Mercato 2012

Splošna debata o prestopih igralcev v Milan.

Re: Mercato 2012

OdgovorNapisal/-a MMeh dne 11. jun 2012 17:39

Pa tudi mislim, da če bi Silva zapustil milan, bi se za njegov podpis borili klubi, ki so sposobni osvajati lovorike na vseh frontah in igrajo v top treh ligah. V tem primeru pa upam, da je Thiago pri svojih 27 letih še dovolj ambiciozen, da si želi ostati v okolju, kjer mu je osvajanje lovorik omogočeno... Kar mu roko na srce(ne glede na bogate arabce) pri PSG-ju ne morejo zagotoviti...
MMeh
Milanov junior

OdgovorNapisal/-a taura dne 11. jun 2012 18:17

že res da vsi obljubljajo da se bo ekipo gradilo na Silvi in Ibri ampak nevem, v medijih se vedno več pojavlja "prestop" Thiaga.
Med drugim se je tudi tukaj že pojavila novica, kjer trdijo da je prestop že uraden
http://www.sportmediaset.mediaset.it/me ... atto.shtml

E' fatta per il trasferimento di Thiago Silva al Psg: trovano conferme le indiscrezioni avanzate dalla stampa francese. Il difensore brasiliano ha già chiamato qualche compagno del Milan per annunciare il suo addio. Il club rossonero incasserà 50 milioni di euro, per il giocatore pronto un contratto a 9 milioni a stagione, il doppio di quanto percepisce attualmente. Martedì sono in programma le visite mediche, mercoledì è prevista la firma.

Prestop Thiaga Silve v PSG je potrjen: Francoski mediji so govorice o prestopu potrdili. Brazilski branilec je že poklical nekatere igralce AC Milana ter jim povedal za svoj odhod. Rossoneri bodo prejeli 50 miljonov evrov za igralca, ki bo podpisal pogodbo vredno 9 milijonov na sezono, dvakrat toliko kot je trenutno prejemal. V torek naj bi imel zdravniški pregled nato pa v sredo podpisal pogodbo z novim klubom.
Uporabniški avatar
taura
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a ricardokaka dne 11. jun 2012 19:02

Jaz nevrajemem da bo berluskoni najbogatejši evropejec prodal najboljšega branilca na svetu, glede na to da bodo arabci najbrš kupili 25% deleža in bo precej denarja za okrepitve. Toda po drugi strani glede na pretekle izkušnje morda res Silva gre, da bo imel Silvio spet nekaj denarja več za Ruby in podobne!
Uporabniški avatar
ricardokaka
Član Kluba navijačev

Kraj: križe-gorenjska

OdgovorNapisal/-a Lovro_7 dne 11. jun 2012 20:06

Ni rečeno da bojo Arabci sploh kupili delež kluba!

E: Komu zdej verjet? Braida je vse zanikal, vse več pa se piše, da je v Parizu? Uglavnem, če se to zgodi bom razočaran, sploh zaradi izjav, da se bo ekipo gradilo okoli njega in Ibre.

E2: Baje so se ob 20.00 začela pogajanja, Galliani bodi pameten!
Uporabniški avatar
Lovro_7
Častni član foruma

OdgovorNapisal/-a JaJeC313 dne 11. jun 2012 20:31

silvo se bo prodalo za 50 miljonov, namesto njega pa bo prišel Dede :D
pa če je ta berlusconi normalen potem pa res no...
Uporabniški avatar
JaJeC313
Član prve Milanove ekipe

Kraj: Turnišče

OdgovorNapisal/-a al3n dne 11. jun 2012 20:33

Jaz se bom modro vzdržal komentarja zaenkrat ...
Uporabniški avatar
al3n
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a Lovro_7 dne 11. jun 2012 20:35

Vsaj samba se bo naprej plesala :worried: :worthy
Mah probam bit miren, kot al3n...

E: Psg je prekinil pogodbo z Brazilcem Cearo in s tem spraznil mesto za non eu igralca. Jaz sem obupal, priznam.
Uporabniški avatar
Lovro_7
Častni član foruma

OdgovorNapisal/-a stanesever dne 11. jun 2012 20:43

..milan je institucija, ki se ji lahko PSG samo klanja, prou na kurac mi grejo tej arabci, ki so se kr naenkrat odločil it igrat managerja v Evropi..thiago naj se odloči prov, baje mu je maldini po telefonu povedal, kaj to je :D ..arabci naj spizdijo še bolj pa naj spizdi leonardo, očitno se mu je milan precej zameril, da sedaj vsak prestopni rok drega v naše zaklade,(če uprava spusti thiaga, predlagam desant na via turati)..Forza MILAN!
stanesever
Milanov junior

OdgovorNapisal/-a smoljo dne 11. jun 2012 20:55

Če res prodamo Silvo, pol dobro vemo kaj to pomeni - tudi odhod Ibre.

Brez njiju pa roko na srce, se bomo drugo leto borili pol za 5. mesto in naša stalnica bo igranje v Ligi Europa. Nevem, če sta Berlusca in Galliani totalno retardirana ali kaj je to? Ni mi jasno. Na ku*ac mi gre Berlusca, ker noče prodati delež Milana, po drugi strani pa nimamo keša za okrepitve. Fuck off!!

Berem na angleškem forumu, da naj bi sedaj že Barbara začela prosit fotra naj da nek keš itd.
Uporabniški avatar
smoljo
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a Penny dne 11. jun 2012 20:56

Evo zdej je še Milan Channel potrdil, da so pogajanja v teku. Milan naj bi dobil med 45 in 50 milijonov, Thiago pa na leto 12 milijonov. Res se mu ne more zamert, če se bo odloču za odhod v PSG...
Uporabniški avatar
Penny
Milan v krvi

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Prestopi

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov