Napisal/-a Gennaro dne 07. apr 2014 23:25
Pomembna in tezka zmaga! Ce na koncu ne bi zmagali, bi se mi zaradi odlocitev Bantija strgalo. Pa kdo je tako corav, da ne vidi tiste roke???
Se najbolj je slisat kako Lukaca pece, vsakic ko Milan zmaga. Dejstvo je da smo gledali odprt nogomet, kjer sta sle obe ekipi na polno, Milan pa je v zakljucku pokazal vec spretnosti in imel kancek vec sportne srece ter tako zasluzeno slavil, Lukac pa sanja o nwm kaksni "cudezni" zmagi...revcek!
Glede Montija pa tako: najbolj mi gre na zivce njegova strahopetnost, ne ponujanje in skrivanje za drugimi igralci oz. dejstvom da se clovek fiksno drzi svoje pozicije, kar je sicer v vecini primerov pravilno a ko se ponuja prostor, se od ugralca ki nosi kapetanski trak Milana, pricakuje da kdaj pa kdaj tudi resiira stopi korak visje a hkrati seveda ne izgubi zoge, ker zna biti to izjemno nevarno. To vse izhaja iz samozavesti, ki v tem trenutku vec kot ocitno ni na zeljenem nivoju.
Pohvale Taarabtu, tudi Ricky precej bolje kot nekaj tekem pred tem, vesel sem za Hondo, omenit moram pa se meni ne prevec ljubega Bonero, ki mi je na boku precej bolj vsec...slabsi od letosnje verzije Abateja zagotovo ni.
Uglavnem pomembna zmaga in prvic 3 v vrsti! Cakata nas 2 domaci tekmi proti na papirju dokaj slabim ekipam in to je enostavno treba zmagat, naredit daljsi niz, se priblizat sestemu mestu, si nabit samozavest in v takem vzdusju pricakat derbija z Romo in Interjem.