Nevm če sm povsem zadel temo ampak jaz bi poskušal naslednjo sezono z takole postavo:
.................................Akinfeev................................
.....................Nesta.................T.Silva......................
Abate............................................................Criscito
..........................Gattuso.......Pirlo.............................
.................................Hernanes................................
................................Ronaldinho...............................
............Pato........................................Elia..............
Pričakujem sicer precej ostre komentarje.
Priznati moram da nism najbolj na tekočem ali smo(oz. bomo v naslednjem prestopnem roku) sploh sposobni pripeljati te igralce. Kot berem ste očitno nekateri precej bolj na tekočem s tem tko da kr pokomentirajte.
No pa, da malce obrazložim nakup vsakega igralca posebej:
Akinfeev - za moje pojme v tem trenutku top5 vratar na svetu in to pri komaj 23 letih, nakup za naslednjih 10 brez problema. Problem bi znala biti le visoka odškodnina ampak mislim da bi se v 10ih letih le amortiziralo.
Criscito - Razvija se v super branilca pa še italjanski reprezentant je - Sploh obstaja boljša opcija? Problem je seveda v tem da je še vedno 50% Juventosov ampak nekaj se ga je že povezovalo z nami nevem pa koliko je resnice v tem.
Hernanes - Gledal sem ga le na 2 do 3eh tekmah in pa na posnetkih na youtubu ampak mene je navdušil. Izrednu uporaben vezist, ki lahko igra tako na DM, CM, AM, LM... Idealna zamenjava za seedorfa. Fant ogromno preteče, ne komplicira in ne zardžuje žoge več kot je potrebno, ima super natančne podaje, zelo dobro izvaja proste strele, pa glede nato da je brazilec mislim, da glede sposobnosti preigravanja ni tut nikakršnih dvomov.

Aja BTW angleški časnik The Times ga je 1. januarja proglasil za najbolj obetavnega nogometaša na svetu kar tudi ni kar tako ne?
Elia - Verjetno si večina misli samo ...WTF... ampak še en igralec več, ki me je navdušil. letos je dobil nagrado "Dutch Football Talent of the Year" in si iz Twenteja kjer je blestel priboril prestop v HSV. Kjer po pričakovanjih zopet blesti. Že na svojemu debiju za Nizozemsko reprezantanco je bil prodajalec pri dveh golih, kmalu zatem pa ga je še zabil Škotom. Osupel sem tudi nad njegovo nevrjetno hitrostjo, pravzaprav nasprotnike posgosto premaguje na isti način kot Pato - RAW SPEED.

Znala bi tvoriti super napadalni dvojec. (PS: a ste opazili da letos milan več ali manj igra na proti napade

)
evo še en super video od njega, ki prikazuje zgolj njegove akcije u tej novi sezoni:
http://www.youtube.com/watch?v=l8M8Bs_PFSkBi pa to pomenilo da bi igrali brez prave špice...
Še vrednosti vsakega posebej glede na Trasfer markt:
Elia: 9.000.000 €
Hernanes: 8.000.000 €
Criscito: 8.000.000 €
Akinfeev: 17.000.000 €
Saj vem da je to bolj tako a vseeno razen za Igorja se mi vse cene zdijo kar primerne:P Sploh glede na to da bi nekateri radi samo za Đeka zapravili 30+ milijonov

Aja še ena slikca on našega zadnjega nakupa:

Pri 16ih letih ima trenutno 180cm in bil naj bi novi Ambrosini