22. krog: AC Milan - Torino 1:1

Tekme Milana v italijanskem prvenstvu, napovedi in komentarji tekem.

22. krog: AC Milan - Torino 1:1

OdgovorNapisal/-a Klub navijačev dne 31. jan 2014 10:19

Slika

SlikaSlika

AC Milan - Torino

SlikaSlika

Datum in čas tekme: 1. februar ob 20:45.
Prizorišče: San Siro, Milano (kapaciteta: 80,018)
Slika

Trenerja:

Slika
Clarence Seedorf

Slika
Giampiero Ventura

Predogled obeh ekip:
AC Milan
Clarence Seedorf trenutno ne govori rad o rezultatih in ciljih, raje razmišlja o napredku in majhnih korakih, s katerimi bo skušal izboljšati Milan: »Zagnanost, samospoštovanje in strast so osnovni elementi, ki so potrebni za rast in dobro delo ekipe. Pot je še dolga, toda zmage pomagajo.« Kljub nesrečnemu izpadu v pokalu proti Udineseju, je novi strateg Milana vknjižil dve zaporedni zmagi v Serie A, kar se v letošnji sezoni rdeče-črnim še ni pripetilo. »To je zelo vplivalo na našo moralo. Mogoče je boljše doseči dva zadetka na koncu in trpeti celo tekmo, kot pa zadeti dvakrat na začetku tekme.« je izjavil Seedorf, ki upa da bo izboljšal kvaliteto in kontinuiteto ekipe.
Milan je na mercatu kar aktivno delal in pripeljal štiri okrepitve brez odškodnine. V Milanello so prišli Honda, Rami, Essien in Taarabt, odšli pa Niang, Nocerino, Vergara in Matri. »Srečen sem že samo zato, ker sem tu. Z mercatom sem bil zadovoljen, ker sem tudi jaz bil del njega« je dodal Seedorf, ki do igranja ne čuti nostalgije: »Nikoli nisem razmišljal, da bi vstopil na igrišče. Moti me le to, da ne treniram več. Z igralci imam takšen odnos kot prej, sodelovanje z njimi je zelo dobro, predvsem z bivšimi kolegi.«
Med vpoklicanimi so vsi novinci, manjkata pa Birsa in Poli. Prvi ima težave z mišico, drugi pa je odpadel zaradi tehničnih razlogov, saj po poškodbi ni še v formi. Nekaj besed je Seedorf namenil tudi novim okrepitvam: »Essien je v solidni formi, toda tekme ne bo začel. Taarabt pa je po moji oceni zelo motivira, potrebovali bomo vse.«
V letošnji sezoni se je v ligaškem tekmovanju med strelce vpisalo kar 14 igralcev Milana. Uspešni so bili: Abate, Balotelli, Birsa, Cristante, Kaka', Matri, Mexes, Montolivo, Muntari, Pazzini, Poli, Robinho, Silvestre in Zapata. Z morebitno nocojšnjo zmago, bi rdeče-črni v Serie A zmagal tretjič zapored. To se je zadnjič zgodilo 8. maja 2013, ko je Milan po Cataniji in Torinu, zmagal v gosteh še Pescaro z rezultatom 0-4.

Torino
Torino je do sedaj odigral izredno prvenstvo, saj trenutno okupira odlično šesto mesto. Pred Milanom pa vodi za štiri točke. V zadnjih dveh mesecih je forma Torinčanov v vzponu, saj so v sedmih tekmah Serie A, zmagali kar štirikrat. Njihov glavni adut je seveda krilni napadalec Alessio Cerci, katerega si je v tem prestopnem roku želel tudi Clarence Seedorf. Ekipe trenerja Venture so znane po atraktivni igri in nadejamo se, da se ne bodo zaprli na mogočnem San Siru. Poleg Cercija ima trener gostov veliko garancije pri Ciru Immobileju, ki je sicer mlad, toda izredno nevaren napadalec. Dobro leto nazaj je bil Ciro prvič uspešen na San Siru: v dresu Genove je Interju odščipnil pomembni dve točki. Za goste bo nastopil tudi bivši mladi up Milana Matteo Darmian, za katerega je Seedof nedavno izjavil: "Spominjam se ga zelo dobro. Vedno je bil inteligenten fant in vedel sem da bo naredil dobro kariero".
Na januarskem mercatu Torino ni bil preveč aktiven. Kader Venture so zapustili D'Ambrosio (Inter), Belomo (Spezia), in Brighi (Sassuolo). Klub iz Piemonta pa so okrepili Tachtsidis (Catania), Colombi (inter), Vesović (Crvena Zvezda) in Slovenec Kurtić, ki je prišel iz Sassuola.
Od zadnje zmage Torina na San Siru proti Milanu je minilo že skoraj 29 let. Zadnjič so bili uspešni 24. Marca 1985, z rezultatom 1-0.

Slika

Verjetni postavi:
Slika

Sodnik:
Slika
Antonio Damato

Prenos:
Slika
-Bet365
-Atdhe
-myp2p
Uporabniški avatar
Klub navijačev
Častni član foruma

Re: 22. krog: AC Milan - Torino

OdgovorNapisal/-a capcap dne 31. jan 2014 19:20

Vpoklicani za jutrišnjo tekmo:

Abbiati, Amelia, Gabriel, Abate, Bonera, Constant, De Sciglio, Mexes, Rami, Zaccardo, Cristante, Emanuleson, Essien (N. 15), De Jong, Honda, Kakà, Montolivo, Muntari, Saponara, Taarabt (N.23), Pazzini, Petagna, Robinho.
Uporabniški avatar
capcap
Milan v krvi

Kraj: Wajdušna

OdgovorNapisal/-a Kaká_girl dne 31. jan 2014 19:24

Kje je pa Valterone? Nikjer ne zasledim, da bi bil spet kej poškodovan ali kaznovan...
Kaká_girl
Član Kluba navijačev

Kraj: Jesenice

OdgovorNapisal/-a Juice dne 31. jan 2014 19:37

Il Pazzo hattrick, za ostalo mi je vseeno :D
Uporabniški avatar
Juice
Milanov predsednik

Kraj: Maribor

OdgovorNapisal/-a bizi77 dne 01. feb 2014 12:48

Idealen razplet kroga:
Mi premagamo Torino.
Parma izgubi z Romo.
Inter izgubi z Juventusom.
Verona remizira s Sassuolom.

Smo na 1 točko od EL.
Uporabniški avatar
bizi77
Član Kluba navijačev

Kraj: Kočevje

OdgovorNapisal/-a Sloma27 dne 01. feb 2014 14:40

bizi77 je napisal/-a:Idealen razplet kroga:
Mi premagamo Torino.
Parma izgubi z Romo.
Inter izgubi z Juventusom.
Verona remizira s Sassuolom.

Smo na 1 točko od EL.

2 točke Inter bi bil na 5 mestu z 33,mi bi pa meli z zmago proti Torinu 31
Uporabniški avatar
Sloma27
Član Kluba navijačev

Kraj: PIRAN

OdgovorNapisal/-a bizi77 dne 01. feb 2014 16:20

JA res je a tudi če pridemo na dve bi bilo to super, a ne? :bandiera:
Uporabniški avatar
bizi77
Član Kluba navijačev

Kraj: Kočevje

OdgovorNapisal/-a Baruca98 dne 01. feb 2014 16:34

Spet Bonera, pa to nemores verjet! :tmi:
Uporabniški avatar
Baruca98
Član Kluba navijačev

Kraj: Koper

OdgovorNapisal/-a mrosoner dne 01. feb 2014 21:03

Uradna postava:
Milan (4-2-3-1): Abbiati; De Sciglio, Bonera, Rami, Emanuelson; Montolivo, Muntari; Honda, Kakà, Robinho; Pazzini.
A disposizione: Amelia, Gabriel, Mexes, Abate, Zaccardo, Constant, De Jong, Saponara, Cristante, Essien, Petagna.
Uporabniški avatar
mrosoner
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a smoljo dne 01. feb 2014 21:14

Bonera :tmi:
Uporabniški avatar
smoljo
Član Kluba navijačev

Naslednja

Vrni se na Serie A

Kdo je prisoten