Tako nekako kot je napisal Nejck. In ne dvomit preveč v naše vodilne za mercato, vam priimek Nocerino naredi kakšen ding v glavi? Nestojmo takoj kritizirat igralca, naj se dokaže in s tem sam sebi podaljša ostanek tle pr nas. Če ne pa, na koncu sezone čau in gremo dalje. Kot je napisal Penny, v pravi formi in z motivacijo je bil glavni na sredini. In ja vem, vroča kri itd... Kot so jo imeli Gattuso, Flamini, Ibrahimovič itd... pa še vedno so nam prinašali zmage in naslove enkrat ko so se umirili.
Zdej se pa vi umirte in dejte možakarju šanso. "Ja ampak stric Desperado, zakaj mi pobiramo izmečke drugih ko pa niti Inter ga noče v svojih vrstah". Kot prvo še enkrat, Nocerino. Kot drugo, mogoče zato ker jim ne rabi? Vsak trener ima svojo vizijo, če ne spadaš v njihovi glavi v projekt greš lahko samo v jok in na drevo. Zakaj Guardiola pusti Zlatana it za male pare drugam če je pa taki car? Zakaj Paloschi se ni še vedno vrnu nazaj? Zakaj zakaj... prvo se vas večina strinja da je treba pomladit ekipo ker pač rulja ala Gattuso, Ambro, Seedorf, Van Bommel nima kej iskat na sredini, zdej ko se proba gradit za future spet ne štima. Moh
P.S. Če še ni jasno zakaj sm omenu Nocerina... Kolko so pljuvali naši navijači za tak last minute pristop? Kolko smo poslušali od navijačev Interja, Giuventusa itd. da smo škrti in hodimo domov z takimi nakupi? Kdo se zmeje zdej? Kolko golov ima na kontu zdej Nocerino? Kolko teka, kolko kvalitete je prnesu v našo staro sredino? Škrti? Kar naj me kličejo tako, mene ne moti. Ne z takimi rezultati.