Matri je dober igralec samo trenutno je v napadu toliko igralcev da sploh ni šans da bi igral. Če se bo že slučajno kupovalo napadalca se naj kupi Balotellija pod pogojem da Pato ostane (če popravi odnos).
Penny je napisal/-a:Za pozimi je stvar že jasna. Lazzari je pomoje itak že igralec Milana, za bok je pa Ziegler prehitel Criscita. Zaradi cene in tega, ker Ziegler ne najde skupnega jezika s Sampdorio, poleti pa mu poteče pogodba.
Mene res najbolj zanima kaj je sedaj z Albertazzijem. In bi res lepo prosil če kdorkoli karkoli ve zakaj še vedno igra v primaveri čeprav naj bi bil izjemen talent. Ker v bistvu če je Albertazzi res tak talent kot se je govorilo pol je itak brezveze kupovat Criscita ali Coentraa. V tem primeru bi bil Ziegler idealen nakup, poceni, mlad in ko bi bil Albertazzi pripravljen za prvo postavo se ga z lahkoto postavi na klop, itak pa lahko igra tudi kot vezist. Tako da bi res prosil če lahko kdo pojasni situacijo z Albertazzijem.
Penny je napisal/-a:Evo, Corriere dello Sport danes poroča, da ma Milan že izbrane kandidate za poletni mercato. David Luiz bi bil menjava Nesti, Constant iz Chieva za sredino, Sergio Ramos je itak buča, potem Bastos iz Lyona (naši so ga opazovali na zadnji tekmi tekmi Lyona v francoskem prvenstvu) ter seveda Balotelli.
David Luiz je odličen igralec, če se ne motim je bil letos najboljši igralec portugalske lige in pomoje bi z Thiagom tvorla odličen zid. Glede obrambe nebi bilo slabo če še mi kupimo kakšnega mladga Italijanskega branilca, Juve ma Bonuccija, Inter je kupil Ranocchio, meni se zanimiv zdi Camporese iz Fiorentine.
Constanta še nisem nikoli videl igrati ali pa nisem bil pozoren nanj tako da nevem za kakšnega igralca gre.
Bastos pa res nevem kaj bi delal pri nas, Balotelli je pa itak odličen igralec in moja velika želja.
Sicer pa mi bi še najbolj potrebovali kakšnega ofenzivnega vezista tipa Ganso, Hamšik, to nam trenutno najbolj manjka. Sedaj bi jaz do poletja na tem mestu preizkušal Robinha upam da se mu uspe privaditi na nov položaj.
Tako na kratko, pozimi se naj pripelje Zieglerja in Lazzarija, poleti pa Luiza, Polija in Balotellija pa bi bili pomoje da vsi več kot zadovoljni.