Napisal/-a smoljo dne 18. jul 2012 11:21
Nevem, če je Galliani slep, ali pa se gre zgolj za fetiš Berlusce na napadalce. Zakaj bomo pripeljal šampiona v napadu, če pa je več kot jasno, da rabimo WC igralca na sredini igrišča. Pa ne da bi pizdil ali kar koli, seveda mi bo ql ko (če) pride neko veliko ime v napadu, toda veliko bolj bi takšno ime potrebovali v vezi, kjer smo najbolj tanki. Nujno potrebujemo organizatorja igra, toda govora je v zadnjih dneh večinoma o napadalcu in obrambnem.
Plus tega na kura* mi gre, da Galliani takoj pove, čas je do 31. avgusta bla bla. Daj ne zajebavi se, pripelji igralca čimprej, da se uigra z ekipo in konc. To čakanje na konc mercata mi gre že pošteno na živce. Namesto, da imamo čas, da se igralec pripravi se jajcamo za tistih par evro do konca. O tem, ko je povedal, da Robinha ne bo prodal, lahko povem le "adijo, Robihno". Te njegove laži in bla bla, že točno vemo kako delujejo. Mal mu bo probal zvišat ceno, če ne bo šlo, ga bo prodal za najboljš kar gre. Tud Cassano je začel sikat, tako da se počasi sesedamo sami vase.
Na drugi strani se govori, da naj bi bil WC v napadu Tevez, ok. Ampak potem ostanemo brez igralca v igri z glavo. Berbatov, ok je star 31 let in nima za seboj ravno neke blesteče sezone, bi bil več kot idealen za menjavo, plus tega, dobil bi ga za 5 miljonov. Ok, če res gradimo na ekipi za prihodnost, pol ga ne rabimo, pa raje vidim, da pripeljemo Destra na primer. V kolikor pa si slednjega ne bomo mogli prevoščit, oziroma bo ta odšel v Romo, pa je Berba za naslednji 2 sezoni lahko rešitev iz klopi. Da bi bil starter za vsako ceno, pol naj gnili še naprej v Manchestru.
Glede branilcev imam neko mešano mnenje. Glede Rolanda berem zelo različne stvari. Nekateri pišejo, da se lahko razvije v enega izmed najboljših, velika večina pa je takih, ki ga imajo za povprečnega branilca in nič več kot to. Veliko boljšega je napisanega o tem TAsci-ju pa tudi o Dedeju, tako da tukaj preferiram enega od njiju. Nevem zakaj nekateri še vedno vpletajo Didaca v razne transfere. Tip je mlad, za seboj ima dobro sezono in mislim, da je fer, da se mu da priložnost. Slabše od Antoninija in Mesbaha verjetno ne more bit.
Dejstvo je, da smo s prodajo Ibre in Silve izgubil veliko, po drugi strani pa nam to daje priložnost za pravo revolucijo, potem ko so se tudi senatorji poslovil. Nevem, sam sem besen predvsem zaradi prodaje Silve, toda life goes on - ni važno kaj piše na hrbu, važen je grb na srcu in to je to. Nekje berem, da naj bi keš od prodaje Silve (42 mio) porabil v celoti za okrepitve. Zdaj, če bi to bilo res, potem se s tem kešom nekaj da nardit in pripeljat recimo 3 dobre igralce. Bomo videli, pustimo se preseneti.