Mercato 2014

Splošna debata o prestopih igralcev v Milan.

Re: Mercato 2014

OdgovorNapisal/-a _IKE_ dne 26. jan 2014 13:52

smoljo je napisal/-a:Ma ni šanse, da prodamo Balota. Po moje ga bo Seedorf znal umiriti, plus tega, če se štabu pridruži še Stam itd, bodo po moje vsi na tanko piskali in bo zavzetost dela stopničko, dve višje.

Glede tega nisem ravno prepričan, kaka in silva sta bila bistveno bolj pomembna ekipi kot je balo, pa sta bila prodana. Če se poleti spet ne bo spet iskalo samo zastonj igralce, bo potrebno za nakupe investirat kar nekaj denarja. Navlaka ki je v klubu pa žal ni veliko vredna, torej bo potrebno prodat enega boljših igralcev.
_IKE_
Legenda Milana

OdgovorNapisal/-a Gennaro dne 26. jan 2014 13:53

Prodajat Balota sedaj ko je prišel nov trener se meni osebno zdi bedarija brez primere. Ja Balo ni več tisti kot pred enim letom, a za vse skupaj ni samo on kriv. Recimo v zadnjo me je tipson presenetil ko je (mislim da prvič!) obstal na nogah po prvem kontaktu! In kaj se je zgodilo? Nanizal je še 3 in nato priboril prekršek na 16 metrih kjer je bilo precej bolj nevarno kot če bi padel takoj na 25ih. Dejstvo je da on ne more sam in da rabi pomoč, ki je letos enostavno ni in ni. Vedno ima po 3 komade na hrbtu in na ta način tudi križanec Ibre, CR7 in Messija ne more nič, kaj šele Balo.

Kolikor koli ga kurcamo (večkrat upravičeno) pa je dejstvo da je fant tudi v tej "nikakvi polsezoni" še vedno z naskokom naš najboljši igralec...v ligi je zabil 8 komadov v vsega 15ih tekmah, zabil je tudi nekaj pomembnih golov v LP in dejstvo je da dečko tudi ko ni v top formi, še vedno zna zabiti, takšnih igralcev pa na svetu ni veliko. Sam osebno menim, da je imel največjo krizo pri nas v tistem obdobju ko je dobil rdečega za 3 tekme+zgrešil je dve enajstmetrovki pa še kakšne osebne težave je mel verjetno. S kartoni se je na zadnjih tekmah umiril in mislim da če se bo ekipa le malce dvignila (kar bi se pod Seedorfom moralo zgoditi) se bo dvignil tudi Mario na ta nivo, da bo zabijal skoraj vsako tekmo, ker tak potencial nedvomno ima.
Uporabniški avatar
Gennaro
Častni član foruma

OdgovorNapisal/-a Alberto Paloschi dne 26. jan 2014 14:00

_IKE_ je napisal/-a:Glede tega nisem ravno prepričan, kaka in silva sta bila bistveno bolj pomembna ekipi kot je balo, pa sta bila prodana. Če se poleti spet ne bo spet iskalo samo zastonj igralce, bo potrebno za nakupe investirat kar nekaj denarja. Navlaka ki je v klubu pa žal ni veliko vredna, torej bo potrebno prodat enega boljših igralcev.

Za Kakaja in Silvo smo tudi dobili lepe denarje, za Balota pa bi trenutno v najboljšem primeru dobili toliko kot smo dali eno leto nazaj... Nima smisla prodajat.
Alberto Paloschi
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a Tadej dne 26. jan 2014 14:04

Dajte malo čustva na stran in pomislite logično...balotelli je največji zaslužkar, na klopi pa imamo pazzota, ki je čista špica in si zasluži več kot samo menjavo balotelliju, je za moje neprimerno boljši napadalec...ubijalski v igri z glavo, zna pospravit žogo kot je to znal pippo. Če dobimo lepo vsoto denarja, lahko celo za razliko od keša silve in ibrota investiramo v obrambo. In ker bomo ostali brez CL, bo velik minus v blagajni milana, zato vas zdaj sprašujem, koga bi prodali SES-a ali balotellija? Nekdo bo skoraj zagotovo prodan.

Balotelli ni tak dober, kot se ga v medijih predstavlja...nima skoka, ne zna zaključit z glavo, je neučinkovit. je pa dober dribler, zna asistirat, je močan, z dobrim šutom z razdalje, zna zadet z prostega strela. Milan pa potrebuje drugačen tip napadalca.
Tadej
Silvio Berlusconi

Kraj: Slovenska Bistrica

OdgovorNapisal/-a Gennaro dne 26. jan 2014 14:13

Tadej@ če je Balo tako slab, kako potem da je naš prvi strelec in to kljub tako slabi formi? Balo zna tudi z glavo igrati dobro (ok ni njegova najmočnejša vrlina), ampak govorit da je Pazzo (ki mi je izjemno pri srcu) boljši napadalec od Balota? Očitno so vsi v Italiji norci, vključno s Prandelijem kjer mu Mario igra prvo špico. Pazzo je tudi meni noro dober igralec a dejstvo je da mora bit Pazzo v svoji top formi da prileze do 10-15 golov v sezoni, medtem ko to Mario lahko stori z pol moči (kar dokazuje letos).

Da bi Mario res lahko zasijal pa menim da se mu mora nekdo pridružit v napadu, ga razbremenit in mu omogočit malce več prostora.
Uporabniški avatar
Gennaro
Častni član foruma

OdgovorNapisal/-a Penny dne 26. jan 2014 14:33

Igralca, ki ima šele 23 let in ima ogromnooooooo prostora za napredek bi nekateri prodali in računali na Pazzota, ki ima že skoraj 30 let. Pazzo mi je zelo pri srcu, samo na njega računat kot glavnega napadalca ni najbolj pametno. Balotelli se lahko samo dvigne, tle ni debate. Njega je dve leti nujno še treba zadržat in met v ekipi, če pa recimo pri 25 še vedno ne bo pokazal nekega napredka, pa se ga proda. Še vedno bomo gladko dobili 20-25 za njega.

Prepričan sem, da če ga kdo lahko, ga bo Seedorf spravu v red. Že samo podatek, da na zadnjih dveh tekmah pod Seedorfom ni dobil rumenega kartona, pove dosti. Skratka, okoli Maria je potrebno gradit ekipo, ne pa njega prodajat. In letos poleti še ne bo potrebe po prodajanju kakšnega od naših "zvezdnikov". Faraonu je itak padla cena in verjetno nekega večjega zanimanja zanj ne bo, bolj bo pizdarija, če se še naslednje leto spet ne uvrstimo v champions. Ampal otom potom.-
Uporabniški avatar
Penny
Milan v krvi

OdgovorNapisal/-a Gennaro dne 26. jan 2014 14:48

Pa se to: kako se eni lahko tako mocno veselite tega da je Essien bojda tok poskodovan da ga ne bo in ga nazivate za "preplacanega starca"...gre za nasega novega igralca ki ima bogato kariero+znizal si je placo za nas+a mu lahko pustimo vsaj kaksno tekmo fore da vidimo ce se vedno zna kaj ali ne...
Uporabniški avatar
Gennaro
Častni član foruma

OdgovorNapisal/-a capcap dne 26. jan 2014 15:14

SKY: Essien bo prejel v letošnji sezoni (13/14) 1,25 milijona evra plače. V sezoni 2014/15 pa 2,5 milijona plače + 500 tisoč € za uvrstitev v LP.
Se pravi ta operacija nas je stala 7,5 milijona € oz. 8,5 mil. če se uvrstimo v Ligo prvakov 15/16.

EDIT: Švicarski tisk poroča, da naj bi pripravljali pogodbo do leta 2018 za Vidića. Svetujem da še ne paničarite, ker zna bit to zelo nezanesljiv vir.
Uporabniški avatar
capcap
Milan v krvi

Kraj: Wajdušna

OdgovorNapisal/-a svarog dne 26. jan 2014 16:36

A sem jaz prav prebral, da si napisal, da je pazzo boljši od balota :) :lol:
Uporabniški avatar
svarog
Milanov predsednik

OdgovorNapisal/-a Tadej dne 26. jan 2014 17:01

svarog je napisal/-a:A sem jaz prav prebral, da si napisal, da je pazzo boljši od balota :) :lol:

A lahko nehaš pisat neargumentirane poste in se posmehovat? Ja, za mene je boljši napadalec ob balotellija, VELIKO boljši. Ta pravi napadalec zna zabit z glavo, zna čakat na odbitek in vedno bit na meji offsidea. Balotelli je odlična povlečena špica, definitivno pa ni špica, ki bi vtekal v kazenski in dobival skok igro. Glede na njegovo višino sem ravno to pričakoval, ampak ni tak napadalec. Zato so predložki neuporabni, ko igra balotelli.

In ja, je najboljši napdalec na svetu v njegovem starostnem rangu, tako kot so bili messi, ronaldo, kun, ibrahimović, rooney...ampak leta grejo naprej in ko bo enkrat star 25, 26 let, se pa bomo lahko začeli spraševat, če ne bo napredka.
Tadej
Silvio Berlusconi

Kraj: Slovenska Bistrica

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Prestopi

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost