32. krog: Genoa - AC Milan 1:2

Tekme Milana v italijanskem prvenstvu, napovedi in komentarji tekem.

Re: 32. krog: Genoa - AC Milan

OdgovorNapisal/-a rancid dne 07. apr 2014 23:04

Za oba gola je zaslužen Taraabt, upam da ostane, ker je eden redkih pri nas, ki lahko naredi višek igralca. Monty je pa res že skor na nivoju Nocerina. Nč od nč, pa še to je nč. Je pa Seedorf s to zmago že sedaj osvojil več točk v tem prvenstvu, kot pa Max.
rancid
Član Kluba navijačev

Re: 32. krog: Genoa - AC Milan

OdgovorNapisal/-a Lovro_7 dne 07. apr 2014 23:08

mah kaj pa vem, Monti meni niti ni toliko slab, res je, da igra slabše kot smo navajeni, ampak še vedno opravlja ogromno dela v vezi, prekinja napade itd. :)
Uporabniški avatar
Lovro_7
Častni član foruma

Re: 32. krog: Genoa - AC Milan 1:2

OdgovorNapisal/-a smoljo dne 07. apr 2014 23:18

Ufff kakšna tekma.. Tokrat smo imeli tudi sami hvala bogu nekaj sreče, oziroma je Abbiati v določenih situacijah odigral vrhunsko. Najbolj sem seveda vesel za Hondo, ki je po lepi asistenci zadnjič, zdaj dosegel tudi krstni zadetek. Tri zaporedne zmage so zapakirane, gremo še po četrto in peto zaporedno, pa je Evropa že blizu..
Uporabniški avatar
smoljo
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a Gennaro dne 07. apr 2014 23:25

Pomembna in tezka zmaga! Ce na koncu ne bi zmagali, bi se mi zaradi odlocitev Bantija strgalo. Pa kdo je tako corav, da ne vidi tiste roke???

Se najbolj je slisat kako Lukaca pece, vsakic ko Milan zmaga. Dejstvo je da smo gledali odprt nogomet, kjer sta sle obe ekipi na polno, Milan pa je v zakljucku pokazal vec spretnosti in imel kancek vec sportne srece ter tako zasluzeno slavil, Lukac pa sanja o nwm kaksni "cudezni" zmagi...revcek!

Glede Montija pa tako: najbolj mi gre na zivce njegova strahopetnost, ne ponujanje in skrivanje za drugimi igralci oz. dejstvom da se clovek fiksno drzi svoje pozicije, kar je sicer v vecini primerov pravilno a ko se ponuja prostor, se od ugralca ki nosi kapetanski trak Milana, pricakuje da kdaj pa kdaj tudi resiira stopi korak visje a hkrati seveda ne izgubi zoge, ker zna biti to izjemno nevarno. To vse izhaja iz samozavesti, ki v tem trenutku vec kot ocitno ni na zeljenem nivoju.

Pohvale Taarabtu, tudi Ricky precej bolje kot nekaj tekem pred tem, vesel sem za Hondo, omenit moram pa se meni ne prevec ljubega Bonero, ki mi je na boku precej bolj vsec...slabsi od letosnje verzije Abateja zagotovo ni.

Uglavnem pomembna zmaga in prvic 3 v vrsti! Cakata nas 2 domaci tekmi proti na papirju dokaj slabim ekipam in to je enostavno treba zmagat, naredit daljsi niz, se priblizat sestemu mestu, si nabit samozavest in v takem vzdusju pricakat derbija z Romo in Interjem.
Uporabniški avatar
Gennaro
Častni član foruma

OdgovorNapisal/-a capcap dne 07. apr 2014 23:41

Vsa čast Abbiati. Povezava med obrambo in vezo šepa... teško pridemo v tranzicijo in podamo žogo do hitrega Taarabta. Je pa to super zmaga.

Najbolj smešno mi je ko vsakič ko Milan na koncu vodi Lukač KISLO reče 5 min pred koncem ob zaostanku druge ekipe za en gol: "Nemogoče je, da bi (npr.) Genova izenačila. Milan bo to tekmo zmagal" Ga že vidim kako bi skakal, ko bi nekdo zadel v zadnji sekundi. GUFFO DI MERDA! Komaj čakam da scepimo njegove merde na derbiju.

19 partite con Allegri in panchina 22 punti.12 partite con Seedorf in panchina 23 punti.dedicato alle vedove di Allegri....

Mislim da je vsem jasno kaj piše.
Uporabniški avatar
capcap
Milan v krvi

Kraj: Wajdušna

OdgovorNapisal/-a gattuso dne 08. apr 2014 10:28

Ena boljših tekem v letošnji Serie A. To je bila zelo težka preizkušnja, kajti Genoa je doma zelo agresivna. Veseli me, da smo uspeli naredit neko serijo zmag, zdaj je potrebno držati ta tempo, ter končati sezono karseda uspešno.
gattuso
Milanov trener

OdgovorNapisal/-a corleone dne 08. apr 2014 16:31

Dobra tekma, čeprav bi lahko šel rezultat tudi v drugo smer, če nebi bilo obramb Abbiatija in nekaj razčiščenih žog osrednjih branilcev (Mexes!). Vsekakor pa je bilo tudi nekaj slabih točk in sicer na trenutke premalo agresivnosti v situacijah, ko je imela žogo Genoa in na trenutke nezmožnost zadrževanja žoge, s čimer so dopustili nasprotniku kontinuiran pritisk. Sicer pa dobro, vse pohvale Hondi, ki je začel končno kazati napredek in znake, da se sčasoma lahko vklopi v to moštvo. Ne morem se znebiti občutka, da celotna ekipa deluje boljše, če v konici napada igra Pazzini namesto Balotellija.
Uporabniški avatar
corleone
Milanov mladinec

Prejšnja

Vrni se na Serie A

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost