Mercato 2011

Splošna debata o prestopih igralcev v Milan.

Re: Mercato 2011

OdgovorNapisal/-a milanista dne 23. dec 2010 12:37

Kaj vse berem.. Costant, Ziegler, Mexes, vse za male pare. Za konec pa Fernando Torres :worthy
Uporabniški avatar
milanista
Zvezdnik Milana

OdgovorNapisal/-a Maldini_<3 dne 23. dec 2010 23:07

Gremio se je že vse zmenil z Ronaldinhem, sedaj se morajo dokončno dogovoriti še z nami.

Sky Sport 24 poroča, da smo se že vse dogovorili z Kevinom Constantom, šlo naj bi za solastništvo. Sej je dober, sam raje vidim da nas v vezi okrepi kakšen bolj kreativen vezist. Igralcev podobnih Constantu imamo že kar nekaj, nimamo pa ravno igralcev podobnih Pirlu.
Uporabniški avatar
Maldini_<3
Milan v krvi

OdgovorNapisal/-a adi25 dne 24. dec 2010 11:07

I am italian, I am milan fan and all i have to say to all you that say Cassano is better than Dinho are crazyy and follow what the media say. You guys complain that Dinho doesnt defend, I dont know if you guys ever watch Italy, or Samdoria play but Cassano is twice as lazy as Dinho. They are the same player and Dinho is out of shape!!! Alergi must have personal issues with Dinho because how can you play Dinho for only 5 minutes vs Roma while watch Robinho play like garbage the whole 2nd half.

tole sem nekje prebral in se mi je zdelo, da je dobro da preberete vsi navijaci ac milana, ker sem v tem videl vse vas tipične slovenske navijače. Ko enmu gre, je bog in batina, ko pa ne mu še vi plačate, sam da gre.....
LP
adi25
Milanov junior

OdgovorNapisal/-a Desperado dne 24. dec 2010 11:33

adi25 je napisal/-a:tole sem nekje prebral in se mi je zdelo, da je dobro da preberete vsi navijaci ac milana, ker sem v tem videl vse vas tipične slovenske navijače. Ko enmu gre, je bog in batina, ko pa ne mu še vi plačate, sam da gre.....
LP

Heh poba, tole naj bi letelo name in na moj komentar je tako? Ben vprasaj malo po forumu kolk sm realist in hvalezen igralcem ki dajejo vse od sebe vedno, ne pa samo po delih. Igrat dobro ali igrat dobro vsako 3 tekmo ni isto... In to pac Ronaldinho ne dela ze od lani, zato se vprasaj: kaj ti bo igralec ki se ne vklopi v igro in ki ne trenira dovolj da bi prisel vsaj na 50% tistega kar je bil?
Cassano se ne vraca v obrambo? Kjri idiot je pej to napisal? Vedno ko je igral je bil med najbolje ocenjenimi igralci in ne samo zaradi zabijanja in rihtanja bal Pazziniju ampak tudi za borbo, tek in vzdrzljivost. Kaj od tega ima trenutni Dinho? Nada de nada... Au revoir Dinho, Welcome Cassano.
Uporabniški avatar
Desperado
Častni član foruma

Kraj: O-bala

OdgovorNapisal/-a Alberto Paloschi dne 24. dec 2010 11:38

Ma pri Dinhu je problem, da se mu ne da trenirat. Pač lani je imel motiv, hotel je pridet v reprezentanco in je zato bil bolj resen. Letos pa je kar neki. Mislim pišete, da ima Allegri sigurno nekaj proti njemu, ampak zakaj ne noben pomisli KAJ ima Allegri proti njemu? Al ga samo ne mara ker je lani igral dobro in je črn? Ne vem no, po mojem ne. Sploh glede na to, da hkrati trdite, da ima veliko ljubezen do Seedorfa.
Alberto Paloschi
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a Alberto Paloschi dne 24. dec 2010 12:33

http://www.sportmediaset.mediaset.it/me ... 9886.shtml

Torej, Dinho je šel do Gallianija in je rekel, da bo šel, če mu vseeno plačajo pogodbo do konca ( :rofl: ) in če lahko ne pride 27. v Dubaj. Galliani je odgovoril samo z "se sploh ne bomo pogovarjali" in zdej je Dinho užaljen in noče več imeti kontaktov s klubom. Kaj to je za vas kakšen odnos?
Alberto Paloschi
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a Desperado dne 24. dec 2010 12:41

Haha lih sm hotu napisat ja. Dej ko otroci... ko vidijo da se lahko jocejo potem si bojo dali duska do konca. Niso pa vedno vsi pripravljeni past na foro jokanja.
Cisto pravilno da ga je Galliani samo poslal nazaj skozi vrata. Se zmisljeval se bo da bi hotu odpravnino... ma zakaj? Ce mu jo dajo hisniki San Sira glede na to da jim je dobro grel klopco in pripomogel da se na nekaterih sedezih ne nabira prah...
Uporabniški avatar
Desperado
Častni član foruma

Kraj: O-bala

OdgovorNapisal/-a AlexandrePato dne 24. dec 2010 12:44

Brez besed. Plačat mu avion pa adijo. Problem je le, da to ne gre kar tako :D Ne bi treniral, ne bi šel na priprave, šel bi iz kluba in želi še, da mu plačujemo do konca sezone mastne denarce? Galliani, off with his head!
AlexandrePato
Član Kluba navijačev

Kraj: Prekmurje

OdgovorNapisal/-a svetec17 dne 05. jan 2011 12:16

Ravnokar sem prebral nekaj na goal.com in padel s stola!
na kratko: AC MILAN naj bi šitiju v zameno za balottelija dal PATA, ker pa je mancini rekel da ne rabi več napadalcev pride namreč Džeko, je ACMILAN pripravljen PATA prodati Chelseaju in z tistim denarjem kupiti Balottelija!
eni boste to novico sprejeli pozitivno spet drugi negativno, jaz zagotovo negativno! :@
tukaj pa še link: http://www.goal.com/en/news/11/transfer-zone/2011/01/05/2290704/milan-to-offer-alexandre-pato-for-manchester-city-striker
:worried:

Forza Milan :bandiera: :salmilan:
Uporabniški avatar
svetec17
Ljubljenec Rossonerov

Kraj: Markovci v Prekmurju (MILANO)

OdgovorNapisal/-a ac_davor dne 05. jan 2011 12:24

in to bereš na goal.com ko si skos kr neki zmišljujejo :!:
Uporabniški avatar
ac_davor
Greje člansko klop