Mercato 2017

Splošna debata o prestopih igralcev v Milan.

Re: Mercato 2017

OdgovorNapisal/-a taura dne 12. maj 2017 00:07

Pedulla piše da se gre drugi teden po Rodrigueza, Wolfsburg mal zaustavlja deal ker želijo najprej končati sezono (grozi jim izpad iz lige). Plačali naj bi jim 18m€ + bonuse ki bi lahko to številko dvignili na 21-22m€, igralcu okoli 3m€ letne plače..sem za, definitivno velika velika nadgradnja nad vsemi levimi bočnimi ki jih mamo na razpolago
Uporabniški avatar
taura
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a joman dne 16. maj 2017 14:13

A.C. Milan Serbia
Uprava je odlučila da posluša navijače. Krenuli su svim silama po Andreu Belotija. Ponuda glasi: 70 miliona evra + Luka Antoneli, Juraj Kucka i Gabrijel.
joman
Milanov junior

OdgovorNapisal/-a capcap dne 16. maj 2017 21:52

dej ne berte teh tračev.
Uporabniški avatar
capcap
Milan v krvi

Kraj: Wajdušna

OdgovorNapisal/-a taura dne 16. maj 2017 23:13

BREAKING: Kessie to Milan is a done deal. He will join Milan for €28M (bonuses included) and will sign a 5-year deal earning €2.5M/year.
-SKY (Manuele Baiocchini)
Uporabniški avatar
taura
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a il pazzo dne 17. maj 2017 17:35

že 2 nakupa in smo šele na sredini maja. Kdaj se je to zadnjič zgodilo? :D
il pazzo
Ljubljenec Rossonerov

OdgovorNapisal/-a taura dne 18. maj 2017 00:03

Sky piše da mamo deal za Ricarda Rodrigueza, Wolfsburgu gre 15m€..za moje pojme odličen deal
Uporabniški avatar
taura
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a malitadi dne 18. maj 2017 08:14

zaenkrat odlično! tako je treba delat mercato! takoj akcija! za mene so tole odlične poteze/nakupi (sicer bomo videli kako se bodo obnesli)
če pride še conti na beka bi bilo tudi super. imeli bomo KONČNO spet beke, ki jim predložki niso tuji :D potem pa še kakšnega na sredino (ali pa dva) in pa špica. špica bi bil za mene top belloti.(raje kot recimo morata) sicer mogoče res ne za to ceno, realno ima samo eno dobro sezono za sabo. je pa pravi milanista in to so tipi igralcev na keterih je treba graditi ekipo. v čem je milan drugačen od drugih klubov? DRUŽINA! in v teh primerih rabiš igralce takega tipa. + seveda dobro jedro ITA igralcev, kar je tudi bila vedno odlika Milana. (na čemer se tudi dela ; gigo, loca, jack, calabria itd...)

v glavnem : zaenkrat bravo uprava! (čeprav seveda podpisov še ni). keep up the good work! :bandiera:
malitadi
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a acerni6 dne 18. maj 2017 11:15

Sam bom s ploskanjem upravi počakal dokler ne bo vse skupaj uradno, ampak če so te tri okrepitve res naše že sredi maja je to več kot odlično. Treba se je zavedati, da čeprav to niso superzvezde za 100 milijonov€, so vseeno standardni člani prve 11 v svojih klubih, kar je zelo velika razlika napram mercatom prejšnjih let, ko smo večinoma pobirali samo odpadke. Tem trem je treba dodati še eno top špico in imamo kar konkurenčno ekipo za boj za LP. Tukaj bom optimistično upal na Belottija =). Edina neznanka mi ostaja en krilni napadalec, na eni strani Suso, na drugi pa ?. Za Scudetto bo to zaenkrat verjetno še vseeno premalo, ker ima Juventus zgrajeno ekipo že nekaj let.

Postava, ki trga gate:
Slika
Uporabniški avatar
acerni6
Silvio Berlusconi

Kraj: Ajdovščina

OdgovorNapisal/-a taura dne 18. maj 2017 13:17

bilokatera enajsterica z montolivom pač ne trže gat :D očitno ste nekateri v teh sedmih mescih pozabli kako slabo montolivo igra, enostavno v prvi enajsterici nima kaj delat :) drugače za desno krilo sta opciji ali deulofeu u primeru da ga barca ne odkupi ali pa keita balde iz lazia za katerega kažemo ogromno zanimanje, u plus nam gre pa to, da z laziem noče podalšati pogodbe. je pa treba vedet da se poleti najbrž vrača tudi niang ker je mazzarri izgubil stolček vodilnega pri watfordu in dvomim da bojo šli v nakup nianga glede na to da trenutno niti nevejo kdo bo drugo sezono treniral ekipo :)
Uporabniški avatar
taura
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a acerni6 dne 18. maj 2017 13:22

taura je napisal/-a:bilokatera enajsterica z montolivom pač ne trže gat :D očitno ste nekateri v teh sedmih mescih pozabli kako slabo montolivo igra, enostavno v prvi enajsterici nima kaj delat :)

Haha, sem imel v oklepaju zraven gat napisano "pa ne se zdaj vsi obregnit v kapetana" pa sem raje zbrisal, da vidim reakcijo. Sicer se strinjam da ni to to, ampak me zanima kdo misliš da bo igral tam, če predpostavimo, da ostaja tak kader kot je trenutno. Kucka, Loca? Morda mali ja, čeprav se mu zadnje čase ne ponuja več toliko priložnosti..

E: Je mogoče kje najti kak zapis glede Deuloufeja in njegove prihodnost? Kolikor je meni znano nas skoraj zagotovo zapušča, zato ga tudi nisem uvrstil v postavo.
Uporabniški avatar
acerni6
Silvio Berlusconi

Kraj: Ajdovščina

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Prestopi

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost