Mercato 2010

Splošna debata o prestopih igralcev v Milan.

Re: Mercato 2010

OdgovorNapisal/-a Alberto Paloschi dne 03. nov 2009 20:49

Ohoho, lepe novice. Sicer bi bilo boljše, da bi bilo obratno, ampak OK. To verjetno pomeni, da se bo vsem znižala plača za 25% :worthy Lepo se je najebal naš Ricardinho :lol:
Alberto Paloschi
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a peters dne 04. nov 2009 03:06

milanista je napisal/-a:Mislim, raje vidim da se da 2mio € za ta dva mladenica kot pa neke super sume za precenjene igralce. Zaupam Pederzoliju. Essien, Drogba, tud Cissokho so prisli v francoske klube za male pare, pole so jih pa francozi prodali dalje za ogromen denar. Kdo ve; mogoce bo Adiyiah nas novi Drogba ali pa Weah?? Hottor pa mislim da igra na mestu DMC...

Razlika je samo v tem, da majo francoski klubi prostor in cas za vzgojo takih igralcev, da jih lahko forsirajo in jim visajo ceno (ce so slabi se jih spoka, ce so dobri se jih proda za mastne denarje v evropo). Milan tega nima, ker je velik klub in se pricakuje nekaj od njega. Razni adiyiahi za male pare so ze uredu, ampak to je material za primavero, s tam pa naj se potegne igralce v prvo ekipo. Mi rabimo poleg mladega zaledja (kar bi ubistvu mogla bit primavera!) tud igralce, ki bodo prisli na igrisce namesto odda, jankuta, ronaldinha, in takoj znali nekaj pokazat. Mogoce bo mali nas novi weah, sam kje bo pa milan tacas ko bo on to postajal pa koliko priloznosti bo v tem casu dobil me bolj skrbi...
peters
Legenda Milana

Kraj: Kranj

OdgovorNapisal/-a The Duck dne 04. nov 2009 11:13

Nevm če sm povsem zadel temo ampak jaz bi poskušal naslednjo sezono z takole postavo:

.................................Akinfeev................................
.....................Nesta.................T.Silva......................
Abate............................................................Criscito
..........................Gattuso.......Pirlo.............................
.................................Hernanes................................
................................Ronaldinho...............................
............Pato........................................Elia..............

Pričakujem sicer precej ostre komentarje. :)
Priznati moram da nism najbolj na tekočem ali smo(oz. bomo v naslednjem prestopnem roku) sploh sposobni pripeljati te igralce. Kot berem ste očitno nekateri precej bolj na tekočem s tem tko da kr pokomentirajte.
No pa, da malce obrazložim nakup vsakega igralca posebej:

Akinfeev - za moje pojme v tem trenutku top5 vratar na svetu in to pri komaj 23 letih, nakup za naslednjih 10 brez problema. Problem bi znala biti le visoka odškodnina ampak mislim da bi se v 10ih letih le amortiziralo.
Criscito - Razvija se v super branilca pa še italjanski reprezentant je - Sploh obstaja boljša opcija? Problem je seveda v tem da je še vedno 50% Juventosov ampak nekaj se ga je že povezovalo z nami nevem pa koliko je resnice v tem.
Hernanes - Gledal sem ga le na 2 do 3eh tekmah in pa na posnetkih na youtubu ampak mene je navdušil. Izrednu uporaben vezist, ki lahko igra tako na DM, CM, AM, LM... Idealna zamenjava za seedorfa. Fant ogromno preteče, ne komplicira in ne zardžuje žoge več kot je potrebno, ima super natančne podaje, zelo dobro izvaja proste strele, pa glede nato da je brazilec mislim, da glede sposobnosti preigravanja ni tut nikakršnih dvomov. :D Aja BTW angleški časnik The Times ga je 1. januarja proglasil za najbolj obetavnega nogometaša na svetu kar tudi ni kar tako ne?
Elia - Verjetno si večina misli samo ...WTF... ampak še en igralec več, ki me je navdušil. letos je dobil nagrado "Dutch Football Talent of the Year" in si iz Twenteja kjer je blestel priboril prestop v HSV. Kjer po pričakovanjih zopet blesti. Že na svojemu debiju za Nizozemsko reprezantanco je bil prodajalec pri dveh golih, kmalu zatem pa ga je še zabil Škotom. Osupel sem tudi nad njegovo nevrjetno hitrostjo, pravzaprav nasprotnike posgosto premaguje na isti način kot Pato - RAW SPEED. :devil: Znala bi tvoriti super napadalni dvojec. (PS: a ste opazili da letos milan več ali manj igra na proti napade :) )
evo še en super video od njega, ki prikazuje zgolj njegove akcije u tej novi sezoni:
http://www.youtube.com/watch?v=l8M8Bs_PFSk
Bi pa to pomenilo da bi igrali brez prave špice...
Še vrednosti vsakega posebej glede na Trasfer markt:
Elia: 9.000.000 €
Hernanes: 8.000.000 €
Criscito: 8.000.000 €
Akinfeev: 17.000.000 €

Saj vem da je to bolj tako a vseeno razen za Igorja se mi vse cene zdijo kar primerne:P Sploh glede na to da bi nekateri radi samo za Đeka zapravili 30+ milijonov :o

Aja še ena slikca on našega zadnjega nakupa:

Slika

Pri 16ih letih ima trenutno 180cm in bil naj bi novi Ambrosini :) :salmilan:
Uporabniški avatar
The Duck
Milanov mladinec

OdgovorNapisal/-a Liedholm dne 06. nov 2009 03:18

Gattuso v postavi mi ni všeč. Od poškodbe je toliko padel, da ga je kriminal imenovati Ringhio. Flamini! :D
Potem pa še Ronaldinho avtomatično odpade v vsaki sanjski in nemara dosegljivi postavi.
Uporabniški avatar
Liedholm
Ljubljenec Rossonerov

OdgovorNapisal/-a korencek66 dne 06. nov 2009 14:23

Liedholm je napisal/-a:Gattuso v postavi mi ni všeč. Od poškodbe je toliko padel, da ga je kriminal imenovati Ringhio. Flamini! :D
Potem pa še Ronaldinho avtomatično odpade v vsaki sanjski in nemara dosegljivi postavi.

+ 1
Res Gattuso je zadnje čase slab, tako da si prednost zasluži Flamini in tudi Ambrosini.
Drugače mi pa niti malo ni všeč Akinfeevjev, ker bi to pomenilo da bi na klopi bila Abiatti in Storari, kar pa ne bi ravno pripomoglo k dobremu vzdušju, potem bi pač morali prodati Abiattija in potgniti v moštvo kakšnega vratarja od mladincev. Pa tudi v npad dajati dodatnih 9 mio € je nepotrebno, ker imamo kvaliteto, poleg tega je tukaj Paloschi, pa še te pod 20 let, ki bodo prišli.
Uporabniški avatar
korencek66
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a Sloma27 dne 06. nov 2009 14:58

Ja me zanima kolko bodo plačali Parmi zda pripeljemo Paloschija nazaj :^)
Uporabniški avatar
Sloma27
Član Kluba navijačev

Kraj: PIRAN

OdgovorNapisal/-a Penny dne 06. nov 2009 15:41

Sloma27 je napisal/-a:Ja me zanima kolko bodo plačali Parmi zda pripeljemo Paloschija nazaj :^)

Ja morš pa pogledat tudi po drugi strani. Če ne bi dali Paloschija Parmi, se verjetno ne bi razvil v igralca, kakršen je sedaj, ker pri Milanu iz takšnih in drugačnih razlogov ne bi tolko igral. In za tko mladega igralca je mogoče bolje, da v teh letih igra in se razvije v klubu, kjer ni tok pritiska. Za to je pa treba tudi plačat neki Parmi...
Uporabniški avatar
Penny
Milan v krvi

OdgovorNapisal/-a The Duck dne 06. nov 2009 17:34

korencek66 je napisal/-a:...Pa tudi v npad dajati dodatnih 9 mio € je nepotrebno, ker imamo kvaliteto, poleg tega je tukaj Paloschi, pa še te pod 20 let, ki bodo prišli.

Do Elie sem dejansko prišel ker sem iskal zamenjavo za Dinha, kajti Elia je zelo versatilen igralec ki pa večinoma igra na isti pozicij kot dinho(winger), lahko pa tudi v samem napadu kot sem ga jaz napisal... no kakorkoli že u zadnjih tekmah me je pa Dinho spet navdušil do te mere, da si ga želim v prvi postavi pa sem pač Elio prestavil v napad :D

Drugače so pa tile naši napadalci(Paloschi, Huntelaar, Pippo, Adiyiah,) v glavnem vsi take taprave špice in si nobenega ne predstavljam glih na tej poziciji ki jo sedaj igra Dinho tko da eno zamenjavo zanj bi pa v vsakem primeru rabili. Men se zdi Elia kar primern samo zdej je res uprašanje kok bomo finančno sposobni ob naslednjem mercatu ker če bomo z denarjem res tako na kratkem kot eni pravijo se vsekakor strinjam da bi bilo 9milijonov€ za napad neodgovorno zapravt.
Uporabniški avatar
The Duck
Milanov mladinec

OdgovorNapisal/-a peters dne 06. nov 2009 17:49

Zamenjavo za dinha vsekakor rabimo, mogoce bi ga kar prodali, ce se ponudi priloznost. Z igralci je vse ok, edino cene prestopa se mi zdijo malo nizke, realna vrednost ni enaka trzni vrednosti, tezko da bi dobili kaksnega hernanesa za 8M.

- letos milan igra na protinapade, ker sredina enostavno ni tako tekalno mocna in tehnicno konstantna da bi drzala zogo.

Pa se za info, ko je blo zadnjic govora o chelsea in gattusu, dvignili so jim prepoved kupovanja igralcev, tako da bodo gotovo aktivni pozimi (poleti pa sploh). Je bilo pricakovano, prevec denarja v igri, da bi jih tako grdo blokirali.
peters
Legenda Milana

Kraj: Kranj

OdgovorNapisal/-a Penny dne 06. nov 2009 18:24

The Duck je napisal/-a:Drugače so pa tile naši napadalci(Paloschi, Huntelaar, Pippo, Adiyiah,) v glavnem vsi take taprave špice in si nobenega ne predstavljam glih na tej poziciji ki jo sedaj igra Dinho tko da eno zamenjavo zanj bi pa v vsakem primeru rabili. Men se zdi Elia kar primern samo zdej je res uprašanje kok bomo finančno sposobni ob naslednjem mercatu ker če bomo z denarjem res tako na kratkem kot eni pravijo se vsekakor strinjam da bi bilo 9milijonov€ za napad neodgovorno zapravt.

Drugače Adiyiah ni orima punta in bo pripeljan ravno kot menjava za Dinha oz. Pata. Da bo lahko malo več rotacije in da se bosta lahko tudi onadva spočila. Poleg tega tu pozabljate še na Di Gennara, ki naj bi bil v kratkem nared za igro. Vse kar bi po mojem mnenju Milan v zimskem prestopnem roku rabil še kupit, je desni bočni. Poleti pa še levega in kakšnega veznega igralca, pa bo ta ekipa že super.
Uporabniški avatar
Penny
Milan v krvi

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Prestopi

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost