za stadion. To hočmo!!
+1 za lewandovskega. Odličen moderni napadalec. Zna vse z nogo, glavo, kolenom...
Alberto Paloschi je napisal/-a:To da bo šlo 40mio za okrepitve je bullshit, po mojem ni šans, da se toliko zapravi. Zadnjič sem bral na FMCR in smo zdej s temi prodajami in pokrivanjem minusa od leta 2011 šele na (malo negativni) nuli, tako da denaraj ni na tone, Galliani pa tudi ne misli preplačevat igralcev.
Letos si jaz dosti ne bi obetal, par mladih obetavnih igralcev bo sigruno prišlo, zvezdnika pa se bo kuplo samo, če se pojavi kakšna dobra priložnost ala Tevez lani pozimi, ne verjamem pa, da ga misli Galliani pripeljat za vsako ceno (zato tudi tisti 31.8.)
Osebno bi še najrajši vidu da se ne kupi nič in se začne s projektom izgradnje stadiona, ki bo s čistim računom dosti bolj izvedljiv kot pa s stalnim minusom. Nej se klub najprej potegne iz dreka, pole bodo prišle tudi investicije od Berlusce in koga drugega.

Kam ga hočemo prodat, v kateri prestop ga tlačimo?kleemeen je napisal/-a:a mi lahko nekdo pojasne dejstvo da če se gradi ekipa za prihodnost zakaj se naši na usak način hočejo znebiti didaca? fant je mlad, eden najperspektivnejših LB v evropi, mi ga pa ponujamo in tlačimo v vsak prestop? logika?
Đeko nima niti približno normalne plače, mislim da tm čez 8M na sezono.Nekaj se mora pripeljat,da ne bomo v totalnem kurcu,da bomo konkurenčni v italiji.Ampak kupii res nekaj kar se splača,torej igralca okoli 25 let,ki ima normalno plačo.V mislih imama džeka in dedeja. Džeka bi se dalo dobit na posojo,drugo leto pa odkupit.
V roku 2 - 3 let bi se moralo poznat pri financah,glede na znižanje plač. In posledično bi se lahko začeli pogovarjat o odkupu stadiona,v tem trenutku je to nemogoče pričakovat.
Alberto Paloschi je napisal/-a:Kam ga hočemo prodat, v kateri prestop ga tlačimo?kleemeen je napisal/-a:a mi lahko nekdo pojasne dejstvo da če se gradi ekipa za prihodnost zakaj se naši na usak način hočejo znebiti didaca? fant je mlad, eden najperspektivnejših LB v evropi, mi ga pa ponujamo in tlačimo v vsak prestop? logika?
Tadej je napisal/-a:Prepričan sem,da bi si lahko c cityem razdelili plačo,če bi prišlo do posoje in tudi potem če bi ga odkupli,mislim,da bi pristal na 6M na sezono.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost