Mercato 2012

Splošna debata o prestopih igralcev v Milan.

Re: Mercato 2012

OdgovorNapisal/-a MAIARA dne 17. jul 2012 23:09

Sedaj je še zanimanje za Roberta Lewandowski iz Borussie D. Nisem ga še videl igrati, kaj menite o njemu, ga je kdo gledal?
Uporabniški avatar
MAIARA
Milanov mladinec

OdgovorNapisal/-a rocchetti dne 17. jul 2012 23:22

Lovro_7 je napisal/-a:Berlu ni dajal takih bolanih odskodnin?

Ja in? Saj Ibre se ne prodaja zaradi bolane odškodnine, ampak zato ekr se je dobil še en norec, ki mu bo dal tako bolano plačo kot mu jo je dal Milan (z 60 milijonsko izgubo).
rocchetti
Milanov junior

OdgovorNapisal/-a Kaká_girl dne 17. jul 2012 23:24

Ma kaj ni ta Lewandowski raztural na začetku EP? Ali pa sem ga z enmu zamešala...
Kaká_girl
Član Kluba navijačev

Kraj: Jesenice

OdgovorNapisal/-a buldog5 dne 18. jul 2012 00:32

Ja je neki razturaval, samo mi lahko o nejmu samo sanjamo.
Uporabniški avatar
buldog5
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a boban#10 dne 18. jul 2012 00:34

Lovro_7 je napisal/-a:Berlu ni dajal takih bolanih odskodnin? E:

Nekdaj je 15 milijon predstavljalo približno enak znesek kot zdaj recimo 40 milijonov. Berlu (pa ne samo on) je delal iste zadeve kot jih sedaj delajo šejki. Samo da jih je delal v drugem časovnem obdobju.

Šejki ne kupujejo samo zato, da bi okrepili moštvo, ampak tudi zato, da bi oslabili konkurenco (malo za šalo, malo za res).
Uporabniški avatar
boban#10
Član prve Milanove ekipe

OdgovorNapisal/-a buldog5 dne 18. jul 2012 00:35

cofko11 je napisal/-a:po eni strani mi lezi prodaja ibrota , sej tako lahko kupimo dva napadalca ..

Ja ka bota dva napadalca? Kaj bosta dva namesto nejga igrala.
Uporabniški avatar
buldog5
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a Penny dne 18. jul 2012 09:07

Dej zdej je pa dost tega kurčenja določenih tle na forumu. Pizda nekateri se samo obesite na vsako besedo, ki jo kdo napiše. Če nimate konstruktivnega posta z utemeljitvami za napisat, potem je boljše, da sploh ne pišete. Lahko je vsakemu kontrirat v treh besedah na določen post, ko je pa treba svoj pogled in razmišljanje malo utemeljit v parih stavkih, je pa že problem ne?
Uporabniški avatar
Penny
Milan v krvi

OdgovorNapisal/-a apnenc dne 18. jul 2012 10:57

Plača Zlatkota je vredna: Van Persie 6 Milijonov. Pa še 6 jih ostanje. Dva vezista za 3, ali
Kaka za 4 miljone. Pa še kej mladega za 2.
apnenc
Zvezdnik Primavere

OdgovorNapisal/-a smoljo dne 18. jul 2012 11:21

Nevem, če je Galliani slep, ali pa se gre zgolj za fetiš Berlusce na napadalce. Zakaj bomo pripeljal šampiona v napadu, če pa je več kot jasno, da rabimo WC igralca na sredini igrišča. Pa ne da bi pizdil ali kar koli, seveda mi bo ql ko (če) pride neko veliko ime v napadu, toda veliko bolj bi takšno ime potrebovali v vezi, kjer smo najbolj tanki. Nujno potrebujemo organizatorja igra, toda govora je v zadnjih dneh večinoma o napadalcu in obrambnem.

Plus tega na kura* mi gre, da Galliani takoj pove, čas je do 31. avgusta bla bla. Daj ne zajebavi se, pripelji igralca čimprej, da se uigra z ekipo in konc. To čakanje na konc mercata mi gre že pošteno na živce. Namesto, da imamo čas, da se igralec pripravi se jajcamo za tistih par evro do konca. O tem, ko je povedal, da Robinha ne bo prodal, lahko povem le "adijo, Robihno". Te njegove laži in bla bla, že točno vemo kako delujejo. Mal mu bo probal zvišat ceno, če ne bo šlo, ga bo prodal za najboljš kar gre. Tud Cassano je začel sikat, tako da se počasi sesedamo sami vase.

Na drugi strani se govori, da naj bi bil WC v napadu Tevez, ok. Ampak potem ostanemo brez igralca v igri z glavo. Berbatov, ok je star 31 let in nima za seboj ravno neke blesteče sezone, bi bil več kot idealen za menjavo, plus tega, dobil bi ga za 5 miljonov. Ok, če res gradimo na ekipi za prihodnost, pol ga ne rabimo, pa raje vidim, da pripeljemo Destra na primer. V kolikor pa si slednjega ne bomo mogli prevoščit, oziroma bo ta odšel v Romo, pa je Berba za naslednji 2 sezoni lahko rešitev iz klopi. Da bi bil starter za vsako ceno, pol naj gnili še naprej v Manchestru.

Glede branilcev imam neko mešano mnenje. Glede Rolanda berem zelo različne stvari. Nekateri pišejo, da se lahko razvije v enega izmed najboljših, velika večina pa je takih, ki ga imajo za povprečnega branilca in nič več kot to. Veliko boljšega je napisanega o tem TAsci-ju pa tudi o Dedeju, tako da tukaj preferiram enega od njiju. Nevem zakaj nekateri še vedno vpletajo Didaca v razne transfere. Tip je mlad, za seboj ima dobro sezono in mislim, da je fer, da se mu da priložnost. Slabše od Antoninija in Mesbaha verjetno ne more bit.

Dejstvo je, da smo s prodajo Ibre in Silve izgubil veliko, po drugi strani pa nam to daje priložnost za pravo revolucijo, potem ko so se tudi senatorji poslovil. Nevem, sam sem besen predvsem zaradi prodaje Silve, toda life goes on - ni važno kaj piše na hrbu, važen je grb na srcu in to je to. Nekje berem, da naj bi keš od prodaje Silve (42 mio) porabil v celoti za okrepitve. Zdaj, če bi to bilo res, potem se s tem kešom nekaj da nardit in pripeljat recimo 3 dobre igralce. Bomo videli, pustimo se preseneti.
Uporabniški avatar
smoljo
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a Alberto Paloschi dne 18. jul 2012 11:29

To da bo šlo 40mio za okrepitve je bullshit, po mojem ni šans, da se toliko zapravi. Zadnjič sem bral na FMCR in smo zdej s temi prodajami in pokrivanjem minusa od leta 2011 šele na (malo negativni) nuli, tako da denaraj ni na tone, Galliani pa tudi ne misli preplačevat igralcev.

Letos si jaz dosti ne bi obetal, par mladih obetavnih igralcev bo sigruno prišlo, zvezdnika pa se bo kuplo samo, če se pojavi kakšna dobra priložnost ala Tevez lani pozimi, ne verjamem pa, da ga misli Galliani pripeljat za vsako ceno (zato tudi tisti 31.8.)

Osebno bi še najrajši vidu da se ne kupi nič in se začne s projektom izgradnje stadiona, ki bo s čistim računom dosti bolj izvedljiv kot pa s stalnim minusom. Nej se klub najprej potegne iz dreka, pole bodo prišle tudi investicije od Berlusce in koga drugega.
Alberto Paloschi
Član Kluba navijačev

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Prestopi

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov