Mercato 2017

Splošna debata o prestopih igralcev v Milan.

Re: Mercato 2017

OdgovorNapisal/-a SkRjO dne 18. maj 2017 18:10

Barca vseeno naj ne bi bila tako zainteresirana glede odkupa Deulofeuta, kot se je to govorilo, saj v zadnjem času njihov Paco Alcacer kaže solidne predstave. Bolj naj bi se zanimali za usluge Belerina, Marquinosa in Verratija. Torej, napadalec jim ni prioriteta.

Tak da če je to res, upam da se naši potrudijo za odkup.
:salmilan:
Uporabniški avatar
SkRjO
Zvezdnik Milana

Kraj: Ptuj

OdgovorNapisal/-a kelcinho dne 18. maj 2017 19:06

Tudi sam bi počakal, da ti trije prestopi res postanejo uradni. Drugače se mi vsi trije igralci dopadejo. Upam samo, da se zdaj ne zaspi na poleti, ko se uradno odpre prestopni rok. Treba dodati še vsaj tako število igralcev kot jih smo jih "že pripeljali". Treba se zavedat, da bodo nekateri tudi odšli, kar treba PRIMERNO zamenjat. Glede Montoliva pa se strinjam z Tauro. Kapetan gor ali dol, tip je lahko največ menjava, največ! Spomnite se kako je smešen na igrišču.. Mogoče se bo to slišalo nesramno ampak letos nebi bili niti šesti (če bomo ostali seveda..), če se Montolivo nebi poškodoval.
Uporabniški avatar
kelcinho
Zlata žoga

OdgovorNapisal/-a korencek66 dne 18. maj 2017 19:21

kelcinho mogoče si pa ti pozabil, da dokler je Montolivo igral to sezono je bil Milan veliko višje na lestvici, sedaj ko ne igra je bistveno nižje. Enako vas večina pravi za DeSa, pa vsi vemo kdo je prva izbira na desnem boku v repki, ter da bi ga v svojih vrstah rad videl serijski prvak italije in finalist LP. Tako da prosim malo spoštovanja do igralcev. ;)
Mene osebno s svojim odnosom na zadnjih tekmah ne prepriča Deuloufeo, ki na trenutke preveč solira in se obnaša kot da je največji igralec v zgodovini nogometa. Je pa res da vseeno ustvarja pritisk in povzroča preglavice obrambi nasprotnika. Prav tako upam, da Musacchio ne bo edini CB, ki ga bomo pripeljali. Se mi zdi da še vedno rabimo enega, ker nimamo prave menjave, pa tudi Musacchio ni nujno da bi top. Za Kessieja nimam pojma, nisem toliko spremljal Atalante, ampak glede na to da trgajo, upam da je Kessie med nosilci. Rodrigueza pa pozdravljam, ker kolikor sem ga videl igrati, zna nekaj doprinesti. Poleg tega mislim, da imamo sedaj res dobro pokrite boke. Calabria, Des, Abate, Antonelli in Rodriguez. :rock:
Uporabniški avatar
korencek66
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a belinho15 dne 18. maj 2017 21:04

dokler ne zaigrajo za nas se nimamo kaj veselit. pa tudi če bodo na spletni strani predstavljeni( primer suazo kdor se spomne :rofl: )šalo na stran

kaj govorice o badlju so čisto potihnile ? mogoče nebi bilo slabo poizkusiti pri alexis sanchezu in douglas costi, ki bi naj bila na izhodnih vratih pri arsenalu in bayernu. ki bbi bila skoraj nemogoči tarči ampak bi drastično dvignila nivo
Uporabniški avatar
belinho15
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a taura dne 19. maj 2017 00:19

DES je v repko dober ker ga dobri pokrivata oba centralna branilca in ne pride do takih velikih izpadov..pri nas žal to ne deluje in za moje pojme DES nikoli nebo vrhunski bočni :) Kar se Deulofeuja tiče mi tud meni ni ušeč to njegovo konstantno padanje po tleh, že res da mogoče ni najbolj telesno močen igralec ampak velikokrat mal pretirava..naj ostane ampak ob primerni ceni..tja do 15m€ mi je še ok, kar je več se mi zdi že mal preveč :)

@Korencek: ja Kessie je en izmed nosilcev pri Atalanti, roko na srce če izuzamemo Dybalo je zame on najbolši "mladinec" v letošnji sezoni :) Zadnje čase se spet vedno več govori o Badlju, še kar naprej odklanja kakršnokoli podaljšanje s Fioro tko da verjetno ga bojo letos poleti prodali. Je pa njegov agent zaniku, da so v bilokakem kontaktu z drugimi klubi. Se pa zanj zanimata poleg nas tud Inter in Roma :)

Sicer pa je Fassone ravno danes (al pa mogoče učeraj, nisem 100%) reku da bo meu Montella na pripravah že 2/3 sestavljeno ekipo, torej nebo se delalo kot usa leta dozdej ko se je vozilo igralce v zadnjem tednu ampak bo konec junija/začetek julija kar pestro :)
Uporabniški avatar
taura
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a taura dne 19. maj 2017 00:29

evo še en post posebi, to se je dogajalo v prejšnjih dneh:
- Torej mamo deal za Rodrigueza, plačali naj bi 15m€ + 3m€ bonusov (kar je za moje pojme odlična cena), kako plačo bo imel on se še neve, verjetno bo imel nekoliko višjo ker smo ga s tem prepričali da pride k nam.
- Kessie je tudi že naš, Fassone je tle naredu ODLIČEN deal in sicer šlo naj bi za 2 letno posojo za 5m€ ter nato obvezen odkup za 23m€. Torej v tem mercatu mamo "ekstra" 20m za zapravit, Kessie pa naj bi na sezono pobral okoli 2m€.
- Niang se najbrž vrača iz Watforda ker ne želi ostat po tem ko so odslovili Mazzarija, uprašanje če bo Montella sploh računu na njega, u primeru da se ga proda mamo na voljo še dodatnih dobrih 10m€.
- Glede napadalcev naj bi bil Morata še vedno prioriteta, smo pa v zadnjem času vrgli oko tudi na Patrika Schicka iz Sampdorie, se pa za njega zanima ogromno klubov, med drugim tud Inter in Juve :)
- Pedulla piše da Fiora hoče za Badlja 9-10m€, mi naj bi bili bolj navdušeni nad menjavo igralca za igralca, ampak to je še vse neznanka :)
- Calabrio želi Mihajlović, zaenkrat ni še nič na temu ampak obstaja možnost da bi ga dali na posobjo brez možnosti odkupa.
- Zanimamo se tudi za Contija (Atalanta), za njega naj bi bli pripravljeni dat okoli 17m€.
Uporabniški avatar
taura
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a kelcinho dne 20. maj 2017 19:43

korencek66 je napisal/-a:kelcinho mogoče si pa ti pozabil, da dokler je Montolivo igral to sezono je bil Milan veliko višje na lestvici, sedaj ko ne igra je bistveno nižje. Enako vas večina pravi za DeSa, pa vsi vemo kdo je prva izbira na desnem boku v repki, ter da bi ga v svojih vrstah rad videl serijski prvak italije in finalist LP. Tako da prosim malo spoštovanja do igralcev. ;)

Poleg tega mislim, da imamo sedaj res dobro pokrite boke. Calabria, Des, Abate, Antonelli in Rodriguez. :rock:

Imam spoštovanje do naših igralcev, vendar Montolivo me ni prepričal niti v eni sezoni odkar je pri Milanu. Enako velja za De Sciglia. On lahko v reprezentanci igra ne vem kak dobro v ne vem katerem sistemu, samo to meni v ITA prvenstvu ne pomaga nič, ko ga začne srat.

Glede tega, da imamo dobro pokrite boke.. Razen Rodrigueza (če pride) mamo bolj ali manj povprečne boke. Okej Abate je letos začel igrati bolje, vendar od zadnjega Scudetta do letošnje sezone tudi ni bil višje od De Sciglia. Calabria še je mlad, vendar si ga želim održati. Antonelli letos ni igral skoraj nič. Ni slab, vendar spet ni presežek. Dejansko nismo imeli dobrega boka od 2007 (Cafu).
Uporabniški avatar
kelcinho
Zlata žoga

OdgovorNapisal/-a capcap dne 21. maj 2017 23:15

Po poskodbi Montoliva so se komaj zacele zmage Milana. Deulofeu je danes pri prvem golu pokazal kaj lahko naredi ce dobi lepo zogo. Dobro Mati danes dve asistenci, on je spremenil tekmo, sam kaj ko potem na naslednji ne zna 2x zappred normalno stopat. Deulofeu bo mogoce ostal se eno sezono na posoji, nato pa se ga boskusalo odkupiti.
Mora se vedeti tudi to, da smo z ze tri nakupe zapravili LETOS le okoli 40-50 mil, saj se bo obrocno placevalo. Tako da je mogoce se 100 mil na voljo, ce gresta bacca in niang. Nasi se spravljajo na morato in aubemayanga, ceprav mislim da na skrivaj vseeno hocejo belottija. To bi pomagalo tudi pri podaljsanju donnarume, ku je njegov prijatelj. Ceprav sam ne dvomim v to, da bo gigo podaljsal, ker vedno pozdravlja navijace in cuti kako ga imamo radi
Uporabniški avatar
capcap
Milan v krvi

Kraj: Wajdušna

OdgovorNapisal/-a malitadi dne 22. maj 2017 08:14

kaj se pa o modriću nekej šušlja? :o
ne vem zakaj nas dražijo, hehe
modrić bi bil pa res uf.... :worthy
malitadi
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a acerni6 dne 22. maj 2017 09:49

Kaj to berem z mustačotom, da že opravlja zdravniške ? Kaj je kdo na glavo padel, saj pa še ni avgust ?!
:rofl: :bandiera:
Uporabniški avatar
acerni6
Silvio Berlusconi

Kraj: Ajdovščina

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Prestopi

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost