Mercato 2012

Splošna debata o prestopih igralcev v Milan.

Re: Mercato 2012

OdgovorNapisal/-a taura dne 11. jun 2012 21:24

JaJeC313 je napisal/-a:silvo se bo prodalo za 50 miljonov, namesto njega pa bo prišel Dede :D
pa če je ta berlusconi normalen potem pa res no...

Sej po pravici povedano Dede je zelo perspektiven igralec, podoben Silvi..trenutno med top branilci v Braziliji tako da nakup ravno nebi bil slab ampak vseeno...odhod Silve, to ni res. Veš kakšna naveza bi bila Silva+Dede...uffff :/ Resnično upam da se zgodi kak čudež in da Silva ostane.
Nevem kaj je z Berlusconijem & co., prodajat take igralce in kupovat neke "kvazi" igralce ala Mesbah..in to se ni prvič zgodilo, na enak način smo oddali Shevo, Kakaja, sedaj Silvo...
Drugo leto pa res, boljše da igramo v Ligi Europa (v primeru da odideta Silva in Ibra) ker v Ligi Prvakov nimamo kaj iskat...
Uporabniški avatar
taura
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a Lovro_7 dne 11. jun 2012 21:27

Pizda, počutim se ko najhujši emo. Fak koliko emocij...
Uporabniški avatar
Lovro_7
Častni član foruma

OdgovorNapisal/-a Penny dne 11. jun 2012 21:37

Vasco da Gama hoče za Dedeja 18 milijonov, pogovori z njimi potekajo, medtem ko bodo naši poskušal prepričat Nesto, naj podaljša še za eno sezono. Res smo patetični.

Milan enostavno ni več pravi Milan. S prodajo Thiaga bomo vsem šejkom dali vedet, da nam lahko poberejo vsakega malo boljšega igralca. Vse skupaj me je res minilo... In pol bom mogu spet poslušat debilne izgovore Gallianija, ki je pri vsem tem najmanj kriv, ampak vseeno... Enostavno Milan ni več top klub... Smo med najboljšimi desetimi, petnajstimi v Evropi, ma ne več v sami špici in to res boli :'(
Uporabniški avatar
Penny
Milan v krvi

OdgovorNapisal/-a Lovro_7 dne 11. jun 2012 21:39

Penny koliko je možnosti da Thiago o Monstro ostane!? :worried:

E: “Before going on international duty with Brazil, I spoke to Galliani. He made me feel important and told me to relax on my future. I am perfectly relaxed.
Ta izjava Silve me res boli, pa ne z tem, Galliani je krivec sedaj, pika!
Zadnjič spremenil Lovro_7, dne 11. jun 2012 21:41, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Lovro_7
Častni član foruma

OdgovorNapisal/-a smoljo dne 11. jun 2012 21:41

Penny je napisal/-a:Vasco da Gama hoče za Dedeja 18 milijonov, pogovori z njimi potekajo, medtem ko bodo naši poskušal prepričat Nesto, naj podaljša še za eno sezono. Res smo patetični.

Milan enostavno ni več pravi Milan. S prodajo Thiaga bomo vsem šejkom dali vedet, da nam lahko poberejo vsakega malo boljšega igralca. Vse skupaj me je res minilo... In pol bom mogu spet poslušat debilne izgovore Gallianija, ki je pri vsem tem najmanj kriv, ampak vseeno... Enostavno Milan ni več top klub... Smo med najboljšimi desetimi, petnajstimi v Evropi, ma ne več v sami špici in to res boli :'(

Točno to.. Jasen signal smo poslal, da nismo več ambiciozni in to res boli. Tudi sam berem stvari, ki si jih napisal in nevem, žalostno je to.. Naš Milan počasi pada v sivo povprečje. Morda pretiravam, toda trenutno sem res užaloščen..
Uporabniški avatar
smoljo
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a taura dne 11. jun 2012 21:44

Neverjetno res..po pravici povedano si resnično želim da prodamo del kluba za tistih 500M ali koliko je bilo obljubljenih...potem bodo po vsej verjetnosti tudi problemi z odhodi igralcev rešeni
Uporabniški avatar
taura
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a capcap dne 11. jun 2012 21:46

Jaz nevem če Thiago ostane, pomoje že res preveč pišejo, da bi ostal... Moti me da gre....jaz razumem, da je ekonomija na dnu in da je 50 mil ogromno za branilca... pole je tu še plača thiaga, pomoje mu ne bo težko zamenjat sredne... kmalu bi tudi nas vprašal za podobno plačo, a tako ne gre več naprej. Mogoče bi bila rešitev prodaja arabcem, sam tudi tevi ne bodo imeli večno denarja in spet bi bile pa kasneje težave. S prodajo Sheve in Kakaja po mojem mnenju nismo falili, čeprav sem bil proti ob prodaji, sam za thiaga pa nevem kaj naj rečem. Ima da okrepijo s tem denarjem kader, ne pa da spet "krpajo" dolgove!
Uporabniški avatar
capcap
Milan v krvi

Kraj: Wajdušna

OdgovorNapisal/-a inferno1984 dne 11. jun 2012 21:52

Saj to bo spet problem ja , da dnar nebo sel za okrepitve! Saj je vedno tako da igralci pridejo in grejo samo prinas pa vsako leto skor prodamo najjačega igralca kupimo pa kar neki in upamo, da bo eksplodiral! Pred parimi leti bi igralci naredili vse da bi si kdaj oblekli sveti dres milana z temi prodajami najboljših igralcev pa še si samo kvarimo ugled!
Upam na jaboljše!!! :salmilan:
Uporabniški avatar
inferno1984
Član prve Milanove ekipe

OdgovorNapisal/-a cuore_rossonero dne 11. jun 2012 21:59

capcap je napisal/-a:Jaz nevem če Thiago ostane, pomoje že res preveč pišejo, da bi ostal... Moti me da gre....jaz razumem, da je ekonomija na dnu in da je 50 mil ogromno za branilca... pole je tu še plača thiaga, pomoje mu ne bo težko zamenjat sredne... kmalu bi tudi nas vprašal za podobno plačo, a tako ne gre več naprej. Mogoče bi bila rešitev prodaja arabcem, sam tudi tevi ne bodo imeli večno denarja in spet bi bile pa kasneje težave. S prodajo Sheve in Kakaja po mojem mnenju nismo falili, čeprav sem bil proti ob prodaji, sam za thiaga pa nevem kaj naj rečem. Ima da okrepijo s tem denarjem kader, ne pa da spet "krpajo" dolgove!

Anej, sej veš... denar od prodaj igralcev je vedno šel za krpanje fiančnih lukenj... bojim se, da bo tudi letos tako...
Uporabniški avatar
cuore_rossonero
Milanov trener

Kraj: Sežana

OdgovorNapisal/-a al3n dne 11. jun 2012 22:01

A ni silvio pokril teh 67 mil. kaj je bilo zgube ?
Uporabniški avatar
al3n
Član Kluba navijačev

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Prestopi

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost