Mercato 2012

Splošna debata o prestopih igralcev v Milan.

Re: Mercato 2012

OdgovorNapisal/-a apnenc dne 18. jul 2012 11:35

+9999
za stadion. To hočmo!!
+1 za lewandovskega. Odličen moderni napadalec. Zna vse z nogo, glavo, kolenom... :)
apnenc
Zvezdnik Primavere

OdgovorNapisal/-a kleemeen dne 18. jul 2012 12:34

a mi lahko nekdo pojasne dejstvo da če se gradi ekipa za prihodnost zakaj se naši na usak način hočejo znebiti didaca? fant je mlad, eden najperspektivnejših LB v evropi, mi ga pa ponujamo in tlačimo v vsak prestop? logika? :tmi:
kleemeen
Kapetan Milana

OdgovorNapisal/-a Tadej dne 18. jul 2012 12:44

Alberto Paloschi je napisal/-a:To da bo šlo 40mio za okrepitve je bullshit, po mojem ni šans, da se toliko zapravi. Zadnjič sem bral na FMCR in smo zdej s temi prodajami in pokrivanjem minusa od leta 2011 šele na (malo negativni) nuli, tako da denaraj ni na tone, Galliani pa tudi ne misli preplačevat igralcev.

Letos si jaz dosti ne bi obetal, par mladih obetavnih igralcev bo sigruno prišlo, zvezdnika pa se bo kuplo samo, če se pojavi kakšna dobra priložnost ala Tevez lani pozimi, ne verjamem pa, da ga misli Galliani pripeljat za vsako ceno (zato tudi tisti 31.8.)

Osebno bi še najrajši vidu da se ne kupi nič in se začne s projektom izgradnje stadiona, ki bo s čistim računom dosti bolj izvedljiv kot pa s stalnim minusom. Nej se klub najprej potegne iz dreka, pole bodo prišle tudi investicije od Berlusce in koga drugega.

Nekaj se mora pripeljat,da ne bomo v totalnem kurcu,da bomo konkurenčni v italiji.Ampak kupii res nekaj kar se splača,torej igralca okoli 25 let,ki ima normalno plačo.V mislih imama džeka in dedeja. Džeka bi se dalo dobit na posojo,drugo leto pa odkupit.

V roku 2 - 3 let bi se moralo poznat pri financah,glede na znižanje plač. In posledično bi se lahko začeli pogovarjat o odkupu stadiona,v tem trenutku je to nemogoče pričakovat.

:bandiera:
Tadej
Silvio Berlusconi

Kraj: Slovenska Bistrica

OdgovorNapisal/-a Tadej dne 18. jul 2012 12:46

Pa še nekaj, ni treba pisat o vsakem špekuliranju, ampak tisto kar se res dogaja.

Hvala!
Tadej
Silvio Berlusconi

OdgovorNapisal/-a Alberto Paloschi dne 18. jul 2012 12:52

kleemeen je napisal/-a:a mi lahko nekdo pojasne dejstvo da če se gradi ekipa za prihodnost zakaj se naši na usak način hočejo znebiti didaca? fant je mlad, eden najperspektivnejših LB v evropi, mi ga pa ponujamo in tlačimo v vsak prestop? logika? :tmi:
Kam ga hočemo prodat, v kateri prestop ga tlačimo?

Nekaj se mora pripeljat,da ne bomo v totalnem kurcu,da bomo konkurenčni v italiji.Ampak kupii res nekaj kar se splača,torej igralca okoli 25 let,ki ima normalno plačo.V mislih imama džeka in dedeja. Džeka bi se dalo dobit na posojo,drugo leto pa odkupit.

V roku 2 - 3 let bi se moralo poznat pri financah,glede na znižanje plač. In posledično bi se lahko začeli pogovarjat o odkupu stadiona,v tem trenutku je to nemogoče pričakovat.
Đeko nima niti približno normalne plače, mislim da tm čez 8M na sezono.
Alberto Paloschi
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a Tadej dne 18. jul 2012 12:54

Prepričan sem,da bi si lahko c cityem razdelili plačo,če bi prišlo do posoje in tudi potem če bi ga odkupli,mislim,da bi pristal na 6M na sezono.
Tadej
Silvio Berlusconi

OdgovorNapisal/-a buldog5 dne 18. jul 2012 13:02

Alberto Paloschi je napisal/-a:
kleemeen je napisal/-a:a mi lahko nekdo pojasne dejstvo da če se gradi ekipa za prihodnost zakaj se naši na usak način hočejo znebiti didaca? fant je mlad, eden najperspektivnejših LB v evropi, mi ga pa ponujamo in tlačimo v vsak prestop? logika? :tmi:
Kam ga hočemo prodat, v kateri prestop ga tlačimo?

Pomoje je imel v mislih ponudba 11mio€ +didac v zameno za rolanda. Nevem morda je blo to
Uporabniški avatar
buldog5
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a costacurta dne 18. jul 2012 13:21

Mene ne skrbi tolko sredina kot pa obramba , še bolj pa me skrbi , ker se jasno ne pove ciljev za naslednjih par sezon , ker tu več ne veš kaj bo in kaj ne , lepo so piskali Ibra nikamor , Thiago nikamor , konec čist drgačen , moja pričakovanja za nasledjo sezono so res minimalna , prestopni rok glede prihodov je zadovoljiv , zgleda pa, da prihajajo malo drugačni časi za naš klub, ne glede na vse pa valda Forza Milan
Uporabniški avatar
costacurta
Kapetan Milana

OdgovorNapisal/-a Alberto Paloschi dne 18. jul 2012 13:24

Tadej je napisal/-a:Prepričan sem,da bi si lahko c cityem razdelili plačo,če bi prišlo do posoje in tudi potem če bi ga odkupli,mislim,da bi pristal na 6M na sezono.

Ni šans, zakaj bi City plačeval, da igra za nas? Če niso hotli tega narest s Tevezom, ki je bil izven ekipe, tudi za Đeka ne bomo dobili takega popusta.
Alberto Paloschi
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a Maldini_<3 dne 18. jul 2012 13:43

No pa je ekipa izgubila še edina prava zvezdnika..ah ja, nič dobrega se ne obeta, čakamo na boljše čase.

Sicer pa bi se mi zdel Berba dober nakup, če se gre neko racionalizacijo. Mislim, da je dober napadalec, ki pa se pri Unitedu preprosto ni ujel, baje pa mu je tudi Milan všeč. Edini problem je njegova starost. Obramba mi trenutno izgleda resnično slabo, tako da pričakujem, da bodo tukej naredili kakšen premik na tržnici. Sredina pa tudi ni v dosti boljšem stanju, kakšen kvaliteten vezist bi bil več kot dobrodošel, pa ne defenzivec. Imam občutek, da bo na koncu Kaká nekako pristal tukaj.
Uporabniški avatar
Maldini_<3
Milan v krvi

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Prestopi

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost