Mercato 2012

Splošna debata o prestopih igralcev v Milan.

Re: Mercato 2012

OdgovorNapisal/-a smoljo dne 30. avg 2012 14:12

capcap je napisal/-a:Pri fuzbalu sicer ne, pri košarki pa brez problema.

Tle za basket te pa jaz izzivam ob prvi priliki ;) :D
Uporabniški avatar
smoljo
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a Tadej dne 30. avg 2012 14:30

hehe, ni keša...to bi že lahko študirali leta 2007, po osvojitvi LP, ko so držali igralce s plačo 100k in čakali da se pogodbe iztečejo, namesto da bi jih prodalo, pa čeprav za majhen denar, pa če bi za vsakega iztržli miljonček, bi to pri 10 igralcih navrglo 10M. Se sploh zavedate, kolko keša bi se prišparalo, če ne bi plačevali teh odsluženih igralcev ala zambrotta, seedorf...
očitno ne.
Tadej
Silvio Berlusconi

Kraj: Slovenska Bistrica

OdgovorNapisal/-a milek87 dne 30. avg 2012 14:34

Tud če bi pri fuzbalu bi me težko, ne rečem da me nebi ampak hudičevo težko. Za basket me vrjetno lahko oz te fauliram iz prve ;) :tmi:
Uporabniški avatar
milek87
Milanov direktor

OdgovorNapisal/-a Maldini_<3 dne 30. avg 2012 14:36

Bojan je na tiskovni konferenci povedal, da je vzel številko 22.....Kaká? =)

Sicer pa resnično upam, da se izpelje prestop De Jonga. Tako se bo Montolivo lahko pomaknil na desno oziroma levo in bo imel več svobode. Bilo bi idealno dobit še igralca kot je Kaká oziroma njega, ampak kar bo bo.
Uporabniški avatar
Maldini_<3
Milan v krvi

OdgovorNapisal/-a Tadej dne 30. avg 2012 14:45

De jong bi bila veliko bolj pomembna okrepitev kot kaka, ker rabimo igralca van bommel, montolivo bo igral malo bolj naprej, da bo imela veza še prepotrebne kreative.

Zelo mi je žal za tiste, ki vam je kaka še toliko bolj pri srcu, ampak DMC je res potreben, vseeno imejte upanje ;)
Tadej
Silvio Berlusconi

Kraj: Slovenska Bistrica

OdgovorNapisal/-a capcap dne 30. avg 2012 14:49

Tadej je napisal/-a:hehe, ni keša...to bi že lahko študirali leta 2007, po osvojitvi LP, ko so držali igralce s plačo 100k in čakali da se pogodbe iztečejo, namesto da bi jih prodalo, pa čeprav za majhen denar, pa če bi za vsakega iztržli miljonček, bi to pri 10 igralcih navrglo 10M. Se sploh zavedate, kolko keša bi se prišparalo, če ne bi plačevali teh odsluženih igralcev ala zambrotta, seedorf...
očitno ne.

sej to je jasno že sto let da so zajebali po 2007. Ne vem kaj je to težkega to sprejet. Use so preplačali in potem se je to vleklo, tu je bila tudi težava. Ko kaj osvojiš je težko prodati najboljše igralce in naši tega pač niso naredili. Ti si sedaj vrhunski GENERAL in točno veš kje so zgrešili in kje ne. Škoda da se nisi z njimi posvetoval že 5 let nazaj.

PONAVLJAM: VSEM JE JASNO DA JE UPRAVA ZAJEBALA, VSEM. TUDI UPRAVI SAMI JE TO JASNO. Čas je ŽE, da se vsi s tem sprijaznite.

smoljo je napisal/-a:
capcap je napisal/-a:Pri fuzbalu sicer ne, pri košarki pa brez problema.

Tle za basket te pa jaz izzivam ob prvi priliki ;) :D

Eh, pr tebi je pizdarja, da ne pridem do žoge ;)
Uporabniški avatar
capcap
Milan v krvi

Kraj: Wajdušna

OdgovorNapisal/-a taura dne 30. avg 2012 15:23

Ah dejmo se nehat kregat :D
kot zanimivost, to je bilo prej na uradni strani Milana na Twitterju, ampak so status izbrisali čez nekaj časa..
Slika
Uporabniški avatar
taura
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a JaJeC313 dne 30. avg 2012 15:32

naj pa bi bilo z De Jongom vse dogovorjeno pa tudi s kluboma kjer bi naj škripalo, tak da bo De Jong jutri zjutraj v Milanu kot novi član!
Uporabniški avatar
JaJeC313
Član prve Milanove ekipe

Kraj: Turnišče

OdgovorNapisal/-a capcap dne 30. avg 2012 15:34

ja Braida naj bi v Manchestru zaključil prestop. Sedaj teče pogovor še o standardnih bonusih. Baje da je De Jong Manciniju dejal, da hoče samo Milan. Danes zvečer oz. jutri zjutraj bo že v Milanu.
Uporabniški avatar
capcap
Milan v krvi

Kraj: Wajdušna

OdgovorNapisal/-a taura dne 30. avg 2012 15:37

Ja edina dva resnejša kandidata ki se zanimata za De Jonga smo mi in Inter. Inter je ponudil Cityju Maicona, vendar so ponudbo zavrnili. Maicona so potem danes kupili z denarjem tako da v igri ostaja le Milan. In De Jongu je Mancini letos ponudil podaljšanje pogodbe a je ta zavrnil tako da se ga mora City znebiti letos dokler je še kaj vreden ker drugo leto postane free agent. Tako da se mi zdi 99% da bo jutri že član rossonerov :)

[edit]
http://www.milanlive.it/2012/08/30/calc ... 6-milioni/
CALCIOMERCATO MILAN – Si sarebbe clamorosamente riaperta la trattativa per riportare Kakà al Milan. Secondo quanto raccolto da il Quotidiano.net, infatti, il patron Berlusconi avrebbe rotto gli indugi e come regalo a se stesso, ad Allegri e ai tifosi in subbuglio, avrebbe deciso di destinare 16 milioni di euro all’acquisto a titolo definitivo dell’ex numero 22 rossonero. La volontà dello stesso è nota a tutti e se il Milan accettasse l’acquisto alla fine l’operazione potrebbe concludersi con esito positivo. Novità sono attese in serata, quando, alle ore 18.00 si terranno i primi contatti fra Real e Milan in occasione del sorteggio dei gironi di Champions League.

Torej pogajanja s Kakajem so ponovno v teku, Berlusconi naj bi pripeljal Kakaja kot darilo "zase", pripravljen je plačati 16 milijonov..več bo znanega po 6 uri zvečer po žrebu lige prvakov.
Sicer pa če se ne motim, mislim da nam je Real še dolžan okoli 8 milijonov za prvoten prestop Kakaja iz Milana v Madrid?
Zadnjič spremenil taura, dne 30. avg 2012 15:48, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
taura
Član Kluba navijačev

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Prestopi

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost