Mercato 2012

Splošna debata o prestopih igralcev v Milan.

Re: Mercato 2012

OdgovorNapisal/-a Underground dne 14. jun 2012 09:31

Penny se podpišem pod tvoje mnenje. Sam bom pa povsem miren, ko se zaključi poletje. Bomo videli, kaj vse se še lahko zgodi
Uporabniški avatar
Underground
Ljubljenec Rossonerov

OdgovorNapisal/-a JaJeC313 dne 14. jun 2012 09:59

zadnja ponudba za thiago silvo bi naj bila 46miljonov in sakho. to ponudbo bi pa jaz skoraj da zagotovo sprejel :D
Uporabniški avatar
JaJeC313
Član prve Milanove ekipe

Kraj: Turnišče

OdgovorNapisal/-a Underground dne 14. jun 2012 10:05

Ni varjante. Mogoče iz ekonomskega vidika ja, iz moralnega vidika pa ne (nezadovoljstvo igralcev in navijačev). Ne vem no, meni ni nobena ponudba dovolj dobra za Thiaga. Ne gre mi iz misli prizor, ko je dal mislim da Pato gol nazadnje za brazilijo in sta proslavljala s Silvo. Sem si mislil, no vidiš, tole bomo gledali pa naslednjo sezono.
Uporabniški avatar
Underground
Ljubljenec Rossonerov

OdgovorNapisal/-a capcap dne 14. jun 2012 14:08

Agent Thiaga Silve, Paulo Tonietto: "Če milan nima namena prodati Thiaga Silve v PSG, sem siguren, da bo uprava Milana ovrednotila status Thiaga pri Milanu in mu ponudila novo pogodbo." Govori se o plači 7 mil € letno do 2016. Odhod Silve v PSG ni več tako siguren, kot je bil včeraj.

V resnici pa itak ne moremo vedeti kaj se kuha.
Uporabniški avatar
capcap
Milan v krvi

Kraj: Wajdušna

OdgovorNapisal/-a rok0047 dne 14. jun 2012 17:23

se kolcalo se nam bo po handanovicu ker mi pa itak same penzijonerje hranimo
Uporabniški avatar
rok0047
Zvezdnik Primavere

OdgovorNapisal/-a Desperado dne 14. jun 2012 20:11

Kaj samo 14 miljonov za it v Inter? Naši so res tako broke da si ne morejo privoščit takega asa za na gol in imamo pol mir ulalala let? Moh
Uporabniški avatar
Desperado
Častni član foruma

Kraj: O-bala

OdgovorNapisal/-a taura dne 14. jun 2012 20:18

Naši naj bi ciljali na Gabriela..sicer to čez par let, zdej še kako sezono naj bi dobivu izkušnje od Abbiatija..

drugač pa
http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=83046
La Stampa riferisce di un contatto tra Braida e i vertici del Palermo, nel quale si sarebbe parlato di Silvestre e della cifra che i rossoneri sarebbero pronti ad investire, 12 mln cash è questa l'indiscrezione delle ultime ore.

Mediji poročajo da se Braida dogovarja s Palermom, in sicer za Silvestreja, za katerega so rossoneri pripravljeni odšteti 12 milijonov evrov...
Uporabniški avatar
taura
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a Gennaro dne 14. jun 2012 20:36

Silva ne gre v PSG zarad izjav Maldinija in pa predvsem Casana in Ibre (vsaj po mojem mnenju)...ne mi govorit, da so bili to samo "pogovori" in nič drugega...če klub nima namen prodajat se NE POGOVARJAŠ o tem, ker zakaj bi zgubljal svoj cajt. Jaz tut ne hodm v avtosalone gledat nove avte če mam 4€ v žepu...čez par let z dostojno službo in nekaj več cvenkov se bom pa verjetno odpravil kajneda...moje mnenje je, da ko so videli izjave Casana in Ibre so uvideli da bo Milan praktično razpadel če odide Silva, ker bodo želeli oditi tudi drugi in da si tega Milan enostavno ne more privoščiti...v tem primeru ni denarja, ki bi lahko Curvo utišal in Berlusca bi se lahko bal tudi za lastno rit...na drugi strani so mel opcijo, da se gre pač spet v minus, da pa po drugi strani Berlusca kao spet izpade faca...za moje pojme zelo pocukrano, ampak važno je da je ostal, vsaj do naslednjega leta...do takrat pa že veste kaj upam da se zgodi.

Govori se, da bo Milan ponudil novo ponudbo Silvi (o tem lapa tudi njegov agent) in sicer naj bi mel po novem še enkrat večjo plačo...7 miliončkov...sigurno denar, ki si ga tak igralec zasluži
Uporabniški avatar
Gennaro
Častni član foruma

OdgovorNapisal/-a Tadej dne 14. jun 2012 22:07

Torej, Silva ostaja!

Prihaja acerbi...bi raje videl dedeja arrr
Tadej
Silvio Berlusconi

Kraj: Slovenska Bistrica

OdgovorNapisal/-a Penny dne 14. jun 2012 22:18

Mislim, da se Acerbi in Dede ne izključujeta. Poleg Acerbija bo po mojem prišel še en branilec, samo bi prej reku, da Silvestre. Bomo videli...

Drugače pa na acmilan.com...

Milano - Il Presidente Silvio Berlusconi ha deciso: Thiago Silva resta al Milan.

Mislim, da smo s tem, ko smo zavrnil 40+ miljonsko ponudbo za Thiaga tudi poslali sporočilo ostalim...

Slika

Drugače pa je Milan Channel objavil, da je bila ponudba PSG res gigantska in da gredo vse zahvale Silviu, ki ga je kljub temu obdržal. Billy Costacurta je povedal, da je vsem pri Milanu jasno, da je razlika med Milanom in ostalimi top klubi majhna, s prodajo Silve pa bi se gromozansko povečala.
Uporabniški avatar
Penny
Milan v krvi

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Prestopi

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost