Napisal/-a Gennaro dne 01. feb 2014 22:40
Mi sploh ne vemo kaj hočemo. Forsiramo igro s tremi polpšpicami in ob taki igri bi morali gledati akcije kot je bila tale Kakaja v samem finišu, ali pa tisto od Pazzinija v drugi minuti. Kaj gledamo mi? Vsi se zbijejo na 16, žoga do De Sciglia ki naj bo potem našel samega Pazzinija med tremi gorami? Če se gremo že to varianto, pa bi potem morali naši ofenzivni vezni pobirati te skoke gostujočih branilcev a jih ne in zakaj ne? Zato ker so vsi zbiti na 5 metrov in čakajo pitaj Boga šta.
Montolivo pa če misli tako nadaljevati, bom začel ob spremljanju njegovih mojstrovin, čutiti podobna čustva kot jih čutim, ko na igrišču vidim Bonero in Nocerina. OK če si v slabi formi, ok če imaš slab dan ampak vse ima svojo mejo: KAPETAN SI človek Božji in vedi se temu primerno! Če nisi sposoben zdržati pritiska, pa trakec predaj nekomu bolj sposobnemu. Muntari danes ob njem deluje kot Pirlo. Ne samo da mora pokrivati pol igrišča (ker se Montolivo ne vrača), ampak za nameček še bolje razigrava pa čeprav se to od njega ne pričakuje. Ob takšnem kapetanu, komaj čakam da pride Essien, ker slabši sigurno ne more biti.
Samo upamo lahko da se potrdi tisto nepisano pravilo "kdor ne da, dobi" in da bo tista zgrešena akcija Torina, na koncu kaznovana, ker ne vidim drugega načina da mi pridemo do gola če mislimo tako nadaljevati. Cerci je pa v dveh akcijah pokazal da je za Robinha, Messi in CR7 v enem in spet je Milan tisti ki se zanj zanima že leto in pol, na koncu bo pa fant pristal v Juvetu.