Mercato 2012

Splošna debata o prestopih igralcev v Milan.

Re: Mercato 2012

OdgovorNapisal/-a costacurta dne 18. jul 2012 13:51

Kaj pa Poli , nekaj se piše da smo zainteresirani za njega , to bi bla bomba da se mu vtrga pr nas ala Pirlo varianta .....meni bi zmagali če bi se zdaj stegnli za Armerom ........ možnosti za Đeka kao 70 % :D .......... Berbatov se mi tudi ne zdi slaba ideja , tip je redno zabijal, če jele dobil priliko ......
Uporabniški avatar
costacurta
Kapetan Milana

OdgovorNapisal/-a Alberto Paloschi dne 18. jul 2012 14:26

Jst bi pripeljal Ogbonno, Strootmana in Destra. Didac na levi bok in imamo dobro, mlado ekipo, ki se lahko komot bori za Serie A, če ne bo spet toliko poškodb kot lani. Sicer je res, da bi nas to znalo stat kar precej denarja, bi pa vsaj plače bile nizke, ker če pripeljemo Đeka smo spet približno na istem kot z Ibro.
Alberto Paloschi
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a svetec17 dne 18. jul 2012 14:56

costacurta je napisal/-a:Kaj pa Poli , nekaj se piše da smo zainteresirani za njega , to bi bla bomba da se mu vtrga pr nas ala Pirlo varianta .....meni bi zmagali če bi se zdaj stegnli za Armerom ........ možnosti za Đeka kao 70 % :D .......... Berbatov se mi tudi ne zdi slaba ideja , tip je redno zabijal, če jele dobil priliko ......

Armero je že skorajda član juventusa, za Polija pa se Milan še ni ogrel oz. še ni dal ponudbe, so pa dali napoli, fiorentina itd. Poli želi počakati na Milan/Juventus ker se želi maščevati Interju za nepriložnosti...
Uporabniški avatar
svetec17
Ljubljenec Rossonerov

Kraj: Markovci v Prekmurju (MILANO)

OdgovorNapisal/-a Penny dne 18. jul 2012 15:29

Jah za nekoga se bo v napadu potrebno skeširat. Galliani je reku, da pride campione in po moje ne bi govoril bedarij, če to ne bi bilo res. Se bo pa čakalo do zadnjega zato, ker v zadnjem tednu avgusta dobiš vsakega igralca še dodatno ceneje. Tudi jst bi valda raje prej, samo tako pač je. Meni se zdi idealna zamenjava za Ibro Džeko. Celotna ekipa bo po odhodu Ibre zaigrala veliko bolj sproščeno, največ pa v tem pogledu pričakujem ravno od Pata. Na forumu FMCR sem nekaj bral, da naj bi Pato dal ultimat, da odide on ali Ibra, ker pač z njim ni mogu sodelovat, podobno naj bi bilo še z nekaterimi v slačilnici... Kakorkoli, Pato bi se po mojem mnenju idealno ujel z Džekom in zato upam, da slednji pride v Milan.
Uporabniški avatar
Penny
Milan v krvi

OdgovorNapisal/-a buldog5 dne 18. jul 2012 15:34

Uporabniški avatar
buldog5
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a Lovro_7 dne 18. jul 2012 15:39

Lazje bo, igra je temeljila na Ibri in so nas zaceli citat. Baje se zanimamo za Gargana iz Napolija, dober igralec. E: evo Ibra ufikale, najdimo menjavo ;)
Uporabniški avatar
Lovro_7
Častni član foruma

OdgovorNapisal/-a inferno1984 dne 18. jul 2012 15:43

Baje bi se naj zanimali za Leonarda Damiaa! Ker baje so danes v milanu ujeli njegovega agenta. Ve kaj kdo o tem ali so to spet samo buče?
Ker mislim da bi lahko bil vredu nakupa . Sicer je cena baje 20- 25M€ samo je pa mlad in nakupa za prihodnost!
Uporabniški avatar
inferno1984
Član prve Milanove ekipe

OdgovorNapisal/-a Maldini_<3 dne 18. jul 2012 15:47

Ibra lihkar na konferenci povedal, da ni noben pri Milanu vplival na njegov odhod in da je bila to njegova odločitev. Sicer pa, da bo večno hvaležen Milanu, ker mu je vrnil nasmeh. Nič ni rekel negativnega o klubu in obdobju, ki ga je preživel pri Rossonerih.
Uporabniški avatar
Maldini_<3
Milan v krvi

OdgovorNapisal/-a Sloma27 dne 18. jul 2012 16:05

Maldini_<3 je napisal/-a:Ibra lihkar na konferenci povedal, da ni noben pri Milanu vplival na njegov odhod in da je bila to njegova odločitev. Sicer pa, da bo večno hvaležen Milanu, ker mu je vrnil nasmeh. Nič ni rekel negativnega o klubu in obdobju, ki ga je preživel pri Rossonerih.

Normalno da ni nic reku negativnega...kateri igralec pa je reku kej proti svojim bivsim dejodajalcem ??
Že tisti klic Gallianiju je bil dober vir kdo se je hotu koga znebit ne....to je reku samo zato da bi umirili navijače....

Me zanima kolko letnih ustopnic so prodali do zdej...ali bomo naslednjo sezono gledali prazen San Siro ??
Uporabniški avatar
Sloma27
Član Kluba navijačev

Kraj: PIRAN

OdgovorNapisal/-a Alberto Paloschi dne 18. jul 2012 16:18

Jst se spomnim enga igralca, k je pršu par let nazaj v Milan in je mel dosti za povedat čez Barcelono. Se pa ne spomnim kdo točno je bil, se mi zdi da je bil en Šved, ma nism prou siguren.

No v glavenm Ibra je povsem drugi tip igralca, ni šans da bi on naredil kaj takega, se strinjam. Berlusconi laže.
Alberto Paloschi
Član Kluba navijačev

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Prestopi

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost