Penny je napisal/-a:Dvomiš zato, ker nimaš pojma. Govori se o dveh možnostih. Ena je, da se ga vzame za 16 milijonov in se jih odplačuje 4 leta, na leto pa bi Kaka dobival 5 milijonov. Druga pa je, da se ga vzame na dvoletno posojo zastonj, z obvezo, da ga 2014 kupimo za 10-12 milijonov. Kaka je marketinška poteza in hvalabogu da je. Ubijemo dve muhi na en mah. Prodaja dresov bo poskočila, ljudje se bodo vrnili na stadion, poleg tega pa dobimo igralca, ki ga v tem trenutku krvavo potrebujemo. In koga Galliani in Berlusconi prinašata okoli? Mogoče samo ostale klube, ker jih vedno tik pred dvanajsto (beri zadnje dni mercata) peljeta scat. Samo poglej zadnje nakupe. Recimo Ibra. Iz Interja v Barco prestopi za 50 milijonov + Eto'o, mi ga naslednje leto vzamemo na zastonj posojo za leto dni plus 3 x po osem milijonov. Cassana smo vzeli Sampdorii za 1,6 milijonov, 1,6 milijonov pa je Sampdoria sama plačala Realu. Montoliva smo vzeli zastonj, Nocerina za kilo banan. To so taki nategi, da glava boli. Ampak ravno zaradi takih, kot si ti, si mogoče Milan tega niti ne zasluži. Namesto da bi folk v "težkih" časih (ki se po koncu mercata sploh ne bodo izkazali za tako težke, ker bomo meli izredno lepo ekipco) pokazu ljubezen do kluba in drl na stadion (če bi bilo proti Sampdorii recimo 60.000 ljudi, dam glavo, da ne bi izgubili), nekateri še vrnejo sezonske vstopnice. Kot da se niso ničesar naučili v preteklih letih. Res mamo veliko smrdljivih naviječev, kar me zelo moti, samo kar je, je. Poglejte samo za vzor Borussio Dortmund, kolko časa je životarla, ampak mela vedno, ampak vedno, razprodan stadion. To je ljubezen do kluba. Večina že tle na forumu pa ni zadovoljna z ničemer. Še če bi Messi pršu, bi se sigurno našli pametnjakoviči, kako je to slab biznis. Mah... Prepričvat prepričane itak nima smisla...
Tadej je napisal/-a: Te navijače, ki ti kličeš smrdljivci, hvalabogu, da so, en mora dat signal vodstvu, da tak ne gre naprej, če ti pa paše podpirat tak milan, brez vizije za prihodnost, izvoli, ti ne branim, ampak jaz pač nisem takšen, da bi v nekaj slepo verjel, sem realist.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost