov

Kraj: Markovci v Prekmurju (MILANO)

OdgovorNapisal/-a milek87 dne 26. jan 2014 12:05

Pa misliš da je Costa edina nevarnost A. Madrida? Si pozabil Villo, Kokeja, Ardo, Rodrigueza, Gabija? Tekma bo peklenska tudi če polovice teh nebo ki sem jih jaz naštel. :(
Uporabniški avatar
milek87
Milanov direktor

OdgovorNapisal/-a _IKE_ dne 26. jan 2014 13:10

.

Atletico brez coste bi bil precej manj nevaren, čeprav ima še vedno kup dobrih igralcev....

Milan proposed a Agazzi-Amelia exchange to Cagliari but Amelia is not keen on moving there. Now Milan will attempt to sign Agazzi in the summer when his contract expires. Milan are also interested in signing Marchetti in the summer [GdS]

"Zgodba" o perinu v Milanu se bo očitno končala kot zgodba jorginha .....

ESSIEN padel na zdravstvenem testu ?

Glede na zgodovino poškodb niti ne tako neverjetno ....

EDIT:

Essien is currently undergoing further tests at Milanello. The deal is still expected to go through. @MichaelEssien

Še dodatni testi, kar pomeni da so prvi testi nekaj pokazali.
Zadnjič spremenil _IKE_, dne 26. jan 2014 13:21, skupaj popravljeno 2 krat.
_IKE_
Legenda Milana

OdgovorNapisal/-a Tadej dne 26. jan 2014 13:16

mrosoner je napisal/-a:
mrosoner je napisal/-a:Mexes je zavrnil prestop v Trabzonspor in čaka samo ponudbo Monaca. Upajmo, da mu jo čim prej pošljejo, da že spoka. Pa ne me narobe razumet, men je še vedno precej boljši kot vsi naši Cbji, samo če se mu že na faci vidi, da bi rad šel in je vsako tekmo brez neke motivacije, potem pelji....

IKE_ mogoče pa je presenečenje ponudba Borusie za Balota. Ponudili naj bi med 25-35mio, po poročanju Skaya.. noro

Če je uprava pametna, ga bo prodala v istem trenutku, vsaj jaz ga bi. Kot ste že ugotovili, je preveč statičnih igralcev, ni dovolj vtekanja v prazen prostor. Honda in kaka sta oba igralca, ki stojita za žogo, potem je tu še balotelli ki se tudi raje povleče nazaj, potem pa še ostane samo robinho, ki pa tudi ne vteka v tolikšni meri, kot to recimo to počne SES...verjetno nima kondicije, da bi to počel celotno tekmo. V glavnem, če dobimo 30M evrov za balotellija, bi mogli takoj sprejet in nadaljevat s pazzinijem, petagno in z niangom, ki je zares talentiran, star je komaj 19 in dokazuje da je treba na njega računat. Ima potencial vsaj takšnega kot balotelli, le s to razliko, da se ga da krotit. Igra dosti bolje na položaju špice, kot pa na krilu, če bi se mu dajalo postopoma šanso, bi v prihodnosti lahko ob pomoči pazzinija in seedorfa postal top špica. Ta keš pa bi lahko investirali v katastrofalno obrambo...obramba milana je bila v preteklosti vedno top, ko smo osvajali lovorike.

Evo, so že težave z zdravjem essiena....baje ni naredil zadnjih zdravniških testov testov in bi se lahko že danes vrnil nazaj v chelsea :worthy

http://www.football-italia.net/44345/report-essien-failed-milan-medical
Tadej
Silvio Berlusconi

Kraj: Slovenska Bistrica

OdgovorNapisal/-a 12lenart21 dne 26. jan 2014 13:23

milek87 je napisal/-a:Pa misliš da je Costa edina nevarnost A. Madrida? Si pozabil Villo, Kokeja, Ardo, Rodrigueza, Gabija? Tekma bo peklenska tudi če polovice teh nebo ki sem jih jaz naštel. :(

pozabu si se na njihovo najvecjo "nevarnost" in sicer courtois :)
Uporabniški avatar
12lenart21
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a capcap dne 26. jan 2014 13:23

Ne, je Sportmediaset že zanika. Jutri bo prestop uraden.
Uporabniški avatar
capcap
Milan v krvi

Kraj: Wajdušna

OdgovorNapisal/-a Tadej dne 26. jan 2014 13:25

capcap je napisal/-a:Ne, je Sportmediaset že zanika. Jutri bo prestop uraden.

Ah, škoda...še en polomljenec več :tmi:
Tadej
Silvio Berlusconi

Kraj: Slovenska Bistrica

OdgovorNapisal/-a svarog dne 26. jan 2014 13:33

Tadej bi kar prodal balota :lol: :rofl:
Uporabniški avatar
svarog
Milanov predsednik

OdgovorNapisal/-a smoljo dne 26. jan 2014 13:41

Ma ni šanse, da prodamo Balota. Po moje ga bo Seedorf znal umiriti, plus tega, če se štabu pridruži še Stam itd, bodo po moje vsi na tanko piskali in bo zavzetost dela stopničko, dve višje.
Uporabniški avatar
smoljo
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a Alberto Paloschi dne 26. jan 2014 13:43

Ima potencial vsaj takšnega kot balotelli, le s to razliko, da se ga da krotit

Tle se ne strinjam, Balotelli je živčen in se pusti sprovocirat, ampak je pa profesionalec, ki da večino tekem vse od sebe. Niang ne bo nikoli dobil toliko kartonov, ampak kaj ti to pomaga, če nima nobenega odnosa, se samo sprehaja po igrišču in si misli, da je primu boga za jajca. Tip je imel ogromno šans in jih je kvalitetno zapravil s tem totalno zgrešenim odnosom do igre in Milana. Ne more pridet nek 18 let star mulo v drugem polčasu noter in se potem delat da je spomenik na desnem krilu, to enostavno ni za nikamor. Bo potreboval precej več kot par golov v Franciji, da si bo zaslužil neko vidno vlogo v Milanu.
Alberto Paloschi
Član Kluba navijačev

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Prestopi

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost