Mercato 2012

Splošna debata o prestopih igralcev v Milan.

Re: Mercato 2012

OdgovorNapisal/-a capcap dne 11. jun 2012 22:07

Jaz še vedno upam, da bo Silvio na koncu rekel ne in se samo igra z nami, ker hoče izpast car (mislim da so letos volitve).
Drugače če pa bo prodaja sem siguren da imajo nekakšen plan... Mogoče ne bo takšne kvalitete v obrambi na štoperjih, bomo pa bolj usklajena ekipa. Brez plana si takšnih prodaj pač ne morejo privoščiti, ker drugače bo res bombardiranje na via turati.
Uporabniški avatar
capcap
Milan v krvi

Kraj: Wajdušna

OdgovorNapisal/-a domenh88 dne 11. jun 2012 22:14

js tud še vedno upam da je vse skupaj sam neko nategovanje, čeprov se res nekam veliko piše o vsem skupaj.... v glavnem dokler ni uradno, je silva še vedno naš in upam da tako tud ostane, ker drugače se pa res že prodaja ugled kluba
Uporabniški avatar
domenh88
Častni član foruma

Kraj: Tržič

OdgovorNapisal/-a smoljo dne 11. jun 2012 22:15

capcap je napisal/-a:Jaz nevem če Thiago ostane, pomoje že res preveč pišejo, da bi ostal... Moti me da gre....jaz razumem, da je ekonomija na dnu in da je 50 mil ogromno za branilca... pole je tu še plača thiaga, pomoje mu ne bo težko zamenjat sredne... kmalu bi tudi nas vprašal za podobno plačo, a tako ne gre več naprej. Mogoče bi bila rešitev prodaja arabcem, sam tudi tevi ne bodo imeli večno denarja in spet bi bile pa kasneje težave. S prodajo Sheve in Kakaja po mojem mnenju nismo falili, čeprav sem bil proti ob prodaji, sam za thiaga pa nevem kaj naj rečem. Ima da okrepijo s tem denarjem kader, ne pa da spet "krpajo" dolgove!

Nekaj se je govorilo, da je Berlusca kao pokril dolg, kako bomo pol zdaj s Thiagom balance the books? Ima, da gre keš za okrepitve pa konc.. Drugače pa kar si napisal, se vse strinjam s tabo.
Uporabniški avatar
smoljo
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a buldog5 dne 11. jun 2012 22:18

Ja naj bi pokril sam kdo ve koliko ma pa zanazaj.Dobiu bo 50M 10 jih bo dau pa za nakupe, ostalo pa gre kamr gre. Nevem kaj jim ni jasnu skorej vsako leto gredo prodajat top igralce jaooo. Kaj zdej bo najbolši branilski par naveza Mexses-Bonera? Me prav zanima kako bo ibra odreagirou. Ja nč še Boatenga pa Pata prodat de bo dnar ne. Idioti.....
Uporabniški avatar
buldog5
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a taura dne 11. jun 2012 22:23

Za Pata sem siguren da bo ostal, tudi zaradi Barbare. Kar se tiče pa Boatenga, se res pojavljajo govorice da ga želijo v Manchester Unitedu. Ma že s prodajo Silve smo si naredili dovolj škode, upam da res ne odide še kdo..in glede Ibre srčno upam da ostane ker nevem kdo nam bo potem zabijal gole
Uporabniški avatar
taura
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a Maldini_<3 dne 11. jun 2012 22:26

Ne morem verjet kaj se dogaja...

Izgovori bodo spet stalnica, ni denarja, italijanska liga ne more konkurirati (ostale ekipe se bodo čudežno okrepile?), imamo zadosti dobro ekipo, we are fine as we are..bla bla. In kam bo šel spet denar? Nove konkretne okrepitve? Ne, ista zgodba kot pri Shevi in Kakaju, nč ne bomo vidli od tega. Zamenjava za Thiaga bo Acerbi :rofl: :rofl: .. Ibra pa tut ne bo več dolgo tukaj vztrajal in pol nas čaka borba za 5. mesto. Kam smo padli...vse težje prenašam razprodajanje ugleda takšnega kluba kot je Milan.

Že tako je obramba nikakva s takimi boki kot jih imamo(kupilo se itak ne bo nobenega) in zdej še brez Thiaga..katastrofa.
Uporabniški avatar
Maldini_<3
Milan v krvi

OdgovorNapisal/-a Lovro_7 dne 11. jun 2012 22:48

Kaj je zdej smo totalno obupali že, karkoli novega?
Uporabniški avatar
Lovro_7
Častni član foruma

OdgovorNapisal/-a Crudeli dne 11. jun 2012 22:52

Se že išče alternative. Dedeja bo malo zakomplicirano dobit, ker ga hoče predsednik Vasce zadržat do decembra.. milannews
Uporabniški avatar
Crudeli
Administratorji strani

OdgovorNapisal/-a svetec17 dne 11. jun 2012 22:53

Mene tudi zanima to, ker povsod se piše da je Milan do grla zadolžen klub in da želijo poravnati nastale dolgove. 2 mesca nazaj je blo rečeno da milan ni več v dolgovih. tega sedaj res ne razumem
Uporabniški avatar
svetec17
Ljubljenec Rossonerov

Kraj: Markovci v Prekmurju (MILANO)

OdgovorNapisal/-a AlexandrePato dne 11. jun 2012 22:58

Mi navadni smrtniki nimamo in nikoli ne bomo imeli pojma, kaj se dejansko dogaja v klubu, ker noben ne bo tega povedal, še najmanj pa Galliani. Vem, da je težko ob teh odhodih, vendar sem se sam že sprijaznil s tem, ker sem se preveč sekiral, ko sta odšla Sheva in Kaká in ne mislim iti še enkrat skozi. Milan se je vedno vrnil in tudi tokrat se bo, s Silvo ali brez njega, naslednje leto ali čez deset let ...
AlexandrePato
Član Kluba navijačev

Kraj: Prekmurje

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Prestopi

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost